Vybral jsem 7 kategorií, které mají podle mě na váš MLM business obrovský vliv.

A v každé z nich vypíchnul ty 3 NEJ tipy, které vám pomohou vybudovat úspěšnou kariéru v network marketingu. Tak pojďme rovnou na to!

3 NEJ tipy pro budování týmu

#1 Dejte si pozor a uvědomte si počáteční očekávání lidí, kteří se chystají připojit k vaší společnosti. Nesnažte se jen sehnat někoho, kdo se u vás jen „zaregistruje“. Zjišťovat, v co váš (budoucí) tým věří a jaké má cíle, je neoddělitelná součást budování businessu v network marketingu.

#2 Dostaňte svůj tým na konference a jiné události i kdyby to mělo být aspoň ONLINE vzhledem k aktuální situaci (Korona-Pandemie 2020) Hromadné události (ať offline či online), jsou centrem obrovské inspirace a motivace.

#3 Dělejte to, co chcete, aby dělal i celý váš tým. Nepeskujte je rozkazy, ale inspirujte je svými činy. Takže i když už pobíráte své vysněné provize, pořád byste měli být součástí systému, hledat potenciální zákazníky a pořádat webináře, nebo dělat cokoliv dalšího, co po svém týmu vyžadujete.

3 NEJ tipy pro hledání potenciálních zákazníků

#1 Nikdy se neomlouvejte. Nikdo nepozná, že jste nervózní nebo že tohle děláte poprvé. Tedy pokud jim to sami neprozradíte.

#2 Představte si kouzelný oblek. Před prezentací své příležitosti si představte, že ten oblek, který zrovna máte na sobě, je kouzelný a udělá vás silným. Prociťte energii, která vám proudí do těla, jakmile ho máte na sobě. Je to zábavný způsob, jak být víc sebejistý během prezentování.

#3 Získejte interakci. Zeptejte se svého publika nebo svých sledujících na sociálních sítích, proč jsou u vás a v co doufají, že se u vás naučí.

3 NEJ tipy pro online branding

#1 Vytvořte si osobní značku. To je jeden z nejlepších MLM tipů, které vám můžu dát. Čemu vděčím za to, že mě oslovují společnosti i jednotlivci? Tomu, že jsem si vytvořil svou vlastní osobní značku.

#2 Dostaňte se lidem do hlavy. Zjistěte, co chtějí a jaké jsou jejich problémy. Díky tomu jim můžete nejen nabídnout řešení, ale také získat přehled o tom, co si myslí.

#3 Vytvořte si takovou značku, pod kterou byste se vy sami chtěli upsat a které nejde odolat. Tento tip je speciálně pro ty, kteří to myslí vážně a míří vysoko.

3 NEJ tipy pro e-mail marketing

#1 Když píšete e-mail, oslovujte jednotlivce spíše než celou skupinu, které e-mail posíláte.

#2 Mějte jednu hlavní akci, kterou chcete, aby všichni příjemci e-mailu udělali. Může to být komentování na blogu, zakoupení si výrobku nebo sdílení informací dál.

#3 Vždy nabídněte nějakou hodnotu. I když chcete něco prodávat, řekněte lidem, co jim onen produkt pomůže vyřešit nebo jak si s ním mohou splnit svá přání.

3 NEJ tipy pro blog

#1 Buďte konzistentní. Vynecháním týdnů nebo dokonce měsíců vám moc čtenosti nepřinese.

#2 Když přemýšlíte, o čem byste měli psát, vezměte jednoduše téma, které pomůže ostatním vyřešit jejich problémy.

#3 Vytvořte si rutinu. Od psaní článků, jejich postování na sociálních sítí, až po získávání zpětné vazby.

3 NEJ tipy pro rekruting lidí

#1 Netlačte na své přátelé a rodinu, ať se k vám přidají. Prostě zjistěte, jestli jsou otevření vaší příležitosti, stejně jako kdyby to byl kdokoliv jiný.

#2 Než začnete hledat své potenciální zákazníky, naučte se nejprve, jak je můžete získat od začátku procesu až do konce.

#3 Nezaměřujte se příliš na výsledek. Když vás někdo odmítne, jděte o dům dál a neberte to jako velkou vědu.

3 NEJ tipy pro opravdové bohatství

#1 Obklopujte se lidmi, kteří mají životní styl a dovednosti, po kterých toužíte. Tento tip vám dokáže změnit život, pokud mu to dovolíte. Když jsem se začal stýkat s lidmi, kteří vydělávají více peněz než já a měli spoustu vlastností, které jsem obdivoval, změnil se mi život.

#2 Nemusíte mít spoustu peněz, abyste mohli vydělávat. Ale jakmile je máte, nebojte se je investovat – zaplaťte si mentory nebo jiné služby, které vám pomůžou se dostat dál rychleji.

#3 Nedovolte si ani pomyslet na nějaké výmluvy. Existují i nešikovnější lidé, než jste vy, a dostali se mnohem dál a jsou úspěšnější. Žádné platné výmluvy totiž neexistují.

TIP: už jste byli na webináři zdarma JAK POSTAVIT IMPERIUM Z DOMU? Pak tady… 😉


Za inspiraci pro tento článek děkuji mému „MLM“ příteli, Rayovi Higdonovi (firma HIGDON GROUP™).



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.