V minulém článku jsem vám představil 5 návyků superhvězd síťového marketingu – jednoduchost, pozitivitu, strategii, ponoření se do MLM a tvrdou práci.

A protože skvělé návyky jsou tím, co odlišuje lídry a špičkové výdělečné pracovníky od průměrných lidí, tak tady máte tu další pětici, kterou jsem vám slíbil.

A myslím, že si sami všimnete, jak jsou všechny propojené…

6. Soustředění

Superhvězdy síťového marketingu jsou soustředěné. Právě to jim pomáhá udržet oči ve střehu. Soustředění vytváří důslednost, vytrvalost, zabraňuje rozptylování.

Zatímco méně úspěšní lidé se nechávají rozptylovat nejrůznějšími věcmi (sociální sítě, spousta různých podnikání, produktů), superhvězdy se soustředí na JEDNU věc, pracují s jednou společností.

Dělají to mimořádně dobře a jsou naprosto soustředění na budování svého vlastního podniku.

7. Neústupnost

Úspěšní profesionálové v síťovém marketingu mají pevně stanovené názory. Nikdo je nepřesvědčí o tom, že síťový marketing není pro podnikatele tou nejlepší volbou.

Ve skutečnosti jsou neústupní v každém ze svých zvyků, které jsem zmínil. Jsou neochvějní ve své vizi, víře, jednoduchosti, pozitivitě, tvrdé práci, soustředění a ostatních návycích, o které se s vámi podělím.

Lidé se často přizpůsobují světu kolem sebe, neústupní lidé žádají, aby se svět přizpůsobil jejich pohledu. A veškerý pokrok na světě, závisí na těchto lidech.

8. Propagace

Nejlépe vydělávající lidé jsou odborníci na propagaci. Propagují firemní akci, nový výrobek a svůj každodenní způsob práce.

Ve skutečnosti dokonce propagují některé z těchto 10ti návyků, včetně své vize, víry a hodnoty tvrdé práce.

Nečekají, až jejich upline linie nadchne jejich tým, nebo až společnost vydá nějakou novinku. Neustále jdou sami osobním příkladem a promují vše, co se ve firmě dá propagovat, a to s nechvějnou vírou!

9. Vize

Jednou z nejmocnějších sil na zemi je naše představivost. MLM vedoucí s opravdu velkými výdělky, mají ve zvyku vidět věci dříve, než nastanou. Je to jako mít hyperaktivní představivost v pozitivním slova smyslu.

Dokáží si představit, jak bude vypadat jejich organizace. Dokáží pocítit, jaké to bude, až budou kráčet po pódiu.

Když je vize v jejich mysli jasná, začne řídit jejich chování a oni přeprogramují svou mysl tak, aby pracovali na této vizi.

Superhvězdy síťového marketingu mají větší a odvážnější vizi než kdokoli v jejich okolí. Příliš mnoho lidí má negativní vizi a představuje si všechny překážky, kterým mohou čelit, jako je odmítnutí, neúspěch a rozpaky. Superhvězdy MLM si představují velikost, kam až mohou dorůst.

10. Víra

Nejlépe vydělávající lidé v síťovém marketingu věří více než kdokoli jiný. Jejich víra je neotřesitelná. Kdybych se mohl vrátit zpět a promluvit si sám se sebou ve svých 20 letech, dal bych si tuto radu – věř si.

Protože jakmile uvěříte, začnou se dít dobré věci, protože je přitahujete. V podstatě existuje třístupňový proces rozvíjení víry.

Musíte věřit, že se vám tento proces vyplatí. Když začnete vidět nějaké výsledky, víra se změní v naději. A nakonec, když se vám skutečně daří, se naděje změní ve víru.

Víra v síťový marketing, v produkt, v tým, v sebe sama atd…

Nyní, když znáte 10 návyků superhvězd síťového marketingu, je čas začít pracovat na osvojení každého z nich.

S těmito znalostmi, které nyní máte, neexistuje absolutně žádný důvod, proč byste se VY nemohli stát další Superstar síťového marketingu!

PS: zmeškali jste článek prvního dílu 10 návyků, jak se stát MLM hvězdou (1. část)? Pak klikněte na odkaz a doplňte si knowhow z tohoto celkem dost vyhledávaného článku, ale to není ještě úplně všechno…


Dám vám i další zdroj, který vám opravdu pomůže, pokud to s růstem svého podnikání myslíte vážně.

Knowhow od lidí, kteří jsou špičkou v MLM  a Vy od nich získáte milionové rady, jak ovládnout MLM – a to vše naprosto ZDARMA – kde?

Na Online MLM Summitu!

Pokud už v MLM jste nějakou dobu anebo právě začínáte, ale zatím stále nemáte výsledky o kterých sníte, pak Vám možná mohu hodně pomoct tím, že pořádám Online MLM Summit ZDARMA.

Na 5 až 6hodinovém Online MLM Summitu, odevzdá své knowhow síťového marketingu celkem 14 tuzemských CZ/SK lídrů – milionářů.

Tito lidé prozradí do detailu, jak vydělali přes 100.000.000+ Kč (resp. přes 4.000.000+ EUR) za velmi krátký čas.

Nejlepší na tom je to, že celý SUMMIT je úplně ZADARMO, takže jedinou investicí je Vaše pozornost a Váš čas v neděli – registrujte se na vysílání a řekněte to všem těm, které chcete vzít na vrchol s Vámi:

https://summitonline.cz/

Brzy na viděnou!

S pozdravem Michal – Váš MLM fanoušek číslo #1


Za inspiraci pro tento článek děkuji mému „MLM“ příteli, Rayovi Higdonovi (firma HIGDON GROUP™).



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.