Interview s TOP #1 člověkem na světě, když přijde na téma MLM + FB!

Vážení multilevláčci, co byste řekli na Interview s TOP #1 člověkem na světě, když přijde na téma MLM + Facebook? Přes FB zaregistroval tzv. “do přímé lajny” 500+ lidí, které před tím vůbec neznal a běhěm pěti let to zduplikoval i do hloubky sítě na celkové brutání číslo 300.000+ lidí / zákazníků v jeho síti!

Já a můj kamarád Martin, kterého jsem pozval a vzal do Anglie sebou, jsme měli možnost odchytit si Frazera na jeho Eventu ( www.successsummit.info ) , kde jsme společně s dalšími 600-700 top multilevláky nejen z EU zjistili do hloubky, jak na FB+MLM a byla to totální pecka… 😉

Užijte si top fígle na žhavé nové téma MLM+FB a pokud chcete, abychom v tomhle pokračovali, pak to dejte najevo sdílením tohoto videa a přineseme víc….Mnohem víc! 😉 Ať se Vám moc daří a pamatujte – nikdy se v MLM nevzdávejte – ten úspěch za to prostě stojí! Máme Vás rádi a milujeme MLM!!

Jak na MLM po FB projdeme víc na MLM AKADEMII




SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

5 Comments

  1. Aleš
    30.11.2018 @ 22:21

    Zajímá mne, jak a čím upoutat zvědavost lidí, ktří se toulají po FB, aby se přidali k mému MLM týmu

    Reply

  2. REPORT: Success Summit 2 v Anglii (2018) – MLM Jinak.cz
    23.1.2019 @ 5:57

    Reply

  3. Hanka
    4.3.2019 @ 8:46

    Frazer byl i na Leadu Jeunesse 1.-3.3. 2019 v Praze. Byl to zážitek č. 1. Jeho prezentace neměla chybu, naučila i pobavila. Ani jsem netušila, že pracuje v Jeunesse. Potěšilo mě to. Protože máme mezi sebou světové špičky v MLM. A to opravdu svědčí o kvalitě našich produktů. Bodejď ne, co vyrobí sami dají na trh. Žádné překupování z číny, Polska či od jinud. Vlastní výzkum na Floridě. Výroba z ekologicky čistých produktů. Vše patentované a navržené na Nobelovi ceny. Zakladatelé dlouho pracovali jako vědci pro NASA. Jejich syn do dnes vyvíjí NASA programy IT. Proto mě oslovili. Slyšela jsem hodně negativních názorů, ale myslím, že z neznalosti a nepřipuštění argumentů 🙂

    Reply

    • Michal Karmazín z MlmJinak.cz
      10.4.2019 @ 10:24

      Hanko, díky za koment, Frazer pracuje pro ty, kteří si ho najmou. Držíme Vám palce ve Vaší skvělé MLM firmě! 🙂

      Reply

  4. Věra Snopková
    4.8.2020 @ 15:58

    Produkty jsou skvělé,test až na dna též,Je mi 70 let ,znám MLM marketing od června ale úplně skvěle všem Vám moc děkuji za možnost se přidat ,ještě jednou velký dík Věra.

    Reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.