Chcete vědět, jak pracovat z domova a vydělávat peníze? Poradím vám, jak na to. Já sám to dělám už spoustu let a vydělal jsem díky tomu miliony. Takže vím, co vám pravděpodobně bude stát v cestě, jaké překážky potkáte. Podělím se s vámi o základy, které musíte znát, a pokud jste nováček a nejste si jisti nápadem na vydělávání peněz z domova, poradím vám taky, co dělat.

Co je tou největší překážkou?

Abych byl upřímný, jste to vy sami. Jste to vy, kdo si udržuje sebemotivaci, jste to vy, kdo dělá práci, i když se vám nechce. Nikdo se vám nedívá přes rameno, nikdo vás nenutí pracovat tolik, nebo tolik hodin, nikdo se vás neptá: „Hej, už jsi to udělal?“ – nikdo jiný, než vy sami… Pracujete sami a pracujete bez dozoru. Můžete dělat a nebo i nedělat tolik práce, kolik chcete…

Většina lidí často hledá rozptýlení, takže si udělají sendvič, uklidí garáž, vyperou prádlo, udělají cokoli, aby měli pocit, že pracují – avšak kromě práce, o které vědí, že ji musí udělat (a která vydělává v MLM peníze). Snažím se vám to vykreslit realisticky. Když přejdete z klasické práce s vysokým platem na práci z domu, tak je to úplně jiný scénář, že? 🙂

Jedním z klíčů motivace je vědět, proč to děláte. Proč je pro vás důležité pracovat z domova a vydělávat? Je to proto, že chcete trávit více času s dětmi? Je to tím, že vás nebaví dojíždět do práce? Je to tím, že chcete mít více volného času na cokoliv? Musíte si skutečně definovat, co je pro vás na práci z domova a vydělávání peněz důležité, protože bez toho, pravděpodobně nebudete příliš důslední na tolik, abyste vytrvali a uspěli.

Chcete trávit víc času se svými blízkými? To bývá nejčastější motivace pro práci z domu.

Co potřebujete vědět, než začnete?

Neustále se setkávám s lidmi, kteří říkají: „Člověče, já bych chtěl pracovat z domova.“ A já na to: „Máš nějaký skvělý nápad?“ A oni: „Ani ne.“

Co tedy chcete lidem nabídnout? Proč by si to měl někdo koupit? Jaký problém lidí by to mělo řešit? Jakou přidanou hodnotu by to mělo mít? Jaké touhy byste mohli pomoci dosáhnout ostatním? Tyto odpovědi vám napoví, co by bylo dobré vytvářet či prodávat. Ať už je to poradenství, ať už je to fyzický produkt, který si necháte vyrobit, nebo ať jsou to třeba koláče, co prodáváte, na tom nesejde, ale vždy se ptejte sami sebe: Proč by si to měl někdo koupit?

Odpovědí na předchozí otázky vstoupíte do sféry poznání vašeho zákazníka, kterému chcete prodat svůj produkt, nebo službu.

Já lidi kolem sebe znám. Vím, s čím se potýkají, protože jsem se opravdu ponořil do pochopení svého zákazníka. Možná rozumíte svému produktu nebo službě, ale ještě je zde otázka – opravdu rozumíte tomu, KDO ten produkt, nebo službu kupuje? Opravdu rozumíte tomu, kdo ho používá, nebo kdo a jak by ho měl používat? Možná chcete pracovat z domova a vydělávat peníze, ale nemáte ten skvělý nápad – takže vlastně nemáte nic.

Podělte se se svým příběhem nebo nápadem, se kterým bojujete!

Co tedy doporučuji, pokud nemáte ten skvělý nápad, ani nový vynález, nebo inovaci?

Můj návrh je síťový marketing. Víte, nevím, co víte o síťovém marketingu, ale síťový marketing, jak ho definuji já, je varianta s nejnižším rizikem a nejnižšími režijními náklady pro průměrného obyčejného člověka, jak začít podnikat. Shodou okolností jsem začal podnikat v mnoha různých oborech. Znám spoustu různých věcí o různých typech podnikání a zjistili jsem následující…

Síťový marketing je způsob s nejnižším rizikem a nejnižšími režijními náklady, který vám umožní vytvářet reziduální příjem. Nemusíte mít skvělý nápad, skvělý vynález, skvělou inovaci, ani třeba úžasnou brazilskou kávu, která je nejvzácnější na světě. Nemusíte mít nic z toho, nemusíte rozumět řízení dodavatelského řetězce, nemusíte mít patenty, ochranné známky, autorská práva – nic z toho. Stačí, když se zeptáte ostatních lidí, jestli jsou ochotni se podívat na to, co máte. Ukázat jim příležitost a nechat už na nich, jestli ji využijí nebo ne.

Network marketing pomáhá budovat dovednosti i Vás!

Možná že pro vás, síťový marketing nebude úplně konečnou stanicí. Možná se do síťového marketingu dostanete, naučíte se marketing, propagaci, vedení, myšlení, naučíte se jak být úspěšným podnikatelem, a nakonec rozjedete třeba i vlastní věc. Super! Jde totiž o to že dovednosti, které se naučíte uvnitř síťového marketingu (za velmi přijatelnou cenu), už ve vás zůstanou a odnesete si je životem dál.

Znám několik lidí, kteří začali se síťovým marketingem a pak pokračovali třeba i v rozvoji dalších vlastních aktivit, protože se v MLM naučili tolik potřebné dovednosti, využitelné i pro jiné obory. Takže pokud máte problém s tím že nevíte, co prodávat či jak prodávat, pak síťový marketing, to řeší za vás. Pokud bojujete s tím, co je to ten správný velký nápad (který zřejmě asi stále nemáte), pak síťový marketing to řeší za vás a máte zde neomezené možnosti, jak vydělávat peníze.

Tak co, jdete do toho?

Pokud už v MLM jste, ale pořád nemáte výsledky o kterých sníte, pak Vám možná mohu hodně pomoct tím, že pořádám Online MLM Summit ZDARMA, kde 14 tuzemských CZ/SK lídrů odevzdá knowhow síťového marketingu (jak vydělali přes 100.000.000 Kč za velmi krátký čas) a to úplně ZADARMO – registrujte se na vysílání a řekněte to všem:

https://summitonline.cz/

Brzy na viděnou!

S pozdravem Michal – Váš MLM fanoušek číslo #1


Za inspiraci pro tento článek děkuji mému „MLM“ příteli, Rayovi Higdonovi (firma HIGDON GROUP™).



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

One Comment

  1. Žaneta Zoufala
    5.1.2024 @ 20:11

    Dobrý den mám zájem pracovat z domova jsem bez práce a proto bych se mohla věnovat z domova na plný úvazek třeba i podnikat ale nevím v čem a jak začít prosím o radu děkuji zoufala

    Reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.