Nejdřív vám chci pomoct s tím, co můžete dělat, pokud si chcete vydělat peníze navíc, jen jako vedlejší činnost vedle svojí práce. Dále se chci s vámi taky podělit o možnosti time managementu, které vám skutečně pomohou, abyste za sebou měli výsledky.

A nakonec – jak jinak – vám pomůžu výrazně, zvýšit rychlost vašeho úspěchu – nemáte nic a chcete? Ok, tak pojďme na to 🙂

Nejprve trochu souvislostí

Neplácám jen tak. V minulosti jsem se rozhodl, že chci svůj volný čas vedle své práce, využít k vybudování vedlejšího podnikání, které se postupně stalo mým hlavním. Chci vás podpořit a přesvědčit vás, že je to možné.

A rozhodně to stojí za to. Miluju, když mám svůj čas a svobodu rozhodovat se podle sebe, nežádat nikoho o povolení.

Už jen tím, že nad tímto přemýšlíte a chcete ten krok udělat, jste na skvělé cestě, pokud si chcete vytvořit vedlejší podnikání a vydělat si peníze navíc.

Pojďme do toho!

Zatím si nejste jistí, co by takovým vedlejším podnikáním ve vašem případě mělo být? Možností máte spoustu! Rada číslo jedna zní – pokud vás něco baví, ponořte se do toho. Hledejte způsoby, kterými můžete svůj koníček podpořit a převést ho na svou práci.

Pokud vás nic nenapadá a nemáte žádný skvělý “milionový” nápad, mám pro vás radu číslo dvě. Zvažte síťový marketing. Proč se MLM tak líbí lidem, kteří nemají žádný skvělý nápad na podnikání?

Protože network marketing má velmi malé riziko, nízké režijní náklady a spousta věcí, které byste museli při podnikání pracně vymýšlet, už někdo vymyslel za vás.

Váš jediný úkol je – dostat produkt (a sebe) mezi lidi. Musíte se naučit věci, které byste stejně museli umět v jakémkoliv jiném druhu podnikání. Musíte se naučit, jak komunikovat s lidmi, naučit se marketing, jak “prodávat” a spoustu dalších dovedností, které využijete naprosto všude.

Pokud máte skvělý nápad nebo vynález, pusťte se do něj, nebrání vám vůbec nic! Jestli vás ale nic nenapadá, zvažte MLM.

Jaká je ta vaše vedlejší činnost? Máte nějakou? Co děláte, abyste si přivydělali bokem? Miluju svět podnikání a rád si poslechnu vaše příběhu!

Jak vyřešit time management při částečném úvazku?

Ať už děláte cokoliv, potřebujete denní rutinu. Ať už děláte jakoukoliv vedlejší činnost, položte si otázku, jaké činnosti potřebujete dělat každý den, abyste se dopracovali k úspěchu? Nepřemýšlejte teď o samotném výsledku, skutečně mluvím o každodenních činnostech.

Neřiďte se časem, i když to k tomu svádí. Chápu, máte na vedlejší práci třeba jen hodinu nebo dvě denně. Ale je důležité, jak ty dvě hodiny vyplníte. Když řeknu „dneska jsem dvě hodiny pracoval“, je to úplně jiné, než když řeknu „dneska jsem oslovil 20 lidí a pověděl jim o mé příležitosti“, je to tak?

Zvyšte rychlost svého úspěchu

Na rychlosti úspěchu závisí dva faktory. Jedním z nich jsou rutiny, jak už jsem se zmínil. Druhou důležitou složkou úspěchu, je váš pohled na věc. Vaše myšlení. Na co se soustředíte?

Čtete si tyto řádky, protože si říkáte „život je boj, nic mi nevychází“, protože jste frustrování, že život nejde podle vašich představ? V tom případě je na čase změnit svůj pohled na věc a začít přecházet do jiných „vibrací“.

Věnujte pozornost tomu, kde chcete být a co vlastně ve svém životě chcete. Pokud chcete urychlit svůj úspěch, dostaňte se do emocí, které byste měli, jako byste už úspěšní byli.

Pokud si říkáte „budu bohatý“ nebo „budu bohatá“, znamená to, že v současné době nejste. Ať už to řeknete kdykoliv, znamená to, že teď nemáte peníze, ale někdy v budoucnu třeba budou. Proměňte své myšlenky a uvědomte si, že bohatí jste už teď.

Jak byste se chovali, jak byste se cítili, kdybyste si své sny plnili právě teď? Jaké pocity by vám to přineslo, jak byste nakládali se svým časem? Přeneste tyto emoce právě do tohoto momentu. Pak už to nebudou sny, ale bude to realita.

Ve své mysli si vytvořte emoce související s tím, že už úspěšní jste. A pak všechno půjde jako po másle.

Kde jsem se tohle naučil?

K těmto radám jsem se dopracoval vlastní cestou během let. A i když to zní jako hračka, vybudovat si svaly návyků jde těžko – ve skutečnosti je to ta těžší část podnikání.

Vybudujte si sval vidění sebe sama tam, kde chcete být. Úspěch už pak pro vás bude snadný, věřte mi. A pokud začínáte svou cestu s vedlejším podnikáním a chcete získat další rady, mám pro vás tip…

Dám vám taky zdroj, který vám opravdu pomůže, pokud to s růstem svého podnikání myslíte vážně. Rady od lidí, kteří patří do špičky MLM – nyní můžete získat ZDARMA milionové rady, jak ovládnout MLM.

Kde? Na Online MLM Summitu!

Pokud už v MLM jste nějakou dobu anebo právě začínáte, ale zatím stále nemáte výsledky o kterých sníte, pak Vám možná mohu hodně pomoct tím, že pořádám Online MLM Summit ZDARMA.

Na 5 až 6hodinovém Online MLM Summitu, odevzdá své knowhow síťového marketingu celkem 14 tuzemských CZ/SK lídrů – milionářů.

Tito lidé prozradí do detailu, jak vydělali přes 100.000.000+ Kč (resp. přes 4.000.000+ EUR) za velmi krátký čas.

Nejlepší na tom je to, že celý SUMMIT je úplně ZADARMO, takže jedinou investicí je Vaše pozornost a Váš čas v neděli – registrujte se na vysílání a řekněte to všem těm, které chcete vzít na vrchol s Vámi:

https://summitonline.cz/

Brzy na viděnou!

S pozdravem Michal – Váš MLM fanoušek číslo #1


Za inspiraci pro tento článek děkuji mému „MLM“ příteli, Rayovi Higdonovi (firma HIGDON GROUP™).



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

One Comment

  1. Ladislav Daniš
    28.9.2023 @ 20:36

    Mám zájem o dalších 5 návyků superhvězd.
    Děkuji.

    Reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.