Chcete získat více lidí do Vašeho MLM, ale nejste si jistí, jestli k tomu využívat i prodejní techniky?

Přečtěte si o jejich využití v network marketingu a také, jak získat zákazníka bez toho, aniž byste si hráli na profesionálního prodejce… Zajímá Vás to? Skvělé. 🙂

Už jsem potkal lidi, kteří si nebyli vůbec jistí, jakou taktiku zvolit. Pokud už o network marketingu něco víte, tak je vám určitě jasné, že nějaké manipulativní prodejní techniky, nebo prodej pod nátlakem, se v MLM běžně neprovozuje.

Zjistěte, proč lidé nakupují

Když chcete pochopit zákazníka, je potřeba trochu zabrousit do psychologie. Nebojte, nebudete potřebovat žádné učebnice nebo kurzy, jak “přechytračit” lidi. Stačí jediné – pochopit je.

Odpovězte si na otázky:

  • Proč si lidé něco kupují?
  • Proč dělají určitá rozhodnutí?
  • Proč chodí na události a akce?
  • Proč si raději koupí jinde?

Všechno je to o pochopení. Co je motivačním faktorem, který žene lidi kupředu a co je naopak brzdí, nebo odrazuje?

Když pochopíte chování člověka, jejich motivaci, která stojí za určitými rozhodnutími, tak uspějete.

Zkuste tedy trochu zabrousit do psychologie:

  • Pochopte rozhodnutí druhých.
  • Zjistěte, co podporuje jejich zvědavost.
  • Zjistěte, co zvyšuje jejich šance, pohnout se kupředu.
  • Pochopte, co snižuje jejich odpor, nebo lhostejnost.
NIKDY nechci, abyste využívali nátlak, prodejní taktiky, pronásledování, nebo dokonce žebrání. Protože pak se stanete tou otravnou osobou, kterou nikdo nemá rád.

Jsou i lidé, kteří čím více se je budete snažit pošťouchnout kupředu, tím více se zatvrdí a budou méně ochotní vám vyjít vstříc. A pokud jste předtím měli nějakou naději, tak po nátlaku, už budete bez šance.

Naučte se rozpoznávat vnitřní energii

Využijte všechnu empatii, kterou v sobě máte a naučte se vidět do člověka. Musíte být schopní směrovat jeho energii tím směrem, kterým potřebujete.

Protože vedení jejich energie je to, co vám pomůže vyřešit jejich problém a to i bez podrobných návodů, které pravděpodobně hledáte.

Ušetřím vám čas, takový návod neexistuje.

Nikdo vám nemůže dát předem odpověď na každý možný scénář toho, co se bude dít. Takhle to nefunguje.

Podrobný návod na úspěch? Neexistuje.

Stačí se trochu vcítit do člověka a jeho potřeb ­­– to je vše, co potřebujete.

Díky tomu se už ani nebudete bát. Nikdy jsem se nebál oslovovat lidi, protože dříve, nebo později, jsem objevil jejich motivaci, energii, jejich osobnost a pak už jen stačilo to všechno nasměrovat správným směrem.

Pokud je někdo negativní, to nejhorší, co můžete udělat, je začít ho přesvědčovat ještě víc. Pokud se naladíte na jeho vlnu, bude to mnohem méně stresující pro všechny strany.

Každý si zaslouží příležitost v network marketingu

Spolupráce ve skvělém týmu a network marketing mi dali jiskru, díky které vzplál můj spokojený život.

Bez té jiskry mi pořád něco chybělo, nebyl jsem spokojený a logicky, potřeboval jsem taky peníze a nikdy mi nebylo jedno, jakou činností je vydělám.

Nikdy bych nemohl vydělávat na ničem, co nepomáhá ostatním a právě v MLM, je ta pomoc přímo zabudovaná! Bez toho nelze uspět – no není to přímo geniální? 🙂

Ptáte se a co teď?

Teď? No právě teď mě právě naplňuje to, že tu jiskru, předávám dalším a dalším lidem… 😉

Ve chvíli, kdy budete přinášet radost i ostatním lidem, budete doopravdy spokojení.

Když někomu představíte network marketing a on se rozhodne do toho jít naplno, jste tím, kdo mu dal jiskru, aby mohl dělat ve svém životě cokoliv, co ho bude dělat šťastným.

Může vybudovat úspěšný business za miliony, nebo jen odpočívat a užívat si produkt. A být šťastný. Rozhodnutí činní každý sám, to není něco, co bychom my, mohli rozhodovat za něj.

Pokud lidem říkáte, že network marketing je jen o sdílení, radosti a vztazích, nemyslím si, že to je úplně etické a správné. Protože vždy, když se někdo rozhodne změnit svůj život, musí logicky udělat i finančně ekonomické rozhodnutí.

Každá změna v životě potřebuje tu “jiskru”

Nebudou přeci jenom sedět doma, koukat na webináře a pak jako mávnutím kouzelného proutku, se vše změní? Ne, to nestačí! Musí mít svou jiskru a musí si udělat místo ve svém životě, po kterém se mohou rozběhnout za tím svým štěstím.

Asi se nestanete úplně hned, z ničeho nic, prodejním guru – a to vlastně vůbec nevadí! Ale jen si prostě nemyslím, že je správné, vůbec nehovořit o otázce peněz, pokud přijímáte do skupiny člověka, který se tady shlédl v budování MLM kariéry.

Proč? Protože moc dobře vím, co stojí v network marketingu, na začátku každého spokojeného života a věřte mi, bez vyřešené ekonomiky a zaplacených složenek, tam ta pohoda nebude – většina z nás žije v materiálním světě, nejde to jinak.

Vydělávejte “neprodáváním”!

Když mi někdo řekne, že prodává, nedívám se na něj skrz prsty…

Ale jak jsme si už řekli, prodeje lze dosáhnout i bez nějakých, extra hlubokých, znalostí v oblasti profesionálních prodejních technik a co je k tomu potřeba?

Dostatečná empatie a dokázat se vcítit do člověka a jeho potřeb!

Pak k prodeji dochází absolutně přirozeně, bez nátlaku, manipulace, nebo dokonce i špatného pocitu, že prodáváte. Chápete? 🙂

A jestliže se přes produkt “chytnou” i na budování kariéry, nebojte se mluvit o penězích a připravte je reálně na to, co budou muset přesně udělat proto, aby si vydělali XXX korun / EUR za měsíc.

Nedávejte žádná falešná očekávání. Nezlehčujte. Nenafukujte. Nic jiného, než čistá pravda, je v tomto ohledu, tou nejlepší cestou – věřte mi, máme to vyzkoušené v praxi 😉

Líbí se Vám myšlenka ovládnutí přirozeného prodeje, bez nátlaku, přemlouvání či manipulace a absolutně bez nutnosti studia složitých prodejních technik, aby to bylo duplikovatelné?

Pak můžeme společně, ještě více prakticky, potrénovat na jedinečné MLM AKADEMII, už na konci tohoto roku – vstupenky však mizí… Už máte nějaké pro sebe i svůj tým? Vidíme se brzy 😉 Těším se 🙂

 


Za inspiraci pro tento článek děkuji mému „MLM“ příteli, Rayovi Higdonovi (firma HIGDON GROUP™).



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.