Dne 24. a 25. listopadu roku (2018) se konal již podruhé exkluzivní generický MLM event v Evropě, pod vedením mého přítele, odborníka na MLM ve spojení se sociálními sítěmi, samotného Frazera Brookese a my, jako milovníci MLM, jsme pochopitelně nemohli chybět i přes to, že se akce konala v Anglii a samozřejmě po celé 2 dny v angličtině. 🙂

Na akci se sešlo přes 600 nadšených multilevláků z 22 zemí a celkem 50ti různých MLM společností. Prezentovaného moderního MLM knowhow padlo na této akci opravdu velké množství a není vlastně ani možné vměstnat všechny tyto informace do tohoto článku, nicméně, pro Vaši lepší představu, pokud jste tam nemohli být, uvádíme aspoň seznam spíkrů a něco málo o nich – možná, že některé z nich už znáte a možná, že některé nové hvězdy ne. 😉

Inspirace není nikdy dost, je to tak? Proto přidám pár odkazů, ať je můžete sledovat třeba na Facebooku, protože všechny tyto jména patří lidem, kteří o MLM jen nemluví, ale dokonce jej aktivně dělají 😀 …a hlavně, mají výsledky! 😉

 

Seznam spíkrů DEN 1 z akce “SS2”

Sobota 24.11.2018

 

STEVE OWBRIDGE

Steve je expert na leadership a budování bohatství. Je také inspirativní vášnivý řečník a trenér pro nejrychleji rostoucí business v oblasti finančního vzdělávání v Anglii. S jeho více jak 30ti lety zkušeností v obchodě a prodeji, byl schopen vybudovat nejdříve svůj obchod, který mu vydělává 6ti ciferné částky v amerických dolarech ročně a nyní tráví svůj čas sdílením jeho vědomostí s ostatními. Jeho FB je tady: 

https://www.facebook.com/steve.owbridge

JUHA MANDELIN

Poté, co vyrostl na farmě, Juha se rozhodl pustit do MLM v roce 2004. Dneska vede organizaci, která čítá 10.000+ aktivních členů ve 4 různých zemích. Juha věří, že mít správně nastavený mindset (myšlení) a důvěřovat v prověřené strategie je hlavními esencemi pro úspěch. Na Facebooku ho zastihnete tady: 

https://www.facebook.com/juha.mandelin

 

VINCENZO SANNIPOLI

…se narodil v Itálii a je vysoce uznávaný odborník pokud se jedná o MLM ve spojení s FB-Ads (a splacenou reklamou na Facebooku). Vincenzo, který je také obchodním partnerem Frazera Brookese v jejich projektu NINJA síťař (  ), nevybudoval pouze milionový MLM business v dolarech, ale hlavně, pomohl ostatním lidem udělat to samé!

Vincenzo se s námi na SS2 podělil o fígle právě na téma placené reklamy na Facebooku a jak to využít efektivně tak, aby Vás to Vaše budování MLM sítě nestálo majlant a neprodělali jste 😉 Vincenza můžete chytnou tady na jeho profilu: 

https://www.facebook.com/vincenzo.sannipoli

MIBA

MIBA neboli “Mums In Business Association” v překladu “Společenství Maminek v Businessu” 🙂 je spolek založený těmito sestrami Estelle Keeber a Leonou Burton v červnu 2017 a věřte tomu nebo ne, ale jen během následujících 16ti měsíců tyto dámy vybudovali na Facebooku velkou masu sledujících přes 32.000+ lidí! Jejich tréninky pomáhají a podporují hlavně ženy po celém světě, kdy pomohly již 50ti ženám stát se nejvíce prodávanými autorkami! 🙂 Wow! 🙂 Sestry se s námi na SS2 podělily o to, jak to vlastně udělaly a jak bylo možné za 16 měsíců vybudovat 32k sledujících 😉 Jejich spolek najdete tu: 

https://www.facebook.com/mumsinbusinessassociation/

SHAUN BROWNE

Shaun je spíkr, kouč a mentor, který se věnuje v jeho činnosti lidem, aby v nich objevil, kdo hluboko uvnitř, opravdu jsou. Jinými slovy, snaží se najít a objevit jejich opravdové já. Jeho filozofie je jednoduchá na pochopení – Shaun zkrátka věří tomu, že většina z nás nevyužívá svůj potenciál, který se v nás skrývá a proto posunuje lidi na vyšší úrovně, kterých si kolikrát ani nejsme vědomi, že bychom jich kdy mohli reálně dosáhnout. Shauna můžete sledovat na jeho FB tady: 

https://www.facebook.com/shaun.browne.16

LIANNE ANDERSON

Lianne je žena, kterou v její MLM společnosti opravdu mnoho lidí zbožňuje. Ona je skvělou ukázkou lídra/lídryně, která vede lidi s láskou. Do MLM skočila na začátku roku 2015 a vybudovala a úspěšně stále vede tým, který čítá 22.000+ členů. Stala se rychle elitní MLM vedoucí, která přišla na to, jak vyzrát a zvládnout opravdové vedení lidí, které také ráda s velkou vášní jí vlastní dále vyučuje ostatní. Tuto skvělou a reprezentativní MLM ženu naleznete tady: 

https://www.facebook.com/LianneAnderson1982

PETER SAGE

Petr je expert z pohledu lidského chování a leadeshipu (vedení lidí). Jeho specializace je obchodní zvyšování výkonu, tvořivosti a motivace. Založil, provozoval a přivedl k úspěchu přes 2 desítky společností, kde některé z nich dokázal vybudovat úplně od nuly až k 8mi cifernému businessu v dolarech ročně. Peter sdílel pódium a přednášel s takovými hvězdami jako jsou např. Sir Richard Brandson (majitel značky Virgin), nebo bývalý prezident USA – Bill Clinton a nyní vystupoval v Anglii pro nás na akci SS2 !! 🙂 Peter má téměř 140.000 sledujících na FB, ale to neznamená, že byste ho nemohli sledovat také: 

https://www.facebook.com/PeterSageFan007/

 

Seznam spíkrů DEN 2 z akce “SS2”

Neděle 25.11.2018

 

JOAO MAGALHAES

Joao se zapojil do MLM již před 5ti lety ještě jako poměrně dost mladý. Má neuvěřitelnost schopnost co se týká budování vlivu v rámci organizace, kterou se rozhodl postavit a úplně nejlepší je kladení důrazu na extrémně pečlivé promování firemních eventů, díky čemuž se mu podařilo stát se jedním z nejlépe placených MLM lídrů nejen v jeho MLM firmě, ale také v jeho celé rodné zemi – jeho domovinou je Portugalsko a zastihnete ho na jeho FB profilu tady:

https://www.facebook.com/joao.magalhaes.581

JAMES SELLU

Vystudovaný lékař, který se připojil k MLM modelu při jedné z cest přes ulici pro Indické jídlo, které Vám zabalí sebou na cestu 🙂 Někdo ho tam oslovil, James začal pracovat a během pouhých 7mi měsíců svým příjmem z MLM činnosti nahradil svůj příjem, který měl v práci, jako doktor. James věří, že pracovat v MLM je jako pracoval pro APPLE, ještě před vydáním jejich legendárního iPhone 🙂 James věří, že největší růst branži MLM, teprve ještě čeká! Tohoto chlapíka můžete najít tady:  https://www.facebook.com/jamessellu

BYRON BELKA

Byron skočil do síťového marketingu už když mu bylo 24 let a během 2 let vystřelil až na vrchol marketingového plánu v jeho tehdejší MLM společnosti. Vybudoval tým rozprostírající se přes 40+ zemí, který produkoval miliony amerických dolarů obratu. Jeho velká specializace a vášeň je rozbíhání nových trhů a v současné době vlastní svojí vlastní úspěšnou, globální MLM společnost, kterou odkoupil jako její dřívější, úspěšný lídr od původních zakladatelů – to je příběh, co říkáte? 🙂

S Byronem jsem měl tu čest posedět a vyzpovídat ho v unikátním Interview, kde nám nabídl pohledy na MLM branži z obou, pro nás MLMáky, excelentních pohledů – pohled MLM lídra a také pohled majitele MLM společnosti…

Klikněte na obrázek ať se dostanete na video interview: 😉

Byron Belka a Michal Karmazín
Byron Belka a Michal Karmazín

Jeho fan-page je pak tady: 

https://www.facebook.com/byronbelkafan/

DAVID ROSS

David pochází z Anglie a postavil giga síť, která čítá přes 180.000 zákazníků. V roce 2015 byl dokonce pozván samotným Ericem Worre, aby mluvil na pódiu v talkshow, které bylo obsazeno novými “vycházejícími MLM hvězdami”. David sdílel pódium s takovými jmény jako je např. Bob Proctor, anebo Tony Robbins. Je také nejlépe prodávaný autor díla “Mindset Before Matter”. Rossův facebook odkaz je tady: 

https://www.facebook.com/david.rosso.10

PERRIE WALKER

Perrie má jeden z nejoblíbenějších příběhů v MLM 🙂 Rozhodla se vystudovat školu a u toho pracovat v call-centru. Pak jí její nejlepší kamarádka nabídla MLM příležitost. Za 3 měsíce v MLM si vydělala více, než brala v call centru a za 6 měsíců dala výpověď… Po 11ti měsících v MLM dosáhla vrcholu v kompenzačním plánu v její MLM firmě 🙂 Nyní vede svůj globální tým a vystupuje na pódiích prakticky po celém světě. Jestli ji chcete najít tak její FB je tady: 

https://www.facebook.com/perriesian.walker

SIMON BROOKES

Ano, ano je to tak, ta podobnost příjmení není úplně tak náhodná – Simon je nejen bývalý sponzor a učitel, ale hlavně také otec Frazera – jeho syna 🙂 Simon je v MLM opravdu veteránem se zkušností přes 30 let na full-time. Postavil za svůj život velkou organizaci prakticky po celém světě čítající 150.000+ členů a byl schopen v MLM si vydělat přes 13.000.000+ USD (290.000.000+ CZK)!

Musím ještě podotknout, že si na SS2 nešlo nevšimnout, jak krásný vztah má Frazer s otcem Simonem – když Frazer uváděl svého tátu na podium, slzy se mu hrnuly do očí a skoro nemohl ani mluvit, bylo tedy velmi těžké erifikovat vlastního otce – byl to velmi emotivní moment – tak silnou v sobě chová jeho syn vděčnost a úctu k tátovi, který ho vše naučil a dodnes je jeho skvělým parťákem… 🙂

Bylo to úžasné vidět, jak MLM umí i utužovat rodinu! Simon pak vzhledem ke svým zkušenostem odpovídal na námitky živě z publika – střílel skvělé řešení úplně bez přípravy – ta zkušenost byla cítit! 🙂 Simoův FB je tady: 

https://www.facebook.com/simon.brookes.54

ROB SPERRY

Rob sídlí v Americe v Utahu a je uznávaný jako jeden z nejlepších MLM trenérl na světě. Faktem je, že v roce 2017 byl zvolen MLM lídry jako číslo 1 mezi trenéry síťového marketignu v žebříčku na mezinárodním MLM portálu BusinessForHomeOrg.

Frazer o něm často říká, že Rob je nejvíc propojená osoba v odvětví MLM – jednoduše proto, protože se zná se všemi, kteří v naší branži ve světě něco znamenají. Jeho FB skupina “The Game of Networking” (Hra Síťování) je totální trhák a stala se jednou z nejhodnotnějších FB skupin s obecným zaměřením pro MLM pro anglicky mluvící svět a denně z ní čerpá knowhow skoro 30.000 nažhavených mulilevláků! 🙂 Robův FB zde:

https://www.facebook.com/rob.sperry.9

KIRIT PANKHANIA

Kirit je mistr na radikální a velmi rychlé transformace co se týká osobnostního a obchodního růstu. 3 roky po sobě, byl volen lidmi jako nejinspirativnější řečník na světě a pravidelně ho můžete např vidět i přednášet na pestižních školách jako je Harvard, nebo London Business School.  Jeho FB tady: 

https://www.facebook.com/kiritcpankhania

 

FRAZER BROOKES

Ok přiznám se – Frazera mám hrozně rád… Proč? Protože je borec! Je totální machr na MLM+FB, kdy regnul napřímo 500 lidí (kompletně cizí lidi) a během 5ti let to duplikoval do hloubky na celkem 300.000+ lidí a víte co? Přesto si na nic nehraje a ještě je s ním prdel 😀 dámy prominou! 🙂

Navíc je zakladatelem a pořadatelem SuccessSumitu a má tedy tak na starosti jeden z největších a nejlepších generických MLM eventů pro Evropu. Jeho práce si nemohl nevšimnout i Eric Worre a to byl taky důvod, proč se Frazer stal i spíkrem na GoPro 2018 v Las Vegas, kde jsem samozřejmě taky byl a na další report, tentokráte z USA se tak můžete taky těšit.

Nyní ale nebudu předbíhat a šoupnu Vám sem pro jistotu ještě interview s Frazerem a mým kolegou Martinem, kdy jsme přímo v Anglii po SS2 vyzpovídali Frazera právě na téma MLM+FB:

https://mlmjinak.cz/2018/11/29/jak-na-mlm-fb-zeptali-jsme-se-jednicky-na-svete/

Samozřejmě že toho knowhow bylo v Anglii mnohem více, ale to je nad rámec tohoto článku a proto se už těším, jak se vrátím ze zahraničí zpět do ČR a budu Vám to vše moct předat 😉

FB Frazera je (ale negarantuji že Vás akceptuje, kdyžtak zkuste FB page):

https://www.facebook.com/fbrookes

Jeho FB-skupina (Zdarma) s projektem Ninja Networker (anglicky):

https://www.facebook.com/groups/TheNinjaNetworkerFree/

Tak UFFF 🙂 a to je pro dnešek vše – nyní máte aspoň kompletní přehled o těch, kdo tam vystupovali a co jsou zač i s odkazy a kontakty přímo na ně a tak je nemusíte pracně vyhledávat 🙂

Nyní už nechci slyšet žádné výmluvy, že se nemáte od koho učit – jak vidíte, zdrojů je velké množství, stačí si jen vybrat, kdo je Vám sympatický 😉

Dámy a pánové, vážení MLMáčci, mám Vás rád, protože děláte svět lepší a navíc – jste pozitivní lidé! 🙂 Ať se Vám moc a moc daří a nikdy se nevzdávejte svých snů, ať Vám kde jaký negáč tvrdí cokoliv – VŠE JE MOŽNÉ!! A hranice jsou jen v našich hlavách…

S pozdravem Michal – hrdý MLMák každým coulem a neúnavný obránce MLM modelu! 🙂 

PS: za “Sdílečku budu vděčný”..ale jedině, pokud Vás článek nějak obohatil!

 




SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.