Už u vás nastal váš „aha moment“, který navždy změnil váš život v tom, že jste se rozhodli stát se odborníkem na síťový marketing?

Zaměřte se na rozvíjení svých dovedností, abyste toho dosáhli. Dokážete se dotknout tisíců lidí na celém světě, sdílet své rady, podnítit vášeň v ostatních a pomoci jim prožít život svých snů.

Mám pro vás 14 kroků, které vám tuto cestu ulehčí. 😉

Najděte své zákazníky

Jako první musíte zjistit, kde budete hledat své potenciální zákazníky…

Využijte sociální média, navštivte místní akci, nebo jednoduše zavolejte každému, koho jste kdy potkali.

Krok #1: Rozhodněte se, s jakým typem lidí mluvíte. Jsou to “věční zkoušeči”, profíci, nebo amatéři?

Krok #2: Když najdete zdroj zákazníků, vymyslete způsob, jak s nimi komunikovat. V dnešní době se roztrhl pytel s Facebookem a Messengerem, nebojte se proto, tyto formy komunikace využít.

Krok #3: Jakmile s lidmi navážete kontakt, přemýšlejte o tom, jak podpoříte svůj vzájemný vztah, nemyslete ihned jen na prodeje.

Najděte lidi, kteří by mohli být vašimi zákazníky, a staňte se jejich přítelem. Nemyslete hned na prodej, na prvním místě jsou vždy jejich sny.

Pozvěte lidi ke své příležitosti

Krok #4: Nebojte se tolik o svou reputaci. Lidé se snadněji ztotožní se začátečníkem a chtějí začít od nuly. Buďte zranitelní, čestní a otevření.

Krok #5: Nebojte se příliš ani o svou úroveň dovedností. Vždy můžete své nedostatky vyrovnat svým úsilím. Po úsilí, výcviku a praxi už se dovednosti začnou objevovat samy.

Krok #6: Připravte se na frustraci. Poté, co jste vložili úsilí, čas a peníze, s největší pravděpodobností potkáte i problém. Nedělejte si starosti, jděte dál, kontaktujte své leadery nebo mentory, pokračujte v tréninku a stále postupujte kupředu. Dřív nebo později dosáhnete života, po kterém toužíte. Jděte kupředu!

Buďte připraveni na překážky, dřív nebo později přijdou. Důležité je nebát se jich a jít stále kupředu.

Představte svůj produkt

Krok #7: Přečtěte si, poslouchejte a navštivte vše, co můžete. Síla, kterou studiem a vzděláváním získáte, se vám vyplatí. Nejen finančně, ale potkáte také spoustu lidí, kteří zdokonalili svůj um prezentace. A takové znalosti jsou k nezaplacení – od každého se něco přiučíte.

Krok #8: Pamatujte si: není to o produktech. Je to o tom, jak vaše příležitost může zlepšit život ostatním lidem!

Krok #9: V network marketingu nezáleží na tom, co funguje. Záleží jen na tom, jestli se to dá duplikovat. Pokud duplikovatelnost není součástí vašeho produktu, máte předem prohranou bitvu.

Duplikace je jedna z nejdůležitějších součástí vašeho businessu.

Pokračujte v setkávání

Krok #10: Rekrutujte každého, koho můžete, a pak ho zvěte na schůzku za schůzkou. A nezapomeňte na nikoho – na jejich rodiny, děti, kariéru. Zajímejte se o ně a nezapomínejte na ně. Přečtěte si konkrétní 4 tipy, které vám pomohou si podmanit klienty.

Krok #11: Udělejte, co jste řekl, že uděláte. Pokud jste lidem slíbili schůzku, vzorek, cokoliv, udělejte to.

Krok #12: Schůzování je jako otvírání smyčky. Jediným důvodem, proč to chcete udělat, je, že ji nakonec uzavřete a dostanete příležitost udělat jinou. Opouštějte každou komunikaci s tím, že máte naplánovanou další.

Krok #13: Neočekávejte, že se k vám lidé připojí hned po první schůzce. Průměrně to trvá 4–6 setkání, než si lidé uvědomí, že pro ně chcete to nejlepší. Držte se toho!

Krok #14: Nebojte se otázek a námitek, které přijdou. Každá osoba, které svou příležitost představíte, bude chtít vědět více informací o tom, jak to všechno funguje. Buďte připraveni jim na otázky odpovědět. Námitky si neberte osobně, nejsou nic jiného, než příležitost rekrutovat vítěze.

Pokud si dáte čas na procvičování a přípravu těchto 14 kroků, vždy budete o míle před ostatními. 😉


Za inspiraci k tomuto článku děkuji mému „MLM příteli“, Ericovi Worremu.



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

2 Comments

  1. Dobromila
    14.8.2019 @ 18:46

    Zdravím Michale, děkuji za Vaše příspěvky. D.

    Reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.