Když jste byly děti, bály jste se příšer, které se schovávaly pod postelí, nebo ve skříni? Nebo teď pro své děti každý večer před spaním poctivě kontrolujete, jestli tam žádné nejsou?

Děti mají obdivuhodnou představivost a jejich obavy se často odráží ve formě monster. Když vyrosteme, pak už víme, že žádné příšery pod postelí neexistují.

Ale když jde o strach, naše představivost stále umí pracovat na plné obrátky….že?

Už jsem slyšel o spoustě obav v komunitě network marketingu. Lidé se bojí odmítnutí, bojí se mluvit po telefonu, bojí se o to, že nevydělají žádné peníze. Mají z toho všeho strach.

Vaše obavy limitují váš business

Naprosto to chápu. Když jsem v této profesi začínal, byl jsem vyděšený. Neměl jsem skoro ani na nájem, natož abych dokázal do svého podnikání něco investovat.

Byl jsem přesvědčený o tom, že neznám nikoho, koho bych mohl rekrutovat. Když jsem šel za rodinou, abych svou příležitost představil alespoň jim, už dopředu jsem do toho šel s tím, že mě stejně odmítnou.

Choval jsem se jako poražený se svěšenými rameny ještě před tím, než jsem znal verdikt. Nechal jsem strach, aby můj business zcela ovládl!

Spousta lidí se neustále něčeho bojí. Jsou tak paralyzovaní svým strachem, že nakonec radši neudělají vůbec nic.

Příliš mnoho network marketérů nechává, ať jejich (ne)činnost, ovládá strach. Bojí se, že budou odmítnuti – nezvednou telefon, aby se lidem ozvali a připomněli se.

Bojí se, že nevydělají žádné peníze – tak radši neudělají vůbec nic. A po tom všem se pak diví, že jejich business nevzkvétá a jen se utvrzují ve svých obavách, že vlastně nakonec, měli ve všem pravdu.

Vezměte své podnikání opět do svých rukou

Vím, že začátek podnikání může být děsivý. Ale všechny obavy jsou stejné, jako ty příšery pod postelí. Jsou jen obrazem vaší představivosti.

Lidé, kterým svou příležitost představíte, vás přece nesní. Ani jedno odmítnutí, a dokonce ani stovka odmítnutí nepoloží MLM business na zem.

Žádné monstrum si nebude hromadit vaše vydělané peníze, když budete tvrdě pracovat na svých snech. Všechny příšery, kterých se bojíte, jsou jen zbytečné obavy.

Místo toho, abyste si představovali to nejlepší, čeho můžete dosáhnout, si vyberete ty nejhorší scénáře a necháte se jimi ovládnout.

Přestaňte se soustředit na všechno negativní a představte si veškerá pozitiva.

Mysl je extrémně mocný nástroj. Váš celkový pohled na život se může změnit, když jednoduše začnete nad věcmi přemýšlet v lepším světle.

Z čeho máte obavy?

Pokud se bojíte s lidmi telefonovat, připravte se na to. Napište si možné scénáře a procvičujte si je před zrcadlem, nebo s přáteli.

Zavolejte lidem až tehdy, když slova vyslovujete nahlas a cítíte se při tom pohodlně. I když se občas zadrhnete, vůbec to nevadí, nemusíte být dokonalí.

Dejte si za cíl udělat dva hovory denně, pak třeba pět a postupně se propracujete k tomu, že vám telefonování, nebude dělat potíže. Čím víc se do toho dostanete, tím pohodlnější a sebevědomější budete.

Jestliže se bojíte, že nebudete úspěšní, nebo že nevyděláte žádné peníze, pokračujte v práci a investujte do osobního rozvoje. Pokud nebudete pracovat, nebo se učit, tak se vaše obavy naplní a nevyděláte nic.

Setkávejte se s lidmi, představte jim svou příležitost a učte se z neúspěchů. Síťový marketing není o tom, že rychle zbohatnete.

Musíte na svém úspěchu tvrdě pracovat a chvíli vám může trvat, než se dostanete na svůj vysněný příjem. Pokud se však budete neustále zlepšovat, svých cílů dosáhnete a bude to jen otázka času.

Úspěch není o štěstí. Mnohem větší sílu má dřina a vytrvalost. Nenechte se ovládnout strachem a opřete se do práce – když pořádně makáte, nemáte čas myslet na strach 😉

Překonejte svá monstra

Neříkám, že byste se neměli vůbec ničeho bát. Ale musíte i nadále pracovat i přes své obavy. Když bude vaše odhodlání a sny větší, než strach, můžete dokázat cokoliv.

Můžete zavolat deseti lidem denně a naplánovat si s nimi schůzky. Nemusejí vědět, že jste dva dny pořád dokola cvičili, co jim vlastně řeknete.

Snadněji budete čelit každému odmítnutí, které vám přijde do cesty. Protože budete vědět, že ti lidé, pouze ještě nebyli připraveni.

Pracujte tvrdě každý den, dokud nedosáhnete svého cíle. Je v pořádku, když vám to potrvá o tři měsíce déle, než jste čekali.

Možná se vždy budete trochu bát a nikdy se své nestvůry pod postelí nezbavíte. Ale když budete pokračovat ve své práci a budete věřit, pak vás žádná příšera, nikdy nedostane!

Kde získat více odvahy proti “MLM strašidlům”?

Třeba na 2 zajímavých akcích, pro opravdové MLMáky, napříč celým MLM spektrem: 

  1. ONLINE živé vysílání v uzavřené skupině “DO ANGLIE S MICHALEM” kdy 16-17.11.2019 probereme ty nejlepší tipy z NEJVĚTŠÍ MLM AKCE v EVROPĚ (Success Summit 3 v Anglii)
  2. OFFLINE akce u Brna a první nezávislá MLM AKADEMIE už ke konci toho roku, kde probereme celé MLM knowhow uceleně od A až do Z 😉

Těším se na Vás ONLINE i OFFLINE! UŽ JEN PÁR DNŮ!

Nikdy se nevzdávejte – úspěch v MLM stojí za to a navíc – děláte svět opravdu lepším místem ♥


Za inspiraci k tomuto článku děkuji mému „MLM příteli“, Ericovi Worremu.



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.