Zatím nemáte výsledky, které byste opravdu chtěli? Nezoufejte… Prozradím vám dvě slova, které mohou dramaticky změnit vaše výsledky v network marketingu i celý váš život.

Pokud stále nemáte výsledky, nevyděláváte vysněné peníze a nejste na takové pozici, kterou byste si přáli, tohle vám pomůže. Následující rady můžete využít kdykoliv a na cokoliv – vztahy, práci, hubnutí i cvičení.

První slovo, které musíte přidat do svého slovníku

Chci, abyste se naučili využívat kouzelné slovíčko ZATÍM!

Vašemu týmu se nedaří podle vašich představ? Zkuste při popisu svých zkušeností, ze kterých jste nešťastní, využít slovíčko ZATÍM.

„Neustále se snažím oslovovat lidi, ale nikdo nic nedělá. Vybudoval jsem tým a oni doslova nic nedělají.“

NEBO

„Snažím se oslovovat lidi a zatím se nikdo moc nehýbe, ale jsem za ty zkušenosti vážně rád. Pracuji na tom, abych se dostal výš, zatím jsem se tam ještě nedostal, ale už na tom dělám.“

Zní vám ty reakce rozdílně?

Doufám, že ano. A za vším je jen jedno malé kouzelné slovíčko ZATÍM.

Vdechuje celému vyjádření naději a rozpaluje oheň na vaší cestě díky malé jiskřičce.

Bez toho je to jen depresivní vyjádření, že se vám nedaří. Jen toto jedno kouzelné slovíčko totiž dokáže přidat vzrušení, nadšení a proměnit energii, která z vás sálá!

Jednou za mnou přišel chlápek, že se mu nedaří, oslovuje lidi, ale nikdo z těch jeho lidí nepohnul ani prstem.

Řekl jsem to jemu a říkám to i vám:

“Proměňte negativní energii, která z vás jde a ukažte světu nadšení, které pro svou práci máte.”

Ani s nadšením při oslovování, nikoho neobtěžujete a stále děláte tu stejnou skvělou práci: „Hele, dělám tuhle věc a je to úžasný. Vážně svou práci miluji a pokud o ní budete chtít vědět víc, bude to super! Jestli ne, vůbec to nevadí.“

Druhé slovo, kterého je třeba se naopak zbavit

A teď z druhé stránky. Jaké slovo byste měli vyškrtnou ze svého slovníku?

Doufám, že ho nikdo z vás nepoužívá, ale pro jistotu ho tu musím připomenout. Je to slovo ZASEKNUTÝ a s ním všechny jeho významy, které se s ním pojí.

„Zaseknul(a) jsem se, uvíznul(a) jsem na svém současném stupni kariéry. Vázne mi síť a vážně si potřebuji od toho všeho odpočinout.“

Jestliže jste v podobné situaci a neustále si stěžujete, že jste uvízli a nevíte kudy dál, musíte to změnit – a je to jednodušší, než se zdá.

Možná můžete namítat, že tyto negativní věty přece nejlépe popisují situaci, ve které jste. Ale věřte mi, jakmile o tom začnete přemýšlet a mluvit jinak, v jiném světle, vše se začne, jako mávnutím kouzelné hůlky měnit.

Když si neustále zdůvodňujete a omlouváte to, kde jste, tak se nedokážete pohnout z místa. Odstraňte podobné nesmysly ze slovníku a tím si je odstraníte ze svého života.

Používáte podobné ubrečené fráze, jako že něco nemůžete, jste bezmocní, jste zaseklí, jste frustrovaní, nedaří se vám?

Vždyť vám v žilách koluje krev, stejná krev, jako koluje těm, které obdivujete a ke kterým vzhlížíte. Limity neexistují, můžete dělat, co chcete. Klidně můžete i změnit svět, když si to budete přát.

Koluje ve vás krev, stejně jako těm, kteří jsou úspěšní. Jen ZATÍM neustále mluvíte jen o své slabosti.

Jak mluvíte sami k sobě?

Představte si, že svému dítě každý den říkáte, že se mu nedaří, že toho moc nezvládne, že není moc chytré. Že vás to mrzí, ale život je těžký.

Kdo z vás by tohle svému dítěti dělal? Předpokládám, že nikdo. Většina z vás ale takto mluví k sobě. Spousta z vás si neustále opakuje, jak se vám strašně nedaří a že to je na houby. Každý den.

Upřímně – kdybych byl svědkem, jak takhle někdo mluví k další osobě, tak se asi zastavím a zarazím ho. A věřím, že spousta z vás by to udělala taky. Ale když takhle každý den mluvíte sami k sobě, považujete to za normální.

I když už jste na to zvyklí, vykašlete se na to! Začněte o sobě uvažovat jinak, přestaňte si neustále říkat, jak se vám nedaří a místo toho uvažujte o tom, jak to změnit.

A začněte proměnou svého slovníku. Vymažte z něj slova a přidejte jiná, které vaší cestě dodají naději a jiskru, která dřív nebo později zažehne.

Zažehněte jiskru na své cestě!

Odvyknul jsem si říkat podobné nesmysly…

Nezáleží na tom, jestli se zrovna věci nehýbou tak rychle, jak bych si představoval, vždy si řeknu, za co jsem vděčný a za co jsem opravdu šťastný. Že se zatím věci nedějí podle mých představ, ale brzo budou.

Vyškrtněte si svůj neúspěch ze slovníku a vyškrtnete si ho i ze svého života – opravdu!

Doufám, že vám to pomůže. Někteří to přejdou a mávnou nad tím rukou, ale já doufám, že spousta z vás si z tohoto vezme ponaučení. Jak svůj slovník proměníte vy hned teď?

Někdy je to o 1 slovíčku – rádi byste více tipů?

Někdy lze kompletně proměnit osud člověka pomocí jednoho slovíčka, jedné věty…

A proto další možnosti a další detaily prodiskutujeme na unikátní MLM AKADEMII, kterou u nás ještě nikdo nikdy (čistě pro MLMáčky) nedal dohromady takže otázka je – taky už máte svůj lístek v emailu? 😉

Pak Vám gratuluji a budu se těšit, až se poznáme!

Bude to nezapomenutelný víkend! 🙂


Za inspiraci pro tento článek děkuji mému „MLM“ příteli, Rayovi Higdonovi (firma HIGDON GROUP™).



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.