Pravda je, že binární systém prostě funguje a funguje dokonce velmi, velmi efektivně pro distributory, kteří to dělají = pracují. Lidé, kteří nerozumí binárnímu systému, nebo ti, kteří nejsou schopní budovat síť sponzorováním dalších členů, anebo nedokáží ani mluvit o produktech, tak to jsou Ti, kteří mohou šířit tento další mýtus…

Mnoho zainteresovaných distributorů v MLM branži používají termín „malý distributoři“ pro označení nováčků. Jestliže se někdo odvolává, nebo odkazuje na nové lidi v MLM, pak by se měl namísto plýtvání energií a časem co nejrychleji zaměřit spíš na pomáhání a učení těch nových natolik, aby mohli uspět.

Binární kompenzační plán je jeden z nejjednodušších systémů k budování pro kohokoliv. Přece jen v bináru musíme minimálně osobně sponzorovat jen 2 vlastní přímé distributory (jednoho napravo, druhého nalevo) a pak pomoct těmto prvním dvěma distributorům, aby i oni zaregistrovali své další dva (každý z nich). S pomáháním každému nově registrovanému člověku do naší struktury, může být tento další mýtus vyvrácen velmi efektivně!

Koneckonců, kde jinde by mohl začínající, “malý” distributor uspět rychleji a lépe, než v binárním systému, který má nejnižší kritéria pro získání provizí ze sítě a s umožněnou pomocí/podporou nejen přímého sponzora, ale i lidí nad sponzorem či lidmi tzv. „po cestě / mezi“? Binární plán má totiž tuto silnou motivaci pomáhat si navzájem, již zabudovanou ve svém systému.

Binár je postaven/vymyšlen tak, aby maximální počet lidí profitoval na jednom stejném, sdíleném obratu společně. Vzájemná podpora a pomáhání podporuje i společný ekonomický zájem, což umožňuje dosahovat větších výsledků rychleji a to platí pro všechny aktivní, zúčastněné strany.




SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.