ZAJISTIT SI MÍSTO NA ONLINE MLM SUMMITU:
http://summitonline.cz/

Překonání strachu z odmítnutí v MLM

Aspirující síťoví marketéři často čelí společné výzvě – strachu z odmítnutí. Slovo „NE“ může být zastrašující a odrazující a brání mnoha jednotlivcům uspět v odvětví MLM. Nebojte se ale, protože se podělím o několik tipů, jak tento strach překonat a vyniknout na vaší cestě MLM.

Pochopení strachu

Za prvé je důležité pochopit, že strach není náš nepřítel, ale spíše přítel. V historii hrál strach zásadní roli v ochraně před újmou. V dávných dobách pomáhal pocit strachu našim předkům, aby se při lovu zranili nebo dokonce riskovali život. Strach by proto měl být považován spíše za našeho ochránce, než jako blok či překážku.

V dnešním MLM podnikání, kdy se bojíme odmítnutí, čeho se vlastně skutečně bojíme?

Ohrožení života už dávno určitě nehrozí, protože naše holé přežití již nezávisí na výsledku prodejní nabídky. Proto bychom si měli uvědomit, že strach je pouze katalyzátorem, který nás nutí usilovat o lepší výsledky. Pokud se bojíme, znamená to pouze, že nám na naší práci skutečně záleží, a strach nás povzbuzuje, abychom vynaložili více úsilí na dosažení našich cílů.

Role komunikace potenciálním novým s členem MLM, který se bojí

Efektivní komunikace je klíčem k řešení strachu a obav potenciálních obchodních partnerů, z tohoto (pro ně) nového podnikání. Posaďte se se svými potenciálními členy týmu a zapojte se do otevřené konverzace, která jim umožní, vyjádřit své pochybnosti a obavy tak, abyste na ně mohli reagovat.

Odmítnutí (a slovo „NE“) je úplně normální a běžnou reakcí

Uveďme věci na pravou míru. Představte si prodavače, který pracuje v obchodě, kam denně chodí desítky nebo dokonce stovky lidí. Určitě se vyskytnou případy, kdy zákazníci nabízené produkty nebo služby jednoduše odmítnou. Rozdrtí však toto odmítnutí ducha prodejce natolik, že by to prodejce s jeho celým obchod navždy „zabalil“? Rozhodně ne.

Stejně jako takový prodejce (kterých jsou kolem nás tisíce), bychom my, jako síťoví obchodníci, neměli brát odmítnutí vůbec osobně. Když lidé odmítají naše nabídky, neodmítají nás jako lidi, ale spíše odmítají pouze produkty nebo služby, které prezentujeme. Je nezbytné si uvědomit, že odmítnutí, je běžnou součástí MLM cesty.

Přijměte sílu vytrvalosti

Úspěch síťového marketingu jde ruku v ruce s odmítnutím a neúspěchem. Každé „NE“, které obdržíme, nás přibližuje k „ANO“. Právě vytrvalostí a odolností jsme schopni prolomit bariéry odmítnutí a dosáhnout svých cílů.

Představte si stejného prodejce, o kterém jsme se zmínili dříve. Navzdory tomu, že za den slyšel nespočet „NE“, se tento prodejce vrátí následující den s novým nadšením a je připraven oslovit ještě více potenciálních zákazníků.

MLM profesionálové si musí osvojit stejné myšlení, pokud chtějí opravdu uspět. Přijměte odmítnutí, jako příležitost k růstu a zlepšení. Učte se z každé zkušenosti a využijte ji k tomu, abyste se posouvali vpřed.

Rozšíření vaší komfortní zóny

Abyste byli v MLM úspěšní, je zásadní vystoupit ze své komfortní zóny. Odmítnutí nás nutí posunout se za hranice toho, na co jsme zvyklí, a prozkoumat nová území. Rozšiřujeme si tím obzory, získáváme nové zkušenosti a zlepšujeme své dovednosti.

Když se snažíme překonat strach z odmítnutí, stáváme se pohodlnějšími s nepohodlím. Tato odolnost nám prospívá nejen na naší cestě MLM, ale přenáší se také do dalších aspektů našeho života. Jsme schopni čelit výzvám čelem a dosáhnout osobního růstu.

Přijměte zákon průměru

V MLM se úspěch řídí zákonem průměru. Čím více lidí oslovíme, tím vyšší je šance, že najdeme jednotlivce se zájmem o naše produkty, nebo obchodní příležitost. Pochopením tohoto principu můžeme překonat strach z odmítnutí.

Pamatujte, že každé „NE“ nás přibližuje k „ANO“!

Závěr a další zdroj!

Závěrem lze říci, že strach z odmítnutí lze překonat. Uvědoměním si strachu jako zdroje síly a ne překážky, přijetím efektivní komunikace, pochopením odmítnutí jako normální součásti cesty MLM, vytrvalým sledováním našich cílů, rozšiřováním našich komfortních zón a přijetím zákona průměru, můžeme tento strach překonat a dosáhnout úspěch v síťovém marketingu.

Takže se zbavte svého strachu, přijměte odmítnutí jako odrazový můstek k úspěchu a sledujte, jak vaše cesta MLM běží směrem nahoru. Mějte na paměti, že úspěch v MLM není určen počtem odmítnutí, kterým čelíme, ale naší schopností vytrvat, růst a učit se z každé zkušenosti.

Chcete ještě více a ještě užitečnější rady pro úspěch v MLM, než jsme zde probrali? Pak se připojte v neděli zdarma na Online MLM Summit od 17 – 23hod, kde 13 top lídrů a milionářů z MLM, předá ZDARMA, všechno jejich vědění, o tomto úžasném odvětví…

ZAJISTIT SI MÍSTO NA ONLINE MLM SUMMITU:
http://summitonline.cz/




SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.