REGISTRACE NA ONLINE MLM SUMMIT:

http://SummitOnline.cz/

Pravda o síťovém marketingu a vyvrácení mýtu o podvodu

Jako někdo, kdo se zabývá oblastí síťového marketingu, jsem často konfrontován s mylnou představou, že toto odvětví je podvod. S tímto negativním sentimentem se jistě mnozí z vás také setkali. Pojďme se ale, na toto tvrzení, podívat blíže a vyvrátit mýtus kolem síťového marketingu.

Když někdo obviní síťový marketing, že je to podvod, je důležité reagovat klidně a profesionálně. Namísto toho, abych se bránil, bych se rád zeptal toho člověka, PROČ si myslí, že jde o podvod. Lidé dost často mají celkem problém, vysvětli tento svůj negativní postoj. To však představuje příležitost, ke vzdělání a porozumění.

Historie MLM podvodů u nás sahá do devadesátek

Jednou z běžných mylných představ je, že síťový marketing je synonymem pro nelegální pyramidové hry, které silně dominovaly v 90. letech. Tato schémata zahrnovala vybírání peněz od jednotlivců, kteří se k systému připojili později, přičemž tyto prostředky byly použity na výplatu těm, kteří se připojili do systému ještě dříve před nimi. To skutečně tehdy představovalo podvod a je nezbytné, uznat i existenci takových nezákonných činností v minulosti.

Skeptikům však zdůrazňuji, že to, co dělám jako síťový obchodník, je zcela legitimní a etické. Nemá to nic společného s podvody, pyramidami, nebo jinými nelegálními aktivitami. Já osobně bych se také nikdy nezapojil do něčeho takového, o čem bych věděl, že nemá reálný produkt nebo službu s užitnou hodnotou pro lidi a je maskováno za pyramidu, či letadlo – tedy podvod.

Proč síťový marketing, neboli MLM, není podvod

Síťový marketing, je-li prováděn správně, je legitimní obchodní příležitost a dokonce, s mnoha výhodami. Vše se točí kolem propagace a sdílení informací o produktech, nebo službách od výroby, přímo ke spotřebitelům, prostřednictvím sítě edukovaných distributorů. Je to model, kdy jsou jednotlivci odměňováni za své úsilí, při budování prodejní sítě a generování objemu prodeje na bázi výrobků a služeb, které prokazatelně zlepšují život dalším lidem.

Klíčovým rozdílem, aby to bylo zcela legální, je zaměření na prodej produktů, nebo služeb s vysokou užitnou hodnotou. V pyramidové hře, je důraz kladen pouze na nábor nových členů, kteří jsou pak nuceni investovat peníze, bez hmatatelného produktu nebo služby – které nejsou v podvodných systémech buďto vůbec, anebo se pouze maskuje, že jsou. Síťový marketing se naopak soustředí na prodej skutečných produktů anebo služeb, skutečným zákazníkům a je udržitelný i bez náboru nových členů do obchodní sítě.

Rozdíl mezi MLM a podvodnými systémy

Vysvětlením tohoto zásadního rozdílu, můžeme oddělit síťový marketing (MLM) od jakýchkoli podvodných aktivit (letadel a pyramid, které se za MLM pouze vydávají). Životaschopnost a zákonnost síťového marketingu jsou uznávány a regulovány vládami po celém světě. Ve skutečnosti bylo MLM chváleno jako legitimní forma podnikání a rozvoje podnikání.

Síťový marketing poskytuje jednotlivcům příležitost začít podnikat podle svých podmínek a možností, s nízkými režijními náklady a minimálním rizikem. Umožňuje lidem pracovat flexibilně, vydělávat na základě svého úsilí a budovat síť stejně smýšlejících jedinců. Má potenciál vytvořit finanční svobodu a umožnit jednotlivcům převzít kontrolu nad svými životy bez ohledu na pohlaví, vzdělání, či věk, anebo dokonce i bez dosažení tradičního školského či vysokoškolského vzdělání.

Jak tedy dosáhnout úspěchu v síťovém marketingu?

Možná se teď ptáte, co je potřeba k úspěchu v síťovém marketingu? Úspěch v tomto odvětví, stejně jako každé jiné podnikání, vyžaduje odhodlání, tvrdou práci a správné myšlení. Vyžaduje vytrvalost, schopnost budovat vztahy a ochotu se neustále učit a růst aplikováním nastudované teorie ihned v praxi.

Abych vás dále podpořil na vaší cestě síťového marketingu, mám pro vás vzrušující nabídku. Osobně jsem vyzpovídal 13 TOP lídrů, kteří se stali nefalšovanými milionáři díky síťovému marketingu a kteří stále aktivně spravují své funkční MLM sítě. Tito jednotlivci dosáhli pozoruhodného úspěchu a pomohli na cestě tisícům dalších.

A co mě to bude stát?

Jejich odborné znalosti vám nyní mohu poskytnou ZDARMA. Ano, slyšíte správně – zcela zdarma! Jak? A Kde? Na exkluzivním Online MLM Summitu, tito lídři sdílejí své strategie, postřehy a tipy, jak uspět v síťovém marketingu. Tento summit nemá obdoby a nabízí jedinečné poznatky, které mohou změnit vaše MLM podnikání k nepoznání.

Pokud máte zájem využít toto neocenitelné know-how, klikněte na odkaz k bezplatné registraci na MLM SUMMIT, kde se dozvíte více. Tyto znalosti nepocházejí ze vzdálených zemí, jako jsou Spojené státy, Německo nebo Dubaj. Jde o praktické rady šité na míru vašim potřebám, které máte k dispozici bez jakýchkoli nákladů a to přímo od „česko-slovenských“ lídryň a lídrů s naší tuzemskou mentalitou! Rady ihned aplikovatelné na trhu CZ i SK!

REGISTRACE NA ONLINE MLM SUMMIT:

http://SummitOnline.cz/

Na závěr musíme tedy ještě jednou, DEFINITIVNĚ, vyvrátit mýtus, že síťový marketing je podvod. Je to legitimní obchodní model s obrovským potenciálem pro finanční úspěch, osobní rozvoj a umožňuje masám vyzkoušet si podnikání podle návodu s velmi malými (pokud vůbec nějakými) riziky. Pochopením a vysvětlováním rozdílu mezi pyramidovými hrami a solidním síťovým marketingem, můžeme změnit tento příběh a pomoci ostatním, vidět konečně pravdu.

Pamatujte, že síťový marketing není schéma rychlého zbohatnutí. Vyžaduje to odhodlání, úsilí a neustálé učení a i tu tvrdou práci a VYTRVALOST. Učení se z chyb, odolnost proti odmítnutí. Ale se správným myšlením a správnou příležitostí, můžete dosáhnout svých snů a cílů a vytvořit si, prosperující budoucnost přes pomoc dalším lidem. Využijte potenciál síťového marketingu a udělejte první krok k vybudování vlastního prvního úspěšného podnikání!

Chcete-li se dozvědět více o síťovém marketingu a využít neuvěřitelnou příležitost získat přístup k odborným poznatkům z kouzelného světa MLM, pak klikněte na odkaz níže a registrujte se na MLM SUMMIT…

REGISTRACE NA ONLINE MLM SUMMIT:

http://SummitOnline.cz/

 




SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.