Toto je velká pomůcka pro všechny MLMáčky, podnikající v oblasti ZDRAVÍ

Pan Doktor Hnízdil dokázal skvěle podat poměrně těžké téma a to velmi humornou a odlehčenou formou, na což můžeme jen říct – palec nahoru a klobouk dolů, jelikož toto, jen tak někdo nedokáže!

Pane doktore děkujeme a držíme palce ve Vaší další práci / osvětě / poslání, která je dnes tolik potřeba! 🙂

MLMáčci, ať se Vám touto nahrávkou daří probrat některé lidi, které potřebujete, a prostě ať Vám to moc pomáhá 😉 to Vám opravdu ze srdce přeji…




SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

3 Comments

  1. Lenka Fasterová
    14.10.2019 @ 8:23

    To video MUDr. Hnízdila je neskutečné! Ne, že by to člověk nevěděl nebo aspoň netušil, ale takto otevřeně od lékaře to zní až přízračně. A mně fakt fascinují lidé, kteří dají přednost této “chemické fabrice” před prevencí, ale i nápravou pomocí přírody. Ach jo! Osvěty je třeba víc než soli. A v tom je naše příležitost.

    Reply

    • Michal Karmazín
      14.10.2019 @ 11:20

      Přesně tak Lenko, proto jsem přesvědčen, že tohle u nás místo rozhodně má – mise pana Doktora je plně kompatibilní s našimi kolegy z branže, kteří vedou lidi k prevenci a uvědomělému životu – někdy právě přes humor a nadsázku je efektivnější dostat i velmi vážné téma mezi lidi, aby došlo k zamyšlení a to se panu MUDr.Hnízdilovi, bezpochyby povedlo. Lenko děkuji Vám za koment a držím palce ve všech Vašich další aktivitách – nikdy se nevzdávejte! 😉

      Reply

  2. Anna Marie
    24.1.2022 @ 11:49

    Děkuji,že jsem měla tu čest,poznat pana doktora Hnízdila. Těším se na jeho přednášku. Víte kde jsou největší fronty?? V lékárnách a na veterině…!!!!!

    Reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.