Když přijde řeč na video, prezentaci, nebo jakýkoliv jiné materiály, se kterým představuje lidem vaši příležitost – měli byste využít už ty, které existují?

Nebo byste si měli vytvořit své vlastní, které dostatečně prokážou vaši odbornost? Tento článek vám pomůže se rozhodnout.

Rozdíl mezi chováním amatérů a leaderů

Amatéři v network marketingu se mohou zaměřit na posilování své osobnosti: jak působí, na svou důvěryhodnost, odbornost a odlišnost od ostatních.

Jejich cílem je provést obchod a snaží se přesvědčit ostatní o tom, že by měli koupit přímo od nich.

Jenže právě to je důvodem, proč mnozí se svým MLM businessem bojují, nedaří se jim uspět a vydělávají málo peněz. Protože si myslí, že pokud působí jako důvěryhodný odborník, bude od něj kupovat více lidí.

Takový přístup je fajn, pokud si chcete něco přivydělat. Ale pokud chcete v network marketingu vydělávat opravdové peníze, nestačí to a měli byste svůj přístup změnit.

Pokud prodáváte informace, kurzy, knihy, služby a nejste součástí network marketingu, tak vaše prodeje skutečně mohou záviset na tom, jakou máte důvěryhodnost a jestli jste odborník na to, co děláte.

Síla network marketingu totiž spočívá v něčem úplně jiném, než je odbornost a specializace.

V network marketingu to funguje trochu jinak. Lidé musí věřit tomu, že to, co děláte vy, zvládnou taky. Čím větším expertem jste, čím více úsilí jste vložili do své odbornosti, tím méně lidí vás bude následovat.

Čím složitější téma, produkt, nebo službu lidem představíte, tím míň tomu budou věřit a tím míň budou věřit také vám. Lidé neuvěří tomu, že by mohli taky vykonat takové velké a složité věci, jako děláte vy.

Takže pokud jste vedoucí týmu v network marketingu a vytváříte si své vlastní materiály a máte své nástroje – bude méně lidí, kteří vám uvěří, že tohle všechno někdy budou dělat oni sami.

Rady, jak pracovat se svou odborností, jsem vám psal také v článku Jak využít vaši odbornost v MLM se zachováním duplikovatelnosti.

Network marketing neprodává produkt nebo službu

V network marketingu totiž neprodáváte jen produkt. Neprodáváte jen službu.

Prodáváte lidem myšlenku, že ten business je vlastně hrozně skvělý a může se do něj zapojit kdokoliv, včetně nich. A právě vy jste ta osoba, která jim s tím ráda pomůže.

V MLM, na rozdíl od jiného podnikání, totiž prodáváte myšlenku, že se lidé mohou taky do tohoto businessu zapojit a vydělat si peníze.

Takže když prodáváte své kurzy a povídáte lidem, jak jste se od mnichů v Himalájích naučili vyrábět svíčky jen svým malíčkem na levé ruce, máte z toho doktorát z přední světové univerzity a přesvědčujete lidi o své jedinečnosti, je to sice na jednu stranu super, ale nepočítejte s tím, že se k vám přidají tisíce, nebo dokonce desetitisíce lidí.

Každý může dělat to stejné, co vy

Musíte si pamatovat, že v network marketingu přicházejí peníze s tím, že spoustu lidí vám věří, že dokáží to stejné, co vy. Používáte systém, který každý může využít a každý vás může následovat.

Kdokoliv může předat materiály druhému člověku a zeptat se ho, jestli je otevřený zrovna té jeho příležitosti. Kdokoliv může poslat dál video, úplně každý. Takto se jednoduše dostanete k velké spoustě obyčejných lidí.

Cílem duplikace je, abyste pro network marketing nadchli i úplně obyčejné lidi. Nehledáte specialisty v oboru, nebo rockové hvězdy.

V MLM pomáháte k duplikaci i lidem, kteří nikdy nečetli knížky, nikdy nic neprodávali, nebudovali žádnou značku, nemají s tím žádné zkušenosti.

A čím více se snažíte odlišit a být něčím speciální, tím více si můžete sabotovat svou práci a tím méně peněz vlastně v důsledku toho vyděláte.

Takto network marketing nefunguje. Není v první řadě o prodeji produktu, nebo služby. Pokud zápasíte s tím, aby si co nejvíce lidí koupilo váš produkt, zamyslete se nad svým přístupem.

Povede se vám líp, když se zaměříte na to, abyste lidem předávali příležitost a materiály, které sami mohou využít a stát se součástí MLM.

Jak rychle začít duplikovat?

S jednoduchými materiály také dáte lidem lidem příležitost k rychlému startu. Při budování týmu můžete představit video, ve kterém jsou všechny potřebné informace o příležitosti, kterou nabízíte.

Jednoduše lidem pošlete video se slovy:

„Chcete se podívat na tohle? Pomáhá mi to vydělat nějaké peníze. Máte zájem? Super! Skvělé na tom je, že pokud byste si chtěli taky vydělat, můžete ho využít taky.“

Takhle jim poskytnete rychlý start.

Protože při sledování toho videa nebudou přemýšlet jen o tom, jestli se jim video líbí, nebo ne. Budou přemýšlet nad tím, jestli si taky můžou vydělat peníze tím, že někomu jinému, tohle video pošlou.

Tak jednoduché to je. 😉

Víte o tom, že na DUPLIKACI mám kurz?

Unikátní kurz 8mi krokového MLM sytému (který obsahuje i MODUL DUPLIKACE) je KONEČNĚ HOTOVÝ a obsahuje přes 11 hodin (!!) zhuštěného MLM knowhow a to bez omáček a vaty!

Je to prostě něco jako moderní MLM BIBLE formou 11+ hodin extra hodnotných videí 😉

Troufnu si říct, že i kdybyste neměli jiné zdroje informací o MLM, pak jen z tohoto zdroje, prostě uspějete, pokud se budete držet návodu a budete to dávat i do praxe!

PRVNÍ MODUL VÁM DÁM NA TEST ZDARMA FORMOU WEBINÁŘE:

[WEBINÁŘ ZDARMA]

JAK NA IMPÉRIUM Z DOMU A BEZ KAPITÁLU?

Už jste viděli webinář zdarma,Jak vybudovat IMPERIUM z domu a BEZ KAPITÁLU“?

Opravdu ne? Pak pokračujte zde

Palce Vám drží Váš MLM fanoušek číslo #1

Michal Karmazín

Nikdy to nevzdávejte, stojí to za to! 😉


Za inspiraci pro tento článek děkuji mému „MLM“ příteli, Rayovi Higdonovi (firma HIGDON GROUP™).



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.