Postavili jste se na startovní čáru network marketingu, ale zatím nevěříte ve svůj úspěch?

Odpovězte si na následující 3 otázky, které Vám pomohou začít věřit sami sobě i své práci a usnadní vám cestu k úspěchu.

Proč je pozvaní lidí, k Vaší MLM příležitosti, tak důležité?

Představování Vaší MLM příležitosti je vztyčným bodem Vašeho MLM podnikání.

V network marketingu využíváte každou chvíli, abyste nabízeli lidem, že se mohou mrknout na Vaši příležitost, nebo se k ní rovnou připojit, když se jim bude líbit.

Pokud nikoho nebudete zvát, nebudou lidé o Vaší příležitosti vědět a nikdo se nedozví ani o Vás.

Co potřebujete, abyste měli u lidí úspěch?

Důvěru.

Bez důvěryhodné prezentace Vaší příležitosti nebudou lidé vědět o čem je, nebudou jí (ani vám) věřit, nebudou vědět, jak rekrutovat další lidi. A bez rekrutů, zůstanete na mrtvém bodě. Takže?

Vše začíná a končí se správným pozváním…. To, jak někomu představíte svou příležitost, určí Váš budoucí profesionální růst a také růst a vztahy ve vašem týmu.

Důležitou součástí MLM podnikání je důvěra. Důvěřujte sami sobě a věřte ve svůj úspěch a lidé budou věřit Vám.

A nyní už pojďme na ty 3 slíbené kouzelné otázky…. 😉

Otázka 1.: Co ve Vás network marketing vyvolává?

Lidé, kteří se síťovým marketingem začínají, jsou často v rozpacích a stydí se za to, že chtějí být součástí network marketingu.

Cítí se, jako by to mělo být podřadné povolání, jenže tento stud poté vyvolává další problémy…

Pokud nevěří své profesi, ale ani sami sobě, pak mají o to těžší někoho dalšího k network marketingu přizvat. Jestli se Vás to týká také, mám pro vás jednu věc, kterou byste si měli uvědomit:

„Network marketing není perfektní, ale je mnohem lepší.“

Jestli se chcete pochybností zbavit, sepsal jsem pro vás 6 důvodů, proč network marketing stojí za to, které vás nakopnou.

Když se stydíte přiznat před svými přáteli a před celým světem, že chcete být součástí MLM rodiny a chcete obrátit svůj život k lepšímu, musíte svůj postoj změnit a začít ho řešit co nejdříve!

Zkuste se obrátit na mentory, zúčastnit se MLM konferencí, pracovat na svých pocitech a strachu.

Zaměřte se na to, co ve Vás tento stud a strach způsobuje a řešte jeho příčinu. Dokud s ní něco neuděláte, nebudete úspěšní.

Otázka 2.: Co víte o odměnách a marketingu ve Vaší MLM společnosti?

Odměny jsou nedílnou součástí network marketingu a je důležité o nich vědět co nejvíce.

Protože, pokud je neznáte, nebo nepochopíte, pak je jen těžko můžete vysvětlovat dalším lidem, ze kterých chcete udělat své další úspěšné obchodníky.

Jak mají rekruti dál hledat lidi otevřené příležitosti a nabízet jim určitou výši výdělku, když o nich sami nic nevědí, protože se to od Vás nedozvěděli?

Pokud Vy nemáte 100% jistotu o zdrojích odměn a výdělků ve Vaší společnosti, pak se Vám bude při prezentacích o tom těžko povídat a nedokážete to správně vysvětlit ostatním.

Když nebudete znát způsoby odměn ve Vaší MLM společnosti, nebudete budit důvěru u lidí a Váš nový tým Vás bude jen těžko duplikovat.

Otázka 3.: Co víte o Vašem produktu?

  • Používáte produkty, které nabízíte ostatním?
  • Znáte jejich složení?
  • Znáte příběh, který za produkty je?
  • Jste opravdovým a poctivým uživatelem svých výrobků?

Jestli jste na jakoukoliv z těchto čtyř otázek odpověděli NE, je nejvyšší čas to napravit. Pokud chcete, aby Vás lidé opravdu následovali, musíte jim dokázat vysvětlit, že Vaše produkty za to stojí.

Když je Vy sami nebudete využívat, nebo Vám na nich nebude záležet, tak Vám lidé neuvěří. Musí vidět, že je používáte, propagujete je, chápete jejich funkci a že věříte, jejich pozitivním účinkům.

Pokud nemáte 100% důvěru ve své produkty, které nabízíte ostatním, máte na výběr mezi dvěma možnostmi, jak to vyřešit. Buď změňte své myšlení vůči produktům, nebo raději změníte portfolio / společnost.

Z těchto 4 otázek je Vám už jasné, kam se Vás snažím dostat. Musíte věřit sami sobě, network marketingu a i tomu, co děláte. Protože pokud v sami sebe a svoji profesi nevěříte Vy, jak Vám mají uvěřit jiní?


Za inspiraci k tomuto článku děkuji mému „MLM příteli“, Ericovi Worremu.



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.