Současná doba nejvíce nahrává práci z domova. Proto jsem sepsal pár nejlepších MLM tipů, abych vám pomohl se rozhodnout, jestli se z občasného přivýdělku můžete dostat na opravdový network marketingový full-time.

Může to být sice výzva, ale myslím si, že za ten výsledek a odměnu to opravdu stojí. A pokud to myslíte s network marketingem vážně, potřebujete o tom vědět opravdu všechno.

Co když svou práci máte opravdu rádi?

Pravdou je, že vlastně nikdy na full-time do MLM přecházet nemusíte.

Ale rozhodně je super to mít, jako jednu z možností, nad kterou se můžete zamýšlet, nebo se to hodí, jako záchranná síť při nejisté budoucnosti, která v tomto roce (2020) je rozhodně aktuální!

Lidé, kteří nemají jistý a kontinuální příjem totiž docela riskují. Doufám, že tento článek vám pomůže se co nejlépe rozhodnout.

Více času vám v budování businessu tolik nepomůže

Ze všeho nejdříve si musíte uvědomit to, že pokud nezvládáte budovat svůj business na částečný úvazek, tak mám pochybnosti, že to zvládnete na full-time. 🙁

Proč?

Protože už jsem potkal MLMáky, kteří si říkají:

„Kdybych měl víc času na to, abych mohl víc rozvíjet svůj business, pak bych byl opravdu úspěšný!“

Tak to ale vůbec není! 🙂

Nechci říkat, že to platí ve 100 % případech, ale když chcete přejít z částečného úvazku na plný úvazek, ať už se bavíme o network marketingu, nebo jakémkoliv jiném businessu, tak platí že…

Pokud nezvládáte své podnikání budovat úspěšně na částečný úvazek, tak pochybuji o tom, že máte schopnosti, abyste jej vybudovali, když se mu budete věnovat opravdu celý den.

Nechci být negativní, ale proč si to myslím?

Protože to není o množství času, který nad tím strávíte. Jde o jeho využití!! Dokud se ho nenaučíte využívat efektivně, nedokážete ani efektivně rozvinout svůj business.

O lepším využívání času jsem nedávno psal v článku Zasekli jste se na místě? Mám návod jak to překonat! Určitě byste ho neměli minout.

Znám totiž lidi, kteří vybudovali svůj business během svého běžného pracovního týdne v klasické firmě a lidi do svého MLM týmu sháněli např. i při tankování na benzínce.

Povídali si s lidmi o jejich příležitosti během polední pauzy na oběd. To považuji za opravdovou oddanost a obětavost svému MLM podnikání.

Jenže moc lidí tomu tolik času nevěnuje a mají výmluvy, typu:

„Mám děti. Pracuji na plný úvazek ve firmě. Mám dva plné úvazky a děti.“

Jenže tím, že si uděláte více času na podnikání ještě nezaručí, že budete mít úspěch.

Pokud se teď věnujete network marketingu tzv. na “vedlejšku” a stěží oslovujete jakékoliv lidi, pak si nemyslím, že vám to na full-time půjde lépe.

V rozhodování, co se svým časem uděláte, musíte být opravdu důslední

Když někomu povídám o příležitosti network marketingu a on mi poví, že na něco takového nemá čas, mám na to docela jednoduchou odpověď a sice:

Že tenhle business by se mu hodil víc, než jsem si původně myslel – právě proto, že trpí nedostatkem času, že? To totiž značí, že vůbec netuší, že existuje i něco jako příjem pasivní… 😉

Jak získat více času na další aktivity? Vyděláním si více peněz, které vám to umožní. Ale není to začarovaný kruh, jak by se na první pohled mohlo zdát.

Jak si podnikat efektivněji a jak si zajistit více volného času?

Jednoduše. Spoustu času můžete ušetřit tím, že budete vytvářet věci, které jsou duplikovatelné.

Třeba tento blog. Jednou napíšu článek, který pak může číst kdokoliv a kdykoliv. Tisíce lidí si tento článek může přečíst, dokud bude online.

Lidé, kteří neustále nemají na něco čas, potřebují vytvářet věci více efektivně a postupně si vytvořit kontinuální příjem. Buď si vytvoří duplikovatelné pomůcky sami, nebo použijí něco, co je již vytvořeno – např. firmou (videa, webináře) atd…

A co když stále říkají, že na nějaké MLM, nemají čas?

Když mi někdo řekne, že na network marketing nemá čas, je na čase mu říct, že více volného času si může vytvořit právě tím, že si postupně začne budovat nějaký boční pasivní příjem.

Protože jakmile máte pasivní příjem, který není vázaný na odpracovanou hodinu…

  • Dá vám to více možností?
  • Dá vám to svobodu?
  • Pomůže vám to?

No jasně, že ano!

Palce Vám drží Váš MLM fanoušek číslo #1

Michal Karmazín 🙂

TIP: jak přejít na MLM fulltime bezpečně (to znamená s těmi správnými znalostmi a dovednostmi, bez falešných očekávání), tak o tom pojednává MLM SYSTEM…

Je to VIDEO kurz, který obsahuje 11+ hodin top MLM knowhow a nyní, Vám dávám první modul (v hodnotě 5.000 Kč) zdarma formou webináře tady, pokud máte zájem…

😉


Za inspiraci pro tento článek děkuji mému „MLM“ příteli, Rayovi Higdonovi (firma HIGDON GROUP™).



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.