Tak toto tvrzení může prohlásit snad jedině ten, kdo nerozumí či nepochopil, jak binární systém funguje, nebo někdo, kdo v binárním systému zkoušel pracovat, ale nebyl schopen uskutečnit ani žádný prodej, ani nebyl schopen někoho zaregistrovat. Důvod, proč toto tvrdím je ten, protože binární systém je nejjednodušší a nejrychlejší model budování sítě v MLM. Ve chvíli, kdy jednou člověk opravdu pochopí, jak binární systém funguje a jak v něm lze jednoduše a rychle budovat síť, pak obvykle přehodnotí a změní svoje stanovisko o 100 procent na úplně opačné!

Pokud chcete člověku, který takovýto mýtus šíří, tento mýtus vyvrátit, pak budete muset nejdřív zjistit, co přesně on na binárním systém vlastně nemá rád, nebo dokonce co na něm nenávidí. Samozřejmě, že všechny bináry nejsou úplně stejné a třeba se může najít nějaký opravdový důvod, nebo nějaká špatná zkušenost z historie, ale co se týká podstaty, tak jádro fungování binárů bude vždy obdobné.

Teprve až získáte všechny důležité, kýžené informace od protistrany, můžete s nimi začít pracovat a jednu námitku po druhé systematicky rozdrtit pod tíhou faktů a Vašich kvalitních vědomostí o tom, jak binární systém skvěle funguje.

Nyní je tu pro Vás jeden příklad za všechny z praxe, jak probíhalo docela nedávno moje setkání s jedním distributorem, který nenáviděl binární systém. Ve skutečnosti jeho první slova na naší schůzce byla tato, cituji:

„Jestliže je Tvoje příležitost binární systém, pak nemám zájem ztrácet čas ani tím, abych se na to podíval..“

Tak jsem se ho jen zeptal, co je vlastně přesně to, co se mu na bináru nelíbí a on začal znova opakovat větu uvedenou výše. Já jsem byl vytrvalý a proto jsem se ho tedy zeptal přímo: „Líbí se Ti muset budovat více nohou než jen 2, abys dosáhnul na provize?“ Jeho odpověď byla NE.

A tak jsem se zeptal: „Preferuješ inkasovat provize pouze z omezené hloubky sítě, například jen do několika úrovní, než z hloubky neomezené?“ Jeho odpověď byla NE.

Pak jsem se ho zeptal: „Jestliže by Ti Tvoje nadsponzorská linie každý týden vygenerovala 50% obratu na Tvůj provizní profit, líbilo by se Ti to?“ Jeho odpověď byla ANO.

Tak jsem mu na to řekl: „Ale já jsem myslel, že jsi říkal, že nemáš rád binární systém!“ 🙂 a on na to: „No vlastně to né já, ale mí lidé ve skupině. Oni nikdy nevydělali v bináru peníze. Vždycky tam byl nějaký obrat, který nedostali proplacen“!

Já mu na to odpověděl: „Problém není v bináru, ale v Tvých lidech. Zdá se, že oni zřejmě nepochopili, jak binární systém funguje, anebo prostě nepracovali, tak jak měli a jen obviňovali binární marketing, kvůli vlastnímu selhání či neschopnosti. Ty nyní potřebuješ buďto dát svým lidem nějaký tréning na binární systém, jak v něm stavět síť, aby si vydělali, nebo prostě najít úplně nové lidi, kteří budou ochotni se rozhodnout jít do toho a opravdu začít něco dělat (=pracovat)!“

A jak to bylo dál, už Vám bude zřejmé…




SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.