Držíte se zpátky od dosažení úspěchu? Mám pro vás několik jednoduchých cest, jak vylepšit myšlenky a svoji hlavu, abyste se stali nezastavitelnými a došli až k úspěchu, po kterém toužíte.

Překonejte svoje ego

Nehledáte potenciální zákazníky naplno a držíte se zpátky? V tom případě pro vás mám špatnou zprávu. Je pravděpodobné, že se více staráte o to, jak před lidmi vypadáte, co si o vás myslí a jaká je vaše image než o vliv, který můžete na lidi mít.

Kdy se už konečně začnete dostatečně starat o to, abyste podpořili lidi, kteří vás potřebují? Kdy ostatním pomůžete vidět příležitost tam, kde by ji nikdy nečekali?

Ovlivňovat druhé, pomáhat jim a starat se o ně začnete až tehdy, kdy se přestanete zajímat tolik o sebe. Až poté dokážete svou plnou pozornost přesunout a skutečně ostatním pomoci.

Běžte a ptejte se, jestli jsou lidé otevřeni vaší příležitosti. Pokud nechcete, pravděpodobně to znamená, že se stále staráte více o sebe a svou image, než o možnost někomu změnit život.

Buď a nebo – nemůžete mít vše

Pokud chcete žít obyčejný život, klidně se přidejte k davu. Všichni se více starají o sebe než o druhé, zajímá je jen to, jak vypadají před svými sousedy, přáteli nebo rodinou.

Nenalhávejte si nic, určitě jste jeden z nich. Buď chcete změnit život lidem, nebo chcete ochránit svou image, bez ohledu na to, co to pro vás znamená.

Důvodem, proč většina lidí chrání svou průměrnou image je ten, že nechtějí vystoupit z komfortní zóny a zjistit, jestli mohou mít vliv na ostatní.

Nemluvíme tu ani o někom výjimečném. Jen o průměrném člověku, který je spokojený tam, kde je a nechce se hnout z místa.

Buď se staráte sami o sebe, nebo děláte práci a měníte životy lidí!

Je to buď a nebo, nemůžete mít obojí. Tomuto tématu jsem také věnoval článek Jak překonat strach z odmítnutí.

Co když to tak má být?

Rozhodně ale nemám v plánu bagatelizovat překážky, které vám stojí v cestě. Spoustě z vás hodil život pod nohy klacky. Rozhodně nechci zlehčovat to, čím jste si prošli. Ale co když…?

Co když jste si tím museli projít, protože nějaký vyšší úděl (nazvěte si ho, jak chcete) se domníval, že to všechno zvládnete? Co když se vědělo už při vašem narození, že jste takový bojovník?

A nějaká moc vám vmetla do cesty takové překážky, protože si byla jistá, že je dokážete zvládnout? Zamyslete se nad tím.

Stále žijete, ne? Můžete mít strach, nebo jizvy na zádech. Můžete něco, nebo někoho důležitého, ztratit. Ale stále vám žilami proudí krev, je tak?

Bylo by rouhání nestvořit úspěch, když pak můžete sdílet s lidmi svůj příběh o tom, jaké překážky jste museli překonat.

A stejné rouhání by bylo sedět na zadku mezi ostatními v publiku a nikdy nemít příležitost vystoupit a podělit se o své bitvy, protože jste je nikdy nepřekonali a jen jste je využili jako výmluvu. Smíříte se s tím, že nemůžete nikoho inspirovat?

Co když – nezávisle na tom, jak moc to zkouším, jak těžce pracuji, nezávisle na počtu vytvořených článků a videí – co když zrovna vy jste ta osoba, která bude mít vliv na lidi, na které jsem nikdy neměl a ani nebudu mít vliv, já?

Musíte tomu porozumět. Třeba si myslíte, že váš příběh není tak důležitý, nebo si naopak myslíte, že je až tak významný, že mu nikdo neporozumí. Ať už je důvod jakýkoliv, okrádáte lidi, pokud tyto překážky nepřekonáte a nepodělíte se o svůj příběh!

Abyste se s lidmi mohli podělit o svůj příběh, musíte ho nejprve prožít.

Když máte pocit, že s tím chcete přestat

Určitě přijdou dny, kdy s tím vším budete chtít seknout. Spíš bych se divil, kdyby ten okamžik vůbec nepřišel. Ale při každých takových chvílích si připomeňte:

  • Proč jste s tím začali?
  • Jaký život chcete žít?
  • Co vás přimělo se pohnout kupředu?

Jsem na vás pyšný už jen proto, že jste se odhodlali a šli do toho. Viděli jste možnost, odložili nedůvěřivost a řekli si, že tohle bude fungovat, že tohle je to, co vás posune kupředu.

Jsem na vás pyšný i za tohle, protože spousta lidí to nevidí nebo to považuje za maličkosti!

Jsou lidé, kteří si neustále stěžují – na nedostatek času, svobody, financí, na vztahy, na cokoliv je napadne. Ale nejsou dostatečně odvážní na to, aby s tím něco udělali.

Proto vaše rozhodnutí, že jste se zvedli a začali měnit svůj život, nepovažuji za maličkost a jsem na vás sakra hrdý!! 😉

Během dní kdy vaše nadšení mizí, si pamatujte, proč jste do toho vůbec šli a jaké jiné možnosti ve svém životě máte.

Jděte mimo svou komfortní zónu

Pokud chcete růst opravdu rychle, dělejte rozhodnutí ještě předtím, než se na něj připravíte. Je to jednoduché – vyjděte ze své komfortní zóny a opřete se do toho naplno.

Opravdu věřím, že moje tajná zbraň je rychlost, se kterou dělám rozhodnutí, které jsou nepohodlné.  Pokud si myslím, že jakýkoliv konkrétní tah (který mi nemusí být pohodlný), mi pomůže ovlivnit více lidí, pak činím rychlé rozhodnutí a jdu do toho.

Jestli váháte, můžete investovat do svého kouče, který vám pomůže. V naší MLM branži je skvělé, že máme své sponzory a nadsponzory, kteří jsou nám k dispozici zadarmo.

Rozhodně ale nespolupracujte s nikým, s kým nesouzníte. Ať už je to člen týmu, váš životní kouč nebo někdo, koho chcete následovat po sponzorské linii ve vaší MLM skupině. Vždy si s lidmi, se kterými spolupracujete, musíte rozumět. 


Za inspiraci pro tento článek děkuji mému „MLM“ příteli, Rayovi Higdonovi (firma HIGDON GROUP™).

Mrkněte na video související s tímto tématem:




SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

6 Comments

  1. Katarína
    28.7.2019 @ 17:49

    Dobrý večer, nemám slov…zas a znova výborný článok z Vašej dielne…u mnohých ľudí je to tak, že ešte stále pozerá nato, čo povedia tí druhý a ako budú vyzerať pred tými druhými…ale nikdy to nikde nedotiahnu…až, keď sa človek postaví voči tomuto môže uspieť….najhoršie čo sa môže stať je to, že nás odmietnu…ale to neodmietajú nás ako ľudí, ale našu príležitosť a takto to treba brať…ďakujem veľmi pekne za tento článok

    Reply

    • Michal Karmazín
      28.7.2019 @ 18:43

      Dobrý večer paní Kataríno, děkuji velmi pěkně za hodnocení naší práce. Je evidentní, že jste pochopila hlavní myšlenku článku a já Vám přeji, aby se Vám podařila implementovat do celého Vašeho týmu tak, ať celá Vaše skupina jen vzkvétá – děkuji za přízeň a ať se Vám daří, nejen v MLM i na dále! 🙂

      Reply

      • Janka
        28.7.2019 @ 20:55

        Vďaka za článok,prišiel akurát vhod. Je naozaj skvelý, ty – si úžasný,Michal, celý tím ste fajn. Výborná podpora. Mám skvelého sponzora,ale občas sa potrebujem aj sama povzbudiť a tvoje slová prídu vždy včas… Vďaka.

        Reply

        • Michal Karmazín
          29.7.2019 @ 10:52

          Naše potěšení Janko a určitě Vám gratuluji ke skvělému týmu, do kterého jste se dostala ve Vaší MLM společnosti, protože to rozhodně není samozřejmost! 🙂 Nicméně je to tak, knowhow a rady tady, nemají v žádném případě nahrazovat Vaši upline, ale spíš jen možná doplňovat, potvrzovat, nebo přidávat zkušenost z praxe ještě i z jiného pohledu, takže ať Vám to dál slouží a pomáhá 😉 Moc Vám fandím a děkuji za koment 🙂

          Reply

  2. Katalin
    29.7.2019 @ 7:55

    No zase článok, ktorý zhrnul to čo viem, ale akosi som sa nemala k tomu meniť niečo. No jo ,musím prehodnotiť cieľ prečo som sa na to dala a prečo v tomto veku 😛 Okrem toho, že tomu verím . Asi aj toto trýznivé obdobie ,ktoré trvá už hodne dlho / človeka vôbec nemotivuje, že aj iní pred nimi tak pochodili a niekedy aj dlhšie im to trvalo precitnúť /Je to super Michale , že to tak pekne viete vždy zosumírovať . Každý článok podporí .

    Reply

    • Michal Karmazín
      29.7.2019 @ 10:55

      Krásný dobrý den Katalin a dovolte mi, abych Vám řekl, že na MLM není pozdě vlastně NIKDY 🙂 a přesně jak jste napsala, každý z nás má tu dobu “rozjezdu” jinak dlouhou, někdo jede a má výsledky hned za měsíc, jinému to trvá klidně i několik let – těch příběhů úspěchu už známe dneska mnoho a každý je unikátní a to je na tom to nejlepší 🙂 Takže Vás moc pozdravuji a nevzdávejte to – stojí to za to! 😉

      Reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.