Spousta network marketérů dělá základní chybu v jedné věci:

Věnují všechnu pozornost svému produktu, společnosti, ale už nepřiklánějí takový význam budování své osobní značky, nebo jí nevěnují pozornost vůbec.

Děláte tuto chybu také?

Dneska vám ji pomohu napravit. Mám pro vás jednoduché 4 rady, které můžete ihned proměnit ve skutky a které vám pomohou postavit základ své osobní značky už dnes. Chcete? 🙂 Tak jdeme na to!

Budování osobní značky je z marketingových strategií ta nejdůležitější. Budujete totiž povědomí o tom nejdůležitějším „produktu“, který máte – VÁS.

Proč je budování osobní značky důležité?

Je to váš životní příběh, co má tu nejúžasnější moc inspirovat lidi. A pokud se o něj nedělíte s ostatními, nikdo o vás nebude vědět.

V takovém případě pak jen doufáte, že zaujmete ostatní alespoň tím produktem, nebo jménem společnosti, pod kterou pracujete.

Ale to je škoda, nemyslíte?

Vybudujte si osobní značku a lidé nebudete přitahovat jen vaším produktem, ale stanete se pro ně středobodem vy.

Pokud chcete zvýšit svůj vliv mezi lidmi, dejte jim prostředky k tomu, ať vás lépe poznají. Podělte se s nimi o myšlenku, příběh nebo o cokoliv, co bude jen VAŠE.

Kdo jste? Co můžete lidem nabídnout? Čím jste si prošli? Jak můžete pomoct ostatním překonat stejné nesnáze, jakými jste si prošli vy?

Není to jen o network marketingu

Nemusí to být nic společného s vaším businessem v network marketingu, ale přesto to může dávat smysl.

Protože váš příběh a vaše zkušenosti jsou mnohem účinnější a mocnější, než je příběh produktu, nebo společnosti. Můžete se stát někým, koho ostatní budou uznávat a respektovat jeho názor.

Jak na to?

1. Vytvořte si logo, kterým se budete identifikovat

Nemusíte vymýšlet složitou grafiku, nebo platit za to, aby se do toho pustili jiní. Chci, abyste pochopili, že už jen vaše jméno je součástí vaší osobní značky.

Využívejte toho!

„Podepisujte se“ všude, kde jste vnukli život nějaké myšlence, přispěli jste obrázkem na sociální sítě, nebo vytvořili video na YouTube.

Buďte hrdí na to, co za sebou necháváte, a dejte světu najevo, že jste to vytvořili Vy.

Nekomplikujte si to. Profesionální vytvořené logo může být až dalším stupínkem jako symbol toho, že to opravdu myslíte vážně.

2. Podělte se o svou misi

Kdo jste? Co máte rádi? Komu chcete pomáhat? Co děláte? Řekněte lidem v pár slovech, co pro ně můžete udělat. Chcete pomoct zaneprázdněným mámám, aby pro ně byl business jednodušší?

Pomáháte lidem s první zkušeností v network marketingu? Dejte to všem najevo a pochlubte se s tím na všech platformách, na kterých vystupujete. Ať to všichni vidí hned, jak k vám přijdou!

3. Nezanedbejte kvalitní profilovou fotografii

Může se to zdát jako maličkost, ale první dojem uděláte jen jeden. Dejte si záležet na tom, abyste si vytvořili fotografii, která vás bude reprezentovat.

Opět platí, že si za to nemusíte platit profesionální fotografy, stačí vám k tomu jen mobilní fotoaparát a dostatek světla. Prostředí, oblečení, vše ostatní už záleží na vás a na tom, jak chcete na lidi zapůsobit.

Vyhněte se rodinným, nebo skupinovým fotografiím. Svou osobní značku přece vytváříte vy!

Stačí jednoduchá ostrá fotka, kterou ostatním dáte najevo – Tohle jsem já!

4. Buďte konzistentní

Buďte ve vytváření obsahu (nejen) na sociálních sítích konzistentní. Dejte lidem najevo, že mohou přijít na vaše stránky a dozvědět se přesně to, za čím si přišli.

Ať už provozujete webové stránky, Facebook, nebo jen Instagram. Lidé za vámi rádi přijdou znovu, když už jste jim jednou pomohli a teď věří, že zrovna Vy jim můžete znovu dobře poradit a vyřešit jejich problém.

Nezklamte je! 😉

PS: už jste byli na webináři zdarma JAK POSTAVIT IMPERIUM Z DOMU? Pak tady


Za inspiraci pro tento článek děkuji mému „MLM“ příteli, Rayovi Higdonovi (firma HIGDON GROUP™).



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.