Zasekli jste se ve svém MLM podnikání a nedaří se vám pohnout vpřed?

Ať už je to kvůli dlouhé pauze, neúspěchu, nebo třeba lenosti – mám pro vás tipy, díky kterým se snadněji a rychleji vrhnete zpátky do akce. Získejte nové impulsy, které Vás poženou kupředu.

Ztratili jste zápal a chuť do práce na svém podnikání a plácáte se od ničeho k ničemu? Pak se sami sebe pravděpodobně ptáte, jak získat zpátky to nadšení, které jste měli na začátku. Nabízí se překvapivě jednoduché řešení.

Jestli se opravdu chcete dostat z kolotoče nicnedělání a neštěstí, vrhněte se zpátky do akce. Pomůžu vám.

Mluvte s lidmi

Začněte oslovovat lidi. Nezáleží na tom, jestli jste byli mimo business tři měsíce nebo tři roky.

Nezáleží na tom, co je zrovna za den, jestli jsou prázdniny, víkend, svátky, nebo jiný důvod, který by vás odrazoval od naskočení zpátky do práce zrovna teď, v tento moment. 

Jak se vrátíte k budování svého network marketingového podnikání? Začněte tak, že oslovíte prvního člověka, na kterého na internetu nebo venku narazíte. 

Hledejte lidi, kteří jsou vám otevření. Nemusíte k sobě do týmu dostat všechny, se kterými jste kdy mluvili, ale pro budování businessu je důležité udržovat kontakty.

Soustřeďte se

Co vás vlastně od oslovování potenciálních zákazníků, nebo hledání členů týmu odrazuje? Potřebujete si nejprve udělat kávu? Připravit svačinu, ať nepracujete hladoví?

Chcete si přerovnat věci na stole? Co třeba rovnou uklidit celou místnost? Mít naostřené tužky? Jsou přece pro budování businessu taky důležité, nebo ne?

Jakékoliv přemýšlení, plánování, zapisování, meditování, pálení znamení, poslouchání relaxační hudby – nic z toho vás nedostane rychle zpátky do akce jako to, že se zvednete a půjdete komunikovat s lidmi o Vaší MLM příležitosti!

Věřte mi, jakmile se zavrtáte do práce, která vás baví, tak už si na předchozí strádání, ani nevzpomenete.

Věnujte svůj čas důležitým činnostem

Chcete si pořídit nové knížky o tom, jak se stát co nejlepším podnikatelem a jak zářit v network marketingu? Ne, přestaňte být zaseklí v teorii a začněte se věnovat praxi. 

Jděte za lidmi a ptejte se jich, jestli mají zájem zjistit víc o Vaší příležitosti, produktu nebo službě. To je to, co opravdu právě teď potřebujete dělat a co vás vytrhne z pracovního transu. 

Jakékoliv další činnosti, které si mezitím naplánujete – čtení o úspěchu druhých, o nejlepších radách zaručujících úspěch, vylepšování fotky na vašem Facebooku – to vše je jen zdržení od skutečné práce.

Tyto věci Vás nechávají trčet tam, kde jste a odkud chcete pravděpodobně uniknout, když čtete tento článek!!

Takže žádné další plánování, žádné další návody. Žádné plané sliby, že se nejprve podíváte na další čtyři kurzy, a pak už konečně začnete něco dělat. Nic takového, jediné, co právě teď potřebujete, je mluvit s lidmi!! 

Neříkám tím, že na sobě nemáte pracovat a že vzdělávání je k ničemu. Jen je potřeba si určit priority. Kolik lidí se o vás dozví, když strávíte odpoledne nad knížkami?

Kdo všechno si od vás koupí produkt, když večer budete pečlivě plánovat následujícího půl roku?

Vzdělávání a osobní růst jsou důležité. Ale jsou až na druhém místě, na prvním vždy zůstane povídání si s lidmi a oslovování nových.

Začněte s malými denními návyky

Pokud máte opravdu zájem o rozvoj svého podnikání v network marketingu, neměl by existovat den bez povídání si s lidmi. Každý den jděte a zjistěte, jestli jsou otevření vaší příležitosti, produktu nebo službě. 

Ať už to bude na Facebooku, Instagramu, YouTube nebo venku v parku, v obchodě, na čerpací stanici. Kdekoliv, kde vám to je pohodlné a kde potkáte někoho nového.

Udělejte třeba na Facebooku živé vysílání, podělte s ostatními o vzdělávací kurzy, které jste v minulosti absolvovali, o knížky, které jste přečetli.

Spojte se s lidmi, které jste zaujali a kterým se vaše práce líbí. Spojte se s lidmi, kteří komentují, lajkují a dívají se na vás a rozvíjejte komunikaci dál a zjišťujte, zda jim nedokážete řešit svojí MLM, jejich jakoukoliv potřebu.

Mluvit s nimi je jediný a zároveň nejjednodušší způsob, jak se z rutiny neúspěchu a nicnedělání dostat. Nepomůže vám donekonečna něco plánovat, kreslit si své plány do deníčku a meditovat nad úspěchem, který vás třeba jednou potká.

Nic z toho vás z neúspěšné rutiny nevytáhne. Musíte vstát a začít pracovat. Hned teď.

ZAČNI TEĎ ANEBO NIKDY !!!
ZAČNI TEĎ ANEBO NIKDY !!!

Moc Vám držím palce, ať znova objevíte svojí neskutečnou vnitřní sílu, která ve Vás dřímá a začnete jednat právě TEĎ!

Věřím ve Vás..

S pozdravem Michal ?

Váš MLM fanoušek číslo #1


Za inspiraci pro tento článek děkuji mému „MLM“ příteli, Rayovi Higdonovi (firma HIGDON GROUP™).



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.