V dnešním článku se zaměříme na vytvoření silného a pozitivního vztahu k penězům. Ale nejdřív vám připomenu, proč není dobré se zaměřovat pouze na peníze.  Poté se podíváme na klíčovou složku, která často chybí.

A nakonec si ukážeme, jakým způsobem můžeme své přání přeformulovat tak, aby přineslo skutečné výsledky. Připravte se na transformaci svého myšlení a otevřete se novým možnostem v oblasti financí.

Člověk se má vždy co učit

Poslední roky se věnuju koučování a sám rád získávám nové poznatky. Dlouho jsem si myslel, že toho o financích vím spoustu, ale postupně jsem si uvědomil, že existuje mnohem více, čemu bych se mohl naučit.

Za poslední rok jsem osobně prošel větším růstem, než za celou dobu svého života. Je skvělé, že se zabýváte myšlením o penězích a hledáte způsoby, jak ho zlepšovat.

V tomto článku se pokusím sdílet s vámi několik způsobů, jak posílit své myšlení směrem k penězům a doufám, že vám to opravdu pomůže.

Proč se nesoustředit jen na peníze?

Nejde o to, že by peníze samotné byly špatné. Jde o to, že většinou nevyvolávají emoce samotné peníze, ale spíš to, co bychom s penězi dělali.

Čeho si přejete dosáhnout, jaké životní cíle máte, jaké zážitky si přejete zažít. Vytváření vizualizací a spojování emocí s těmito představami je klíčové pro manifestaci.

Zamyslete se nad tím, jak by váš život vypadal, co byste dělali, kdybyste měli více peněz. Vytvořte si živou představu a spojte s ní silné emoce.

To je základem pro dosažení finanční prosperity – nesoustředit se na samotné peníze, ale na život, jaký s nimi budete žít.

Důležitost afirmací

Afirmace jsou mocným nástrojem pro transformaci našeho myšlení. Bohužel se často přehlížejí, ačkoliv jsou jednou z nejdůležitějších složek při posilování našeho finančního myšlení.

Afirmace jsou pozitivní výroky, které opakujeme sami sobě, aby se dostaly do našeho podvědomí. Je důležité vybrat si afirmace, kterým skutečně věříme a které jsou pro nás relevantní.

Opakováním těchto afirmací posilujeme naši víru v sebe a v možnost dosáhnout finančního úspěchu.

Afirmace jsou jako trénink pro naši mysl – čím více je budeme opakovat, tím více se stanou součástí našeho podvědomí a budou ovlivňovat naše myšlení i jednání.

Přeměňte přání na skutečnost

Abychom skutečně dosáhli finančního úspěchu, musíme se naučit přeměnit svá přání. Často se chceme zbavit finančních problémů, dluhů a omezení.

Namísto toho se však musíme soustředit na to, co opravdu chceme dosáhnout. Jaké jsou naše cíle, sny a touhy? Co je to, co nás motivuje a naplňuje?

Pokud se zaměříme na pozitivní představy a emoce, budeme vytvářet prostor pro jejich manifestaci. Když spojíme naše finanční cíle se silnými emocemi a vizualizacemi, otevřeme si cestu k jejich dosažení.

Toto cvičení a zdokonalování přemýšlení o penězích je prospěšné pro každého, kdo si přeje zlepšit svou finanční situaci a přitáhnout do svého života více prosperity.

Bez ohledu na současnou situaci můžeme všichni růst a rozvíjet se v oblasti financí. Pokud jste ochotni investovat čas a energii do sebevzdělávání a transformace svého myšlení, můžete dosáhnout významných výsledků.

Nepřestávejte se vzdělávat

Silné finanční myšlení je základem pro dosažení finanční prosperity. Je důležité zaměřit se na představy, emoce a afirmace, které nás posílí a pomohou nám vytvořit život, o kterém sníme.

Přeformulování našich přání a zaměření na pozitivní cíle a sny je klíčem k jejich manifestaci. Bez ohledu na současnou situaci můžeme všichni posilovat své finanční myšlení a transformovat svůj život.

Buďte otevření novým možnostem a přijměte výzvu k rozvoji svého finančního vědomí.

Získejte ZDARMA milionové rady jak dosáhnout svých finančních cílů

Jednou z nových možností i pro Vás může být MLM…

Pokud už v MLM jste nějakou dobu anebo právě začínáte, ale zatím stále nemáte výsledky o kterých sníte, pak Vám možná mohu hodně pomoct tím, že pořádám Online MLM Summit ZDARMA.

Na 5 až 6hodinovém Online MLM Summitu, odevzdá své knowhow síťového marketingu celkem 14 tuzemských CZ/SK lídrů milionářů.

Tito lidé prozradí do detailu, jak vydělali přes 100.000.000+ Kč (resp. přes 4.000.000+ EUR) za velmi krátký čas.

Nejlepší na tom je to, že celý SUMMIT je úplně ZADARMO, takže jedinou investicí je Vaše pozornost a Váš čas v neděli – registrujte se na vysílání a řekněte to všem:

https://summitonline.cz/

Brzy na viděnou!

S pozdravem Michal – Váš MLM fanoušek číslo #1


Za inspiraci pro tento článek děkuji mému „MLM“ příteli, Rayovi Higdonovi (firma HIGDON GROUP™).



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.