Nikdy jsem nepochopil toto tvrzení, respektive spíše to, z jakého přesvědčení vychází Ti, kteří říkají, že binární systém je vymyšlen jen proto, aby dřív či později zase zanikl a že není možné jej dlouhodobě provozovat. Určitě by bylo zajímavé se na tento mýtus zeptat mnoha distributorů, kteří dlouhodobě v binárních systémech pracují, jaký by byl jejich názor – asi by tomu také nerozuměli.

Co se týká kontrolních úřadů/orgánů, tak ty neparticipují na síťovém marketingu a dokonce binárnímu systému ani nerozumí. Úřady totiž (naštěstí) ani neregulují, jak mají MLM společnosti platit svoje distributory… Co úřady ale hodně zajímá, jsou právě network marketingové společnosti, které nezasílají žádné produkty, neplatí žádné provize, používají podvodné obchodní techniky, klamou spotřebitele o produktech, distributory o příjmech a nebo škodí v  různých dalších směrech, kde se prostě chovají neeticky.

Někdy se občas stalo, že binární systém byl veřejností chybně označen jako viník, když se nějaká MLM společnost dostala do problémů. Avšak vždy po té, co byla taková MLM firma obviněna, zastavena a dokončilo se řádné vyšetřování, nakonec se přece jen vždy zjistilo, že za opravdovým pádem společnosti stálo všemožné, jen ne kompenzační plán. Binární plány jednoduše řečeno nejsou důvod, pro který by byly MLM firmy násilně uzavírány.

Kdyby úřady mohly porozumět binárnímu kompenzačnímu plánu, pak by velmi rychle zjistily, že binár neumožňuje inkasovat tzv. pasivní příjem za nic. Tím „nic“ se myslí jakože „úplně bez práce“. No a přesně tento fakt je důkazem, že binár není a nemůže být nelegálním pyramidovým schématem, kde je naopak možné dát jednou vklad a pak se „vézt“ a profitovat (bez další práce) z lidí, kteří přišli až po Vás. V bináru jsou prostě provize vždy podloženy také individuální aktivitou a samozřejmě prací na Vašich spodních liniích.

V bináru není možné se úplně jen tak vézt na práci ostatních, bez přiložení ruky k dílu a to je nejen fér, ale jedině tak je to i legální. Prostě prezentujete, sponzorujete nové distributory a pak také vyděláváte provize. Distributoři, kteří však jen zaberou v síti pozici a jen sedí na místě a čekají na provize, že začnou chodit sami od sebe, to jsou často přesně Ti, kteří si pak stěžují, že marketing nějak nefunguje a že je špatný, protože přece „oni nikdy nevydělali žádné provize“…

Jestliže by se mělo stát, že by úřady měly ocenit a vyznamenat tou nejlepší známkou jeden z kompenzačních plánů, pak by jedničku s hvězdičkou měl určitě získat binární systém s jedním obchodním centrem platící provize výhradně na základě prodejů produktů MLM společnosti. To je prostě zdravý základ, od kterého se vše ostatní, pak může dál odvíjet.




SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.