Média, jako je televize, rádio, ale i zprávy na Internetu, nás často zásobují negativními zprávami, které se odjakživa šířily a četly více, než zprávy a informace pozitivní. Proč to tak je? Protože negativní věci jsou jako rozbuška na emoce – a emoce, jak známo, ovládají svět.

Pak není divu, že každý jeden z nás, pokud vyrůstá i v negativním prostředí, které je podpořeno těmito negativními zprávami nejen od nás, ale ze i zahraničí a pokud do našich hlav také ještě dostáváme např. i nevhodné vzorce, implementované tradičním školským systémem, pak určitě není žádné překvapení, že náš životní postoj a celkové smýšlení, bude převažovat spíše do toho negativního módu.

A to je právě velký problém, pokud jde o podnikání v MLM!

Negativní smýšlení, neboli postoj, se totálně vylučuje s úspěchem v síťovém marketingu a vlastně i jakémkoliv jiném podnikání – a i to je možná důvod, proč dnes 9 z 10 podnikatelů krachuje.

Jak si tedy šanci na úspěch v MLM zvednout?

Budeme muset začít pracovat se svoji myslí – není to jednoduché změnit, ale je to možné – a to Vám musí na začátek stačit, pokud to tedy, ale opravdu chcete!

Nechte se inspirovat mým videem a pokud se Vám líbí, nebo by se hodilo do Vašeho týmu, pak ho prostě jen pošlete dál! 🙂 Děkuji a moc Vám držím palce! 🙂




SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.