Síťový marketing může být občas náročný. V jednu chvíli se vám daří a jedete si na vlně úspěchu a hned v dalším okamžiku vás potká problém, kvůli kterému byste se na vše, nejradši vykašlali.

Pro každý takový okamžik pro vás mám seznam důvodů, proč stojí za to nezahazovat všechnu tu snahu, co jste už do network marketingu vložili, a pokračovat na své klikaté cestě dál.

Budujete úspěšnou kariéru

Když se rozhodnete stát profíkem v MLM, nesnažíte se pouze o vybudování příjmu, ale budujete si celou kariéru. Srovnejte si to třeba s kariérou právníka, ředitele, umělce nebo dokonce lékaře.

Každá z těchto profesí vyžaduje opravdu odborné znalosti, abyste se dostali na vrchol kariéry se slušnými příjmy.

A teď si představte kariéru v network marketingu. V porovnání s profesemi, které jsem zmiňoval, toho rozhodně nepotřebujete znát tolik. A právě proto si svou kariéru v network marketingu dokáže vybudovat úplně každý.

Stačí mít chuť se učit a zkoušet nové věci a dokážete získat minimálně stejnou úroveň příjmu a mnohem větší svobodu.

V každé profesi existují nějaké bariéry, pro vybudování kariéry. Když je srovnáme s dlouhodobým přínosem, network marketing má bezesporu nejlepší poměr v těchto bariérách a celkovém přínosu napříč všemi profesemi.

Užíváte si svobody

Každý vidí svobodu v něčem jiném. Pro mě osobně svoboda znamená mít na výběr. Znamená to pro mě žít život, jaký chci, místo toho, abych žil tak, jak po mně chtějí ostatní.

Probuďte v sobě představivost, kterou jste měli, jako dítě. Představte si život, ve kterém vás nikdo neomezuje.

  • Vstanete bez budíku, až budete odpočatí.
  • Děláte práci, která vás naplňuje a dělá radost vám i dalším lidem.
  • Pracujete s lidmi, které máte rádi.
  • Nemusíte neustále dělat kompromisy, které vám nevyhovují.
  • Pracujete, když máte chuť pracovat, a bavíte se, když se chcete bavit.
  • Máte spoustu času pro rodinu a lidi, kteří jsou pro vás důležití.
  • Žijete spokojený a naplněný život.
Když ve svém životě získáte obrázek o svobodě, jak ji chcete a jak si ji představujete, zjistíte, že její cena je v network marketingu není tak vysoká.

“Dotýkáte” se, spousty životů

Jednou věcí je vytvořit svobodný život pro sebe a rodinu. Ale úplně jiná věc je, když jej pomůžete vytvořit i dalším lidem.

Máte schopnost pomoct lidem vidět lepší obrázek sebe sama. Můžete povzbudit jejich sny, poskytnout jim inspiraci, kterou potřebují k překonávání překážek a obav.

Slyšet příběhy ostatních je jedna z mých největších radostí. Je inspirující a motivující slyšet, že jsem někomu pomohl najít cestu.

Síťový marketing to umožňuje ve velkém měřítku – můžete pomoci stovkám či dokonce tisícům lidí žít lepší život.

Třeba jste si vědomi jednoho, nebo dvou příběhů se šťastným koncem, ke kterému jste lidem pomohli.

Ale už nevidíte ty další a další nitky, které se k těm příběhům váží a které způsobí další štěstí někomu jinému. I v tom vidím kouzlo téhle profese.

Potkáváte skvělé a inspirující lidi

Síťový marketing mě seznámil s nejúžasnějšími lidmi. Dává vám šanci nejen rozšířit skupinu přátel, ale také s nimi trávit více času.

V žádné jiné profesi nenajdete takovou vášnivou skupinku podnikatelů. Network marketéři milují život a tráví svůj čas tím, že podporují jeden druhého.

Díky MLM jsem se také seznámil s mými hrdiny. Měl jsem to štěstí, že jsem jich spoustu potkal osobně a mohl si s nimi popovídat a s některými se i spřátelit nejen na mnoha zajímavých zahraničních MLM misích, které jsem díky MLM, podniknul.

Mohl jsem potkat všechny ty lidi, ke kterým jsem vzhlížel a mohl si poslechnout jejich příběhy. Všichni měli pozitivní vliv na můj život a kariéru.

Poznáváte úžasná místa

Jakmile vybudujete úspěšné podnikání v síťovém marketingu, stane se několik věcí. Zpočátku se dostanete na výlety, na které budete vzpomínat, do konce života.

Budete cestovat, abyste podpořili svůj business v různých koutech země i celého světa. A za třetí, budete mít dostatek času a peněz na to, abyste se dostali kamkoliv jen budete chtít.

Slyšel jsem přísloví, že život jde měřit podle počtu vašich zážitků a zkušeností. Jestli to je tak, žiji opravdu dlouhý život.

Navštívil jsem nespočet zemí po celém světě, byl jsem v Los Angeles, Las Vegas, Mexiku, Bora Bora a na spoustě dalších míst, ale nejdůležitější je, že VY MŮŽETE TAKÉ … a nenechte si to nikým vymluvit!! ;)

To vše jsem zažil díky tomu, že jsem přijal velkou výzvu network marketingu a díky spolupráci v týmu – A totéž se může stát – nebo se to už děje – i vám.

Stáváte se lepším člověkem

Síťový marketing změnil můj život k lepšímu. Součást této profese je dopřávat produkty lidem, kteří je potřebují a chtějí. Ale skutečný úděl a smysl toho všeho je mnohem hlubší.

Základem této profese je možnost osobního růstu.

  • Budete lépe čelit svým obavám.
  • Naučíte se, jak řešit problémy.
  • Přepnete svou mysl na pozitivní myšlenky a budete se lépe chránit před negativními.
  • Naučíte se, jak vést ostatní lidi.
  • Budete růst.

Když jsem začínal, všeho jsem se bál. Měl jsem strach, že neuspěji, že nebudu znát dost lidí, že zmeškám příležitost.

Ale časem ten strach začal mizet a já se více zaměřil na sebe, na budování svých dovedností a všechno, co jsem nemohl ovlivnit, jsem začal házet za hlavu.

Největší výhodou network marketingu není to, že byste dostali všechno, co chcete. Největší výhodou je to, čím se stanete, abyste tyto věci získali.

A jsem rád, že jsem se touto cestou vydal a spoustu z vás po ní jde také se mnou třeba tím, že jsme spolu podnikli nezávislou MLM Akademii napříč MLM spektrem, abysme byli ještě lepší >>

(Těším se na Vás i příště – nyní akční cena vstupenky jen do konce měsíce…)

Ať se Vám moc a moc daří, potkáme se na vrcholu 😉


Za inspiraci k tomuto článku děkuji mému „MLM příteli“, Ericovi Worremu.



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

2 Comments

  1. Renáta
    30.1.2020 @ 13:07

    Páčilo sa mi to, uvedomenie si len a len pozitívnych faktov. Ďakujem. ? Je to naozaj inšpirujúce.

    Reply

  2. Lydie
    30.1.2020 @ 17:13

    Abych popravdě řekla potřebuji dodat energii. Mám v mém MLM také dobré kouče, ale každý to řekne trochu jinak a člověk dostane aha moment. Opakování je matka moudrosti.

    Reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.