Do network marketingu jsou zapojeny tři typy lidí. Už jsem je viděl všechny, dokonce jsem si všemi fázemi prošel také.

Uvědomění si, do jaké skupiny momentálně patříte vy, vám pomůže posunout svůj network marketing o velký krok kupředu. Jste už profík, nebo se stále, řadíte mezi amatéry?

Jak dosáhnout profesionální příčky?

1. skupina: Věční zkoušeči

Věční zkoušeči štěstí, berou network marketing jednoduše jako sázku do loterie. Jdou do toho a doufají, že se stanou úspěšní a bohatí s vynaložením co nejmenšího, nebo třeba i žádného, úsilí.

Patříte mezi ně také? Cesta z této skupinky věčných zkoušečů je dvojí. Buďto to vzdáte, protože zjistíte, že se zázraky nekonají a úspěch bez práce prostě neexistuje….

Měli jste myšlenky na to, že to vzdáte, protože se žádný zázrak nedostavil? Čím jste je překonali?

Druhou cestou je, že toto nastavení mysli překonáte a dostanete se alespoň mezi amatéry. Prostě přestanete věřit, že vám do nosu cvrnknout tři oříšky plné zázraků a začnete na sobě alespoň trochu pracovat.

Pro mě byly vodítkem pryč ze skupiny zkoušečů drobné úspěchy, které mě motivovaly k tomu, že network marketing opravdu může být cestou k úspěchu. Ale zjistil jsem, že mu také musím jít naproti!

Skupina lidí, kteří už od počátku zaujímají strategii náhody, je překvapivě velká. Network marketing totiž na rozdíl od běžného podnikání nepotřebuje velké vstupní investice, může to dělat kdokoliv a naprosto od nuly.

Proto spousta nováčků doufá, že s tímto minimálním vstupním úsilím, trefí rovnou do zlaté žíly – což se ale téměř nestává…

2. skupina: Amatéři

I amatéři, stále se ve velké míře také spoléhají na štěstí. Věří, že potkají ideálního distributora, od kterého získají jeden podpis a jako lusknutím prstu z nich budou boháči.

Všichni jsme takové příběhy slyšeli, tak proč byste zrovna vy nemohli psát další podobný příběh, že?

Příběhy o tom, jak někdo chytil zlatou rybku se sice poslouchají hezky, ale spousta lidí z nich získá dojem, že network marketing funguje jen díky takovým šťastným náhodám. A tak na ně čekají.

Amatéři mohou pochybovat, jestli jsou v ideální organizaci, jestli mají ideální mentory, jestli začali v ideální čas. Pořád hledají ty ideální VNĚJŠÍ vlivy, které mohou za jejich úspěch či neúspěch.

Teprve až pochopí, že za úspěchem stojí jen a jen oni sami, tak teprve pak se mohou dopracovat k vytouženému úspěchu. Pokud patříte mezi amatéry, přestaňte hledat neustálé zkratky, které vám mají usnadnit cestu.

Když budete místo jejich neustálým hledáním a zkoušením vkládat úsilí do užitečnějších věcí – například do trénování svých dovedností, dostanete se ke svému úspěchu mnohem rychleji.

3. skupina: Profesionálové

Právě budování dovedností je v network marketingu klíčové. Eric Worre označuje profíky jako osoby, kteří jsou odborníci na dovednosti, které jsou potřeba k vybudování velké a úspěšné organizace v síťovém marketingu.

A já s ním musím souhlasit nejen souhlasit, ale to je také důvod, proč jsme v Čechách umožnili konečně se dostat k těmto funkčním principům ověřeným z praxe, kde vyučujeme všechny klíčové MLM dovednosti formou MLM AKADEMIE.

Nadšení nestačí!

Pokud chcete opravdu vybudovat MLM impérium, pak potřebujete budovat své schopnosti, musíte trénovat a snažit se zlepšovat. Investujte do svého osobnostního růstu – to už Vám NIKDO nevezme, je to ta nejlepší investice!

Váš svět se změní k lepšímu, jakmile přestanete hledat nějaké zkratky a čekat na štěstí. Zaměřte se na sebe – cvičte a trénujte, dokud neovládnete vše, co je pro úspěch potřeba.

Svou snahou dokonce dokážete inspirovat i svůj tým. Pokud jste nešťastní, že nepracují podle vašich představ, není nic lepšího než jít příkladem.

Pamatujete si na svého učitele, trenéra, šéfa nebo přítele, který se neustále snažil zlepšovat sám sebe. Jak jste se cítili, když jste ho pozorovali při práci. Bylo to inspirativní, že ano?

Buďte inspirací pro svůj tým a odvděčí se vám svými výsledky.

Pracujte na sobě a stanete se úspěšnými

Pro některé je to špatná zpráva. Úspěch zadarmo nepřichází, potřebujete do něj vložit svou dřinu a práci na sobě.

Dobrou zprávou ovšem je, že na rozdíl od ostatních profesí, nebudete potřebovat tolik financí na vzdělání. A navíc tím, že získané knowhow budete rychle aplikovat do praxe, tak tím můžete vydělávat už během procesu učení.

Vezměte už dnes svůj úspěch do vlastních rukou a zajistěte správné vzdělání, jak to dělat správně sobě, i své skupině… (cena vstupenek roste a sál není nafukovací) 😉

Přestaňte obviňovat okolnosti nebo jiné lidi za své nedostatky. Buďte zodpovědní sami za sebe a za své výsledky. Jakmile si toto uvědomíte, máte na půl vyhráno.

A to Vám přeje Váš MLM fanoušek číslo #1

M.K.


Za inspiraci k tomuto článku děkuji mému „MLM příteli“, Ericovi Worremu.



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.