A pojďme prozradit pátou puzzle, která tvoří celkový obraz úspěšných lidí a to vlastně nejen v MLM. Tou věcí je schopnost UMĚT SE UČIT ZE SVÝCH CHYB.

Také děláte někdy chyby?

Pak nezoufejte, chybovat je lidské! Víte o tom, že na světe existuje jen jediná opravdová chyba? Chcete vědět, která to je? Je to pouze ta chyba, kterou zopakujeme znovu!

Když uděláme něco špatně, není třeba zoufat. Jednoduše se prostě z chyby poučte, změňte něco a zkuste to znova a lépe. Lidé, kteří nedělají chyby, tak ti vlastně nedělají nic. Je lepší jít do akce a udělat chybu pro získání vlastní zkušenosti, než-li zůstat pasivní a nikdy se nepokusit o nic.

Nedovolte nikdy, aby Vám Váš strach z neúspěchu, stál v cestě k Vašemu úspěchu! Víte kolikrát neuspěli dnes úspěšní lidé? Víte kolikrát se nejdříve ocitli na dně a kolik chyb v životě udělali, než získali odměnu ve formě úspěchu? Jedním slovem – mnohokrát!

Nezoufejte, když se něco nepovede hned na první pokus

Hledejte ve svých neúspěších a chybách, cenná poučení. Každý úspěch má totiž svoji cenu, kterou pomalinku splácíme vlastními chybami a neúspěchy, které po cestě k úspěchu prožíváme.

Vlastní zkušenosti, které za život načerpáme, jsou ty nejcennější a někdy bohužel také ty nejdražší. Víte o tom, že učit se z chyb jiných, je méně bolestivé a většinou také i levnější? Co tím myslím? Myslím tím návod/manuál od Vaší firmy, jak dělat práci MLM jednoduše, efektivně a správně.

Obdrželi jste už také svůj návod na úspěch od Vaší firmy?

V tomto případe je totiž nejlepší nevymýšlet to, co již bylo vymyšleno. Rovněž není třeba měnit to, co funguje. Návod, jak pracovat, minimalizuje riziko tvorby vlastních nových chyb a ukazuje Vám a Vašim dalším lidem tu nejkratší cestu k Vašemu úspěchu.

Jediné co je třeba, je uvědomit si, že již není čas ztrácet další čas a že je třeba se do toho pustit a začít to už konečně dělat. A to i za tu cenu, že se prostě tu a tam, občas něco nepovede úplně na poprvé či tak, jak jsme si představovali.

Užijte si tento moudrý citát:

„Uč se z chyb. Neúspěch je součástí úspěchu. – Robert Kiyosaki“.




SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.