Chci si s vámi popovídat o téma číslo jedna, které plní média po celém světě a zasáhlo snad každého. A samozřejmě i network marketing.

Všichni mluví 24/7 o koronaviru, ale co to pro náš business vlastně znamená, o co jde a co s tím můžete dělat? Mám pro vás odpovědi.

Ať už máte jen otázky, nebo dokonce obavy, chci vám o tom něco povědět. Virus se rozšiřuje po celém světě, zasáhl už téměř všechny země a pravděpodobně o něm ještě nějakou dobu uslyšíme.

Co byste měli dělat? Co byste mohli dělat? Jak posouvat věci kupředu? Pokud máte vy, nebo vaši přátelé takové otázky, nebo máte obavy, dejte na mé rady.

Nabídněte lidem záchrannou síť!

Všichni jsou koronavirem znepokojení. Děti jsou posílány ze škol domů, lidé posílají své zaměstnance na home office, navíc se spousta z nich obává o svou práci a neví, co jim budoucnost přinese.

Co to vlastně znamená?

Že pro ně máte záchranné lano, které jim můžete nabídnout. Nikdy dřív nebyl vhodnější moment lidem říct o vaší příležitosti, aby mohli pracovat ze svých domovů a vydělat si peníze.

Nikdy nebyl vhodnější čas, než je právě teď

Pokud mohou, tak v současné době využívají lidé všemožné technologie, aby mohli pracovat z domu, aby nemuseli sebe ani své okolí vystavovat nebezpečí a dodržovat všechna opatření.

A co kdyby mohli věnovat čas tomu, aby spojovali zákazníky s produkty, službami, nebo jinou příležitostí? Aby využili čas k tomu se naučit něco nového a vydělat si peníze?

Nikdy dřív, až do teď jste neměli lepší příležitost se lidí zeptat:

  • „Jak by se vám líbilo, kdybyste si mohli vydělávat z domu?“
  • „Jak by se vám líbilo, kdybyste nemuseli chodit do kanceláře a byli byste schopní si vydělat na živobytí jen s mobilním telefonem nebo notebookem?“
  • „Nebylo by vám příjemnější si vydělávat, aniž byste se museli potkávat každý den s partou cizích lidí?“

Jako network marketéři máme možnost dát lidem příležitost si vydělat i během takových nejistých časů. Dát jim naději, že není všechno tak zlé a nemusí se bát o své živobytí.

Lidé v současné době využívají technologie, aby mohli pracovat z domu a nemuseli sebe ani své okolí vystavovat nebezpečí.

Máte možnost teď oslovit všechny kolem sebe, aby mohli začít svůj malý business z domu. Proč nezačít zrovna teď, když můžete dělat z domu a potřebujete k tomu jen minimum znalostí a technologií?

To je první věc, o které jsem vám chtěl říct. Neříkám tím, že využívat virus je příležitostí. Ale že virus a opatření, které proti němu zavedly státy po celém světě, stvořily tuto příležitost.

Lidé mohou využít čas, který doma stráví tak jako tak – a co je lepší, bědovat a myslet na strachy, nebo se raději pokusit tvořit, něco smysluplného?

Každý nemusí sedět jen tak. Mohou si vydělávat peníze. A pro vás to je příležitost jim pomoci tyto peníze vydělat skrz příležitost, kterou už máte. Prostě jen pomoci lidem, kteří se zasekli a bojí se o svou budoucnost.

Rozhodně tím neříkám, že to, co se děje, je skvělé a super – to určitě ne!

Mluvím o tom, že spousta lidí uvízla doma a tohle je příležitost jim dát novou naději a východisko ze situace, ve které se ne svou vinou ocitli.

V těžkých časech si musíme pomáhat. A co když jste zrovna vy ten, kdo pomůže spoustě lidem žít lepší život?

Využijte naplno technologie

Eventy a události jsou pořád nedílnou součástí network marketingu. Ale co teď, když jsou ve spoustě zemích zakázané, stejně tak, jako cestování?

Využijte k podpoře a povzbuzení lidí všechny technologie, které máte k dispozici. Vysílejte live přenos na sociálních sítích, sdílejte s lidmi videa, inspirujte je na webinářích.

Povzbudit je přece můžete i z pohodlí domova, nemusíte nikam jezdit. Nabídněte lidem odlehčený live stream na Facebooku, nebo připravte našlapaný webinář.

Dejte lidem vědět, že pro ně máte příležitost, při které si mohou vydělat přímo z domova. Dejte jim najevo, že se o jejich osud zajímáte.

V těchto těžkých časech bude spousta lidí ráda za příležitost, kterou jim můžete nabídnout právě vy.

Zaměřte pozornost na věci, které můžete ovlivnit a ne na ty, se kterými nic udělat nemůžeme…

Jak využít čas a vylepšit své MLM schopnosti z domu?

Unikátní kurz 8mi krokového MLM sytému je KONEČNĚ HOTOVÝ a obsahuje přes 11 hodin (!!) zhuštěného MLM knowhow a to bez omáček a vaty!

Je to prostě něco jako moderní MLM BIBLE formou 11+ hodin extra hodnotných videí 😉

Troufnu si říct, že i kdybyste neměli jiné zdroje informací o MLM, pak jen z tohoto zdroje, prostě lze uspět, pokud se však budete držet návodu a budete tyto znalosti dávat i do praxe!

PRVNÍ MODUL VÁM DÁM NA TEST ZDARMA FORMOU WEBINÁŘE:

[WEBINÁŘ ZDARMA]

JAK NA IMPÉRIUM Z DOMU A BEZ KAPITÁLU?

Už jste viděli webinář zdarma,Jak vybudovat IMPERIUM z domu a BEZ KAPITÁLU“?

Opravdu ne? Pak pokračujte zde

Palce Vám drží Váš MLM fanoušek číslo #1

Michal Karmazín

Nikdy to nevzdávejte, stojí to za to! 😉


Za inspiraci k tomuto článku děkuji mému „MLM příteli“, Ericovi Worremu.



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.