Srdečný pozdrav všem MLM fanouškům z Ameriky

Srdečný pozdrav všem MLM fanouškům z Ameriky – těšte se na to nejlepší a nejmodernější knowhow na světě! Žádné, zastaralé MLM knížky, či suché teorie nebudou… 🙂 Bude jen a pouze TOP moderní info z praxe na základě aktuálních výsledků od lidí, kteří TO DENNĚ DĚLAJÍ 😉

Zveřejnil(a) MlmJinak.cz dne Pondělí 3. prosince 2018



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


GoPro Las Vegas 2018 GoPro Recruting Mastery 3 - 6. 12. 2018

Michal Karmazín na GoPro 2018 od Eric Worre v Las Vegas

Bylo to WOW, úžasné, jako každý rok, už po 9té !! 🙂

Co Vám mám povídat – tahle akce, je vrcholným setkáním a rájem pro každého opravdového MLMáčka, jelikož kde jinde na světě, byste mohli potkat tolik kolegů z branže nejen napříč celým MLM spektrem, ale navíc napříč všemi zeměmi, kde jen lze MLM provozovat, prostě průřez téměř celým světem. 🙂

Informací, motivace, inspirace i zábavy bylo za tyto 3 dny porce obrovská a tak aspoň přináším takový report, abyste si mohli udělat představu o lídrech a lídryních, kteří vystupovali na podiu jako speakeři a abyste zjistili nějaké to základní info o nich, odkud přichází, kdo jsou a co dosáhli…

Opět věřím, že oceníte přímé kontakty, které jsem za Vás vyhledal, abyste se stejně jako já mohli inspirovat a stále zdokonalovat od špiček na světě v našem milovaném oboru MLM! 🙂 No a nezačneme nikým jiným, než samotným zakladatelem Eventu GoPro a velkým propagátorem MLM modelu ve světě – samotným panem Ericem Worrem: 

ERIC WORRE

Eric začal se síťovým marketingem už v roce 1988. Jako autor, trenér a šampion v naší branži je Erikova úroveň hlubokých znalostí MLM nekompromisní a jeho přesvědčení vzdělávat, inspirovat a podporovat distributory síťového marketingu je jednoduše široko daleko nevídaná!!

V roce 2009 založil Eric Network Marketing Pro, což je online tréning pro MLM, který má celosvětově největší počet shlédnutí a pomáhá MLM distributorům již ve 137 zemích po celém světě. Od samotného založení značky Eric vytvořil a poskytnul celkem 1500 videí zdarma, které pokrývají desítky a desítky MLM témat a MLM rozhovorů s nejvíce ikonickými a významnými lídry světového formátu.

V roce 2010 vytvořil GoPro Recruting Mastery, což je výroční obecný MLM event, který postupně vyrostl v ten největší v historii.

V roce 2013 pak uvolnil jeho první verzi nejlépe prodávané knihy GoPRO 7 základních kroků, jak se stát MLM profesionálem, kterých se prodalo již přes 3 miliony kopií a kniha se tak stala povinnou četbou pro kohokoliv, kdo se rozhodne MLM zabývat seriózně.

V roce 2014 vyprodukoval dokumentární film, který se jmenuje „Vzestup podnikatele“ („Rise of the Enterpreneur“), který pomáhá napravit nějaké nepravdy a nedorozumění o síťovém marketingu na trhu.

V roce 2015 společně s jeho ženou Marinou vytvořili další výroční Event „Nejvíce úspěšné ženy v síťovém marketingu“ („The Most Powerful Women in Network Marketing“), který se stal největším obecným MLM eventem pro ženy.

Eric pokračuje v cestě světově nejsledovanějšího a nejdůvěryhodnějšího myslitele pro MLM tréninky a jeho MLM komunita již narostla téměř na 2 miliony lídrů ze 100+ zemí celosvětově.

FB Erica je: https://www.facebook.com/EricWorre

 

CURTIS BROOME

Curtis má velmi různorodou historii. V roce 1981 vstoupil do pohostinství a jen během krátkých 6ti let, se stal jedním z nejmladších generálních manažerů, jedné z největších, soukromě ovládané, hotelové společnosti na světě. 

Své vlastní první podnikání vyzkoušel už v jeho 27 letech a od té doby věděl, že to bude jeho cesta. Na začátku založil sám nebo figuroval jako spoluzakladatel u několika tradičních multi-milionových podnikatelských businessů. 

Nicméně, Curtis by Vám řekl, že to, co ho opravdu chytlo za srdce, byl právě až síťový marketing, který mu byl představen v roce 1989. Ten koncept, vytváření marketingových týmu, skrz vztahy budované od jednoho člověka k druhému, kteří dosahují společně úspěchu tím, že si navzájem pomáhají, zkrátka upoutal pevně jeho pozornost. Od té doby, co se naučil tento obchod a co pochopil elementy vedení lidí, úspěšně vybudoval mezinárodní sítě a stal se top lídrem s top příjmy v jeho tehdejší společnosti proto, aby pak pokračoval v MLM práci jako konzultant, trenér a stal se také velmi zkušeným výkonným manažerem na straně MLM firmy. 

Protože je Curtis známý také jako TOP promotér, to je důvod, proč už 6 let v řadě uvádí po celá event GoPro všechny speakery na podiu, kdy vždy dokáže udělat neskutečné antré a řádně “rozdivočit” publikum, čímž zabezpečuje perfektní předehru, před každým dalším řečníkem. 🙂 

Kontakt na Curtise: https://www.facebook.com/curtisbroome

 

RAY A JESSICA HIGDON

Ray a Jessica Higdon jsou prémiový trenéři MLM. Jessica se ve svých 21 letech dostala na 10.000 USD měsíčně příjmu díky sponzorování cizích lidí přes Facebook. Později se stala nejvíce vydělávající ženou v rámci celé své MLM organizaci, pro kterou pracovala.

Když se Ray začal vážně zabývat MLM, je třeba říci, že před tím mnohokrát neuspěl. Dokonce, jako neúspěšný realitní makléř, zažil na vlastní kůži bankrot. Právě i díky své nové ženě, která mu pomohla, byl schopen překonat své do té doby nepřekonatelné překážky a i on se stal nejvíce vydělávajícím lídrem své tehdejší MLM společnosti. 

Od té doby se rovněž začal věnovat koučingu MLM lídrů, které posunuje na nové úrovně, školí budování osobní značky, jak dělat MLM přes sociální média a nyní i přesto, že se stará o velký tým MLM lídrů (přes svou FB skupinu Rank Makers – anglicky), udržuje svůj životní balanc v souladu s rodinou, jelikož společně s Jessicou vychovávají malou dcerku, kterou dost často lze zahlédnout i na Rayových živých FB vstupech 🙂 

Michal Karmazín a Ray Higdon

Kontakt Ray: https://www.facebook.com/rayhigdonpage/

Kontakt Jessica: https://www.facebook.com/JessicaHigdonPage/

 

JESSIE LEE WARD

Jessie se od konce roku 2015 dokázala dostat až na příčku v MLM, kde vydělává 6ti ciferný příjem v dolarech každý měsíc a 7mi ciferný příjem v dolarech za rok (tedy více jak 1.000.000+ USD)! A to vše, bez jakékoliv předchozí zkušenosti s MLM a i přesto, že vyrůstala v hodně chudých poměrech. Jessie vystudovala marketing a komunikaci a byla obsazena jako mluvčí do talkshow na eventu “Nejvýkonnější ženy v MLM” (The Most Powerful Women in MLM). 

Buduje svůj business téměř jenom online, bez použití klasického telefonování, bez klasických schůzek, bez eventů a bez toho, aby opouštěla svoji rodinu doma s vyjímkou světového turné, kdy se pouze jednou za rok vydává na objížďku jakožto podpora svého globálního MLM týmu. 

Je velmi dobrá v používání moderních technologií, ale také v tom, jak zasáhnout člověka hluboko uvnitř. Její sebevědomí postoj a vystupování na Vás nemůže nezanechat dojem. Podporuje každého s kým přijde do kontaktu, aby MLM aspoň zkusil a pokládá svoji oblíbenou otázku: “A PROČ NE TY?” 🙂

Jessie měla jednu z nejenergičtějších přednášek a její schopnosti na FB či IG jsou obdivuhodné!

Můžete zastihnout tady na FB: 

https://www.facebook.com/imbossleeimbosslee

Či tady na Instagramu:

https://www.instagram.com/imbosslee/

 

ANGEL FLETCHER

I přes to, že je Angela celkem nováčkem v síťovém marketingu, tak se dokázala k úspěchu katapultovat celkem rychle a stala se tak ženou, která je dnes jednou z nejvlivnějších, co se MLM vystupování na pódiu týká.

Velmi silně věří tomu, že je důležité pozitivně zapůsobit osobním individuálním přístupem na každý obchodní vztah, což je prý klíč k nastavení každého nového distributora směr jeho vlastní úspěch.

Zastihnout ji můžete na jejím FB: 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000369946961

 

FRAZER BROOKES

Frazer Brookes je marketer druhé generace, kterého vychovali rodiče miltilevláci, kteří vydělali v MLM přes 13.000.000+ USD a kteří jsou zapojeni už od roku 1987! 

Frazer se rozhodl přidat také do MLM když mu bylo 22 let, nicméně původně jako dost velký introvert, který měl strach z lidí, se rozhodl, že narozdíl od svého MLM táty musí on najít cestu, jak budovat síť s využitím Internetu.

Na základě všech poznatků od táty, implementoval MLM psychologii do světa online a podařilo se mu něco, co se do té doby ještě nikomu nepodařilo – nasponzoroval přes 500 lidí tzv. “napřímo” (úplně cizí kontakty) a během 5ti let toto zduplikoval do hloubky na celkový tým o velikosti přes 300.000 zákazníků po celém světě.

Nyní vyučuje tyto strategie na obecných MLM eventech a vystupuje na mnoha mezinárodních pódiích. Byla to právě zásluha a práce Frazera, že si ho všiml a pozval Eric Worre jako speakera na GoPro, kdy jen na téma sponzorování po sociálních sítích, byl vyhrazen dokonce jeden celý den! To bylo poprvé! 🙂  

Facebook Frazera: https://www.facebook.com/fbrookes

 

JEFF ROBERTI

Jeff má úžasný příběh a dnes už můžeme říct, je to jeden z velkých MLM titánů, který je v branži už přes 30 let a to s jedinou společností, která mu za to dobu už vyplatila  – a teď se podržte – přes 100.000.000+ USD !! Už chápete proč říkám, věřím, že největší profit je v dlouhodobé spolupráci? 🙂

Vraťme se ale do minulosti – Jeff byl před 30ti lety úplně na mizině, trpěl nadváhou a měl mnohem horší zdraví než má dnes. Dělal tehdy číšníka, byl nespokojený, hledající nějakou změnu / novou šanci. Ta šance přišla ve formě MLM v roce 1987, když mu bylo 24 let. Jeff se chytil šance a rychle se stal top lídrem společnosti a tuto pozici si aktivně udržuje dodnes. 

Skrz svoji tvrdou a hlavně vytrvalou konzistentní prací se stal MLM legendou, nejen v jeho MLM společnosti, ale vlastně napříč celým spektrem mezi firmami síťového marketingu. Patří mezi několik lídrů, kteří za svůj život vydělali vůbec nejvíce z co se konceptu MLM týká. A není divu – jeho globální business zasahuje do 25ti zemí světa a Jeff je tady stále pro svou síť a sponzorování, koučování i mentorování provádí stále aktivně na denní bázi, jak se sám naučil a jak učí ostatní.

Kontakt na Jeffa: 

https://www.facebook.com/JeffreyRoberti/

 

ALEX MORTON

Alex Morton je podnikatel, úspěšný autor, influencer a tvůrce momenta. Do síťového marketingu skočil už když mu bylo 21 a do 24 let stihl vydělat 1.000.000+ USD a stal se tak nejmladším dolarovým milionářem v jeho tehdejší MLM společnosti. 

Nastartoval v MLM věkovou sortu tzv. mileniálů, což otřáslo v základech celé odvětví. Alex vystupoval na pódiích po celém světě ve více jak 45ti zemích. Je až brutálně upřímný, nabitý velkou energií a to rezonuje s mnoha lidmi, kteří ho následují. Jeho vliv je ovšem impozantní i na sociálních mediích a proto o něm napsal i Forbes a také původní americký časopis Rolling Stone, který je nejen o hudbě, ale i celebritách, mezi které dnes Alex, rozhodně patří.

A přesně to je důvod, proč trvám na tom, že platí:

“MLM dokáže z NIKOHO, udělat NĚKOHO!” 🙂 

Michal Karmazín a Alex Morton

Alexův kontakt na FB:

https://www.facebook.com/alex.morton.37

 

NICOLA SMITH JACKSON

Narodila se imigrantům v Connecticutu a je podnikatelkou, autorkou, vysílá v rádiu a hlavně je uznávanou expertkou na síťový marketing! Jinak bychom ji zde neměli, to je jasné 🙂 

Její MLM cesta začala již před 10ti lety, kdy byla ještě zaměstnaná jako přepracovaná kadeřnice, manželka a taky matka 4 dětí z nichž jedno je postižené a jejím motivem bylo právě získat svobodný život, aby mohla zůstat doma a generovat příjem i když je se svojí rodinou. 

Za první rok, kdy se naplno do MLM pustila dokázala vydělat svůj první milion amerických dolarů. Nyní už je však multimilionářkou a patří mezi toplídry světa. Vybudovala tým čítající 300.000+ lidí a pomohla tisícovkám k lepšímu a bohatšímu životu. Nyní inspiruje hlavně ženy a dodává jim odvahu se postavit na vlastní nohy a začít podnikat v MLM.

Její kontakt je zde: 

https://www.facebook.com/nicolasmithjackson/

 

CAIO CARNEIRO

No a také jsme měli lídra z Brazílie. Tento šikovný mladý muž je v MLM již 8 let. Nyní se jeho organizace rozprostírá již přes 50 zemí a je tedy potřeba přiznat, že CAIO je opravdu globální lídr.

V MLM začal také dost mladý a už ve věku 25 let měl vydělaný svůj první milion dolarů. Caio je nejen spíkr, ale také investor a úspěšný autor top 1 knihy na téma business v Brazílii.  

Kontakt na FB tady: 

https://www.facebook.com/caiogcarneiro

 

TYLER DANIELS & TASHA 

Poté co byli Tasha a Daniel Tylerovi čestně propuštěni z amerického letectva, Daniel a jeho žena střídali jedno zaměstnání za druhým, aby se pak vrátili do školy a stali se úspěšnými realitními odhadci, kdy postavili dokonce vlastní úspěšnou odhadní společnost.

V roce 2003, kdy jim byl znova představen koncept MLM, se jejich cesta změnila, jelikož z plánu B, udělali plán A. Pustili se do budování týmu a dnes se svojí MLM skupinou dělají miliardový obrat, kdy takto do trhu zprostředkuje jejich organizace neuvěřitelnou porci produktů a nejen to – díky své síti ovlivňují pozitivně i desítky tisíc životů každý jeden den.

Dneska si už užívají opravdu velmi vysoké pasivní příjmy ze své práce, nicméně pořád aktivně vyučují chování, které tyto bohatství vytváří.

Facebook adresa a kontakt: 

https://www.facebook.com/tasha.vaughndaniels

 

DANIEN FEIER

Tehle kluk/muž je MLM killer, pracující 16 hodin denně, ale výsledky tomu taky odpovídají… Narozený v Německu, přestěhovaný a žijící v Dubaji, Danien však se svojí manželkou Stefanií (Italkou) budují MLM business prakticky po celém světě. Když jsem se s Danienem potkal naposledy v USA, mluvil o budování struktur v Egyptě. 

Díky zkušenostem, získaným během více jak 10 let v MLM, zvládl Danien všechny klíčové dovednosti potřebné k tomu, aby byl velmi úspěšný v tomto úžasném podnikání. Vždy chce pomoct ostatním, aby dosáhli stejných cílů, kterých dosáhl Danien: úspěch, finanční svoboda, prosperita a štěstí.

Chcete-li vše toto získat, existuje jeden jednoduchý vzorec, který Danien vyučuje všechny zapálené MLM obchodníky, kteří jsou připraveni vstoupit do další úrovně a vybudovat vlastní organizaci/firmu, která Vás naplní profesionálně i osobně.

Michal Karmazin a Danien Feier

Danienův osobní Facebook kontakt: 

https://www.facebook.com/danienfeier

 

DALŠÍ SPECIÁLNÍ HOSTÉ (OS.ROZVOJ):

MAGIC JOHNSON, JOHN MAXWELL, JOHNNY WIMBREY 🙂

Abyste mě nepochopili špatně – já nemám nic proti motivačním řečníkům (určitě si jich taky vážím), ale hold, jak nejsou i majiteli MLM sítě, tak tady víc prostoru nedostanou 😀

MlmJinak.cz je o MLMákách od multi-levláků a já jak zjistím, že nedělají aktivně žádný MLM, tak v tu chvíli, už mě zase tak moc nezajímají, protože nevím jak Vy, ale já jsem motivovaný dost a mě zajímají spíš MLM fígle, MLM rady a knowhow z praxe a hádám, že Vás taky 🙂 tak co s nima s těma motivátorama… 🙂

 

A NAKONEC SUPER PŘEKVAPENÍ OD ERICA:

LEGENDA – LES BROWN !!

 

To nebylo ale všechno, potkal jsem tam mnoho TOP lídrů a dalších přátel, kteří v MLM něco sakra znamenají 🙂

Např: Johnnie Green patří také mezi nejvíce “propojené” mezinárodní lídry a jeho tým čítá přes 500.000+ lidí v síti a věřte tomu nebo ne, povedlo se mi s ním natočit interview – to ale příště! 😉

 

Těšíte se na jubilejní 10.ročník 2019? Já určitě jo 🙂

 

NO A TO JE UŽ DNES, ASI VŠE

Tak, ufffff, toliko aspoň něco málo se mi doufám povedlo s Vámi nasdílet, Vážení MLMáčci! 🙂

Těším se, až se třeba potkáme na nějaké besedě a budeme mít možnost si předávat všechny zkušenosti a vědomosti nejen z ČR a SR, ale i z velkého světa! 😉 Inspirace není nikdy dost je tak? MLM nikdy nespí a trh se neustále vyvíjí, že? Proto musíme být vždy připraveni, jak se říká 🙂

Pokud se Vám report z Vegas líbil, budu vděčný za sdílečku a věřím, že i Vaši lidé ze sítě si mezi těmito skvělými lídry a lídryněmi najdou své vlastní vzory, jako se to povedlo mě 🙂 Proto jsem Vám přidal i ty kontakty na ně 😉 Ať se daří! 🙂 

“POKUD CHCEŠ BÝT NEJLEPŠÍ, UČ SE OD NEJLEPŠÍCH” 😉

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.