Pokud chcete, aby se lidé chytili Vaší příležitosti, kterou jim nabízíte, musíte ji nabídnout správně…

A i když na každého člověka platí něco jiného, správné metody, které Vás dovedou úspěšně k cíli, mají přeci jen něco společného. Pojďme si říct, co to je.

Ukažte lidem lepší cestu

Mám pro vás malé tajemství. Není vždy jednoduché prezentovat ostatním svou příležitost. Je to jedna z prvních velkých výzev, které vás čekají.

V network marketingu se snažíme ukázat lidem, že existuje jiná cesta, než ta, po které kráčíme. Že můžeme žít takový život, jaký si představujeme.

Ne každý tomu ale bude chtít uvěřit. Určité procento lidí projeví zájem o to, co jim nabídnete, a ostatní to přejdou bez povšimnutí. Platí to tak u všeho, s tím si lámat hlavu nemusíte.

Zpráva, kterou všichni předáváme dál, musí mít v sobě dvě poselství. Za prvé, chceme dát lidem vědět, že se ten život žije lépe, když je na sebe člověk hrdý a když je úspěšný.

Za druhé, jak už jsem zmiňoval výše, že mají úplnou kontrolu nad svou budoucností. A je jen na nich, jakým způsobem ji využijí.

Vždy máme na výběr. Jakou cestu pro sebe zvolíme, už záleží jen na nás. Čím více lidem tuto myšlenku vštípíte, tím větší úspěch, budete mít.

Takže příště, jakmile uslyšíte nebo budete číst o někom, který tvrdí, že:

  • má plné zuby svojí práce,
  • jeho šéf nezachází hezky se svými zaměstnanci,
  • je nedostatečně placený,
  • si ve svém životě přeje změnu k lepšímu,

…tak se mu/jí ozvěte!

Nezapomeňte, že vaše příležitost je prostředek k tomu, aby si každý mohl najít svou cestu. Aby si člověk vyzkoušel takový způsob života, který mu dává ambice, kontrolu a potenciál.

Dostane šanci, která nezávisí na podnikání někoho jiného a na aktuální míře nezaměstnanosti. A může se do ní obout a vzít ji útokem.

Pokud chcete opravdu pomáhat lidem, poslouchejte je!

Poslouchejte lidi, kteří volají o pomoc. Lidi, kteří se cítí uvěznění ve vyjetých kolejích a nemohou se z nich dostat ven. Poslouchejte lidi, kteří jsou nespokojení se svou současnou situací a chtějí změnu.

Pokud chcete opravdu pomáhat, začněte s těmi, kteří hledají někoho, kdo jim bude naslouchat. A ten „někdo“ budete právě vy.

Díky tomu dostanete příležitost nabídnout vaše služby, nebo produkt.

A jakých je oněch 5 jednoduchých kroků, které Vám pomohou představit Vaši příležitost?

  1. Použijte metodu, která člověka opravdu zajímá. Pošlete jim video, dejte přečíst e-book, povídejte si s nimi osobně. Každý dává přednost něčemu jinému a vy se jim můžete přizpůsobit.
  2. Berte na vědomí pozici, ve které se člověk právě nachází. Pochopte jeho problémy a věci, ze kterých ty problémy vychází. Pomůže vám to nebrat je na lehkou váhu.
  3. Buďte opatrní. Práce network marketéra nespočívá v tom, že bychom někoho uráželi tím, že žije špatný život. Buďte empatičtí a veďte lidi na cestu úspěchu. Netvrďte jim, že do teď v ničem úspěšní nebyli jen proto, že nemají zkušenost s MLM.
  4. Buďte připraveni na odmítnutí, ale i na námitky a hloupé poznámky. Téměř pokaždé, když svou příležitost nabídnete, se s nimi setkáte. Nachystejte se na ně. Pokud chcete zaslat PDFko ZDARMA s 30ti NEJ námitkami na FB:Messenger, tak klik tady
  5. Pamatujte si svou cestu a svůj příběh, který je třeba sdílet s ostatními. Nebyli jste vždy network marketéři, nebyli jste od začátku úspěšní. Všichni v sobě neseme příběhy, které můžeme povídat ostatním a které mohou přesvědčit ty, které pochybují. Protože i my jsme kdysi stáli na stejném místě.

Chci, abyste v pozvání druhých ke své příležitosti, viděli výzvu. Objevte své schopnosti naslouchat…

Nechte lidi, ať si postěžují. Jakmile to udělají (a věřte mi, že k tomu dojde), vciťte se do nich, ukažte, že Vám na nich záleží a veďte je dál.

Schválně sledujte, kolik takových konverzací během dalších 30ti dní budete mít. Kolik lidí, se kterými se běžně setkáváte, si bude stěžovat na svou práci, na svého šéfa, na svůj život.

Pokud zareagujete alespoň na 10 % těchto případů, pak budete dalece před ostatními. Tak hodně štěstí!


Za inspiraci k tomuto článku děkuji mému „MLM příteli“, Ericovi Worremu.



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.