Jak si vybrat dobrou společnost na síťový marketing? Na následujících řádcích se s vámi podělím o důležité kritéria, při výběru společnosti a také o klíčovou myšlenku, kterou je potřeba, při výběru zvážit.

Co je důležitější – produkt, nebo kompenzační plán?

Setkáte se s lidmi, kteří vás budou přesvědčovat o tom, že hlavní je výběr dobrého kompenzačního plánu. Další si myslí, že nejdůležitější je výběr produktu. Já si upřímně myslím, že výběr MLM společnosti souvisí především s vámi, ne s produktem, nebo kompenzačním plánem.

Miliony můžete vydělat i ve firmě se špatným kompenzačním plánem, a naopak můžete být také neúspěšní s nejlepším kompenzačním plánem na světě. Viděl jsem spoustu lidí, kteří se dostali do opravdu působivého kompenzačního plánu, ale neodvedli práci a nevydělali si žádné peníze.

Můžete mít sebelepší produkt a sebelepší kompenzační plán najednou, ale dokud nebudete odvádět práci, nemá to žádný význam. Nezáleží ani na správném načasování, na trhu nebo zemi, kde chcete podnikat.

Úsilí je to, co rozhoduje. Kolik lidí oslovujete, kolik jich dosledováváte a registrujete, jak s nimi pracujete, kolik máte schůzek ať online či offline, jestli tvoříte pravidelně zajímavý magnetický obsah a tak dále.

Jak vybrat MLM společnost?

Mezi nejdůležitější kritéria, která ovlivnila moje rozhodnutí (a třeba ovlivní i to vaše), patří kultura a komunita.

Kultura je o tom, jak se lidé v organizaci cítí. Pokud každý ve společnosti musí zářit a být hvězdou, mít vysoké cíle a touhy – tak to dlouho nevydrží a moc lidí nezůstane, protože budou mít pocit, že do firmy nezapadají.

A ruku na srdce, tohle ani není realita. Ne každý chce být na postu vysokého manažera. Sice někteří tu energii všudypřítomné “rivalitky” potřebují, ale to jsou výjimky a nejde na tom stavět, celá kultura společnosti.

Znám lidi, kteří byli v síťovém marketingu roky a nic nevydělávali. Pak se u nich něco změnilo a oni šli kupředu rychlostí blesku. Kdyby na ně celou dobu někdo tlačil, pak by ze společnosti odešli, protože se nikdo nechce cítit zklamaný – a to se při přílišném nátlaku stává.

Když přijde 10 lidí do společnosti, neudělají ani ň a někdo za nimi přijde se slovy „Tak co, bude něco? Budeš něco dělat?“ – vsadím se, že 8 z nich odejde.

Skvělá kultura je o tom, že se cítíte dobře bez ohledu na výsledky. To je společnost, ve které chcete být.

Dalším důležitým kritériem je komunita. Jakou má MLM společnost komunitu? Jak zůstávají ve spojení? Je to prostředí, ve kterém se sdílí zkušenosti, podpora a inspirace mezi členy. Vznikají přátelství a pouta, která se nepřetrhnou ani po letech, ani po případném odchodu ze společnosti.

A jak už jsem zmínil, ideální komunita je ta, která nepodporuje pouze ty nejúspěšnější, ale nabízí podporu všem bez ohledu na dosažené výsledky. Protože je neuvěřitelně důležité se cítit jako součást týmu, jako rodina, která sdílí společné chvíle a navzájem se povzbuzuje.

Dobře fungující komunita má vliv na úspěch a spokojenost. Když se ocitnete mezi lidmi, kteří sdílejí stejné cíle a hodnoty, posílí to motivaci a odhodlání. Můžete se učit od úspěšnějších, získávat rady a zkušenosti.

Kvalitní MLM společnost vám poskytne podporu, inspiraci a možnost navázat skvělé vztahy s lidmi, třeba i z jiných týmů.

Další věc, které bych se podíval pod pokličku, je systém. Všechny společnosti ho mají, ale co to vlastně znamená? Většina lidí nerozumí definici systému a když se jich zeptáte, odpoví, že systém je pro ně posílání videí, nebo třeba nějakých vzorků a dosledovávání lidí.

Jenže to je jen špička ledovce – to není celý systém. Když přivedete lidi do společnosti – co se stane? Co mají dělat? Co mám já dělat? Jak to mám dělat? Má firma systém pro celou dobu „života“ ve společnosti?

Chcete mít systém, který zahrnuje všechny tyto aspekty. Chcete systém, který není jen povrchní úkolníček, ale umožní vám budovat tým od základů, až po jeho rozšiřování. Chcete mít systém, který je jednoduchý, duplikovatelný a může se jím řídit každý, bez ohledu na to, kde se teď v životě nachází.

Systém 8 MLM kroků, jak postavit síť od MlmJinak.cz

CO MĚ NAUČÍ TENTO VIDEO MLM KURZ?

  1. Proč je dnes MLM jednou z mála šancí pro většinu lidí
  2. Jak nastavit správné očekávání / strategii
  3. Kde brát ty správné kontakty
  4. Jak správně oslovit studené, teplé kontakty, příklady
  5. Jak správně prezentovat příležitost i produkty
  6. Jak dotahovat kontakty po prezentaci BEZ nátlaku
  7. Jak zaučit nováčky, jak správně odstartovat, co přesně dělat
  8. Jak stavět síť, aby došlo k duplikaci a neustálému růstu

MÁM ZÁJEM A CHCI ZÍKAT TEN NEJ MLM (VIDEO) KURZ V ČEŠTINĚ >>

Chci se kouknout nejdřív na reference, co řekli lidé o školení podle kurzu MLM SYSTÉM 8 KROKŮ od MlmJinak.cz >>

Podělte se s ostatními

Co bylo důvodem číslo jedna, proč jste se přidali k vaší společnosti? Nesdělujte konkrétní názvy společnosti, povídejte o sobě. Jaký byl ten jediný důvod, který vás přiměl vybrat si vaši současnou společnost?

Jsou to lidé, produkt, kompenzační plán, někoho jste tam znali, nebo to je něco úplně jiného? Rád si vás poslechnu.

Co je potřeba pochopit, než se rozhodnete?

Klíčem, který vám pomůže se rozhodnout, jste nakonec vy sami, vaše úsilí a důslednost. Vyzkoušeli jste už spoustu věcí a nikdy u nich nezůstali? Položte si otázku – v čem to tentokrát bude jiné? Pokud si neodpovíte, riskujete, že budete opakovat stejný vzorec.

Říká se, že lekce se opakuje, dokud se ji nenaučíte. Proč jste při předchozím snažení nebyli důslední? V čem je ten rozdíl? Máte jiné cíle, musíte živit rodinu? Odpovězte si a získáte své proč nehledě na společnost.

I kdyby vyrukovali s těmi nejlepšími kompenzačními plány a líderskými hvězdami – dokud nebudete důslední a nebudete dělat tu práci jako oni, nevyděláte peníze a nevybudujete žádný byznys.

Je to mimochodem i skvělá otázka pro lidi kolem sebe, kteří už vyzkoušeli spoustu jiných příležitostí. Zeptejte se jich, v čem si myslí, že je to tentokrát jiné. Podle odpovědí poznáte, jestli to myslí vážně nebo ne. Úroveň důslednosti je takovým tajným klíčem k úspěchu. To vám může opravdu pomoct.

Dám vám taky zdroj, který vám opravdu pomůže, pokud to s růstem svého podnikání myslíte vážně. Od lidí, které jsou špičkou MLM získáte ZDARMA milionové rady jak ovládnout MLM.

Na Online MLM Summitu!

Pokud už v MLM jste nějakou dobu anebo právě začínáte, ale zatím stále nemáte výsledky o kterých sníte, pak Vám možná mohu hodně pomoct tím, že pořádám Online MLM Summit ZDARMA.

Na 5 až 6hodinovém Online MLM Summitu, odevzdá své knowhow síťového marketingu celkem 14 tuzemských CZ/SK lídrů – milionářů.

Tito lidé prozradí do detailu, jak vydělali přes 100.000.000+ Kč (resp. přes 4.000.000+ EUR) za velmi krátký čas.

Nejlepší na tom je to, že celý SUMMIT je úplně ZADARMO, takže jedinou investicí je Vaše pozornost a Váš čas v neděli – registrujte se na vysílání a řekněte to všem těm, které chcete vzít na vrchol s Vámi:

https://summitonline.cz/

Brzy na viděnou!

S pozdravem Michal – Váš MLM fanoušek číslo #1


Za inspiraci pro tento článek děkuji mému „MLM“ příteli, Rayovi Higdonovi (firma HIGDON GROUP™).

 




SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

One Comment

  1. Libor Svatoš
    6.9.2023 @ 12:18

    Ahoj,,Všem,,

    kteří budete číst tyto řádky…
    Já jsem se ke své společnosti dostal přes člověka, se kterým jsem se poznal v předchozím zaměstnání a dostal jsem možnost se tak dozvědět, že je zde cesta a způsob, jak řešit své zdraví a k tomu si poslechnout, pro mě v té době úplně novou možnost podnikání, práce…jak kdo chce.

    Není to jednoduché….
    Nebylo to jednoduché….
    Ale ukázalo mi to mnoho nového a ta myšlenka je geniální.
    Zároveň to stojí na Fairplay,,etice,,to jsou pro mě osobně základy, se kterými jsem se snažil uspět i v mých předchozích zaměstnáních a v životě vůbec..

    Nemá to limity….a je to spravedlivé….
    Investovaná energie, úsilí, vytrvalost se vrátí…mnohonásobně…
    Ale je potřeba opravdu následovat kroky toho,,kdo cestu šlape před Vámi….
    V tom je to skvělé….
    Připomíná mi to jednu z mých předchozích prací,,kde jsem trénoval naše nové kolegy a provázel je procesem prvotní adaptace.

    Jsem ze své společnosti absolutně nadšený a splňuje absolutně vše, co chci od svých kolegů, přátel, managmentu, majitelů, lidí všeobecně….

    Pro mě osobně…..Je to do konce života a dál …😉🌠🌏

    Reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.