Chcete mít vizi, která vás každé ráno vytáhne z postele? Vytvořte si takovou, se kterou budete konzistentní nezávisle na tom, co vám život hodí pod nohy. Následující rady vám v tom pomohou. 😉

Základním kamenem je váš cíl

A co když nevíte, co je vaším cílem? Neříkám, že ho potřebujete nutně vědět, ale jestli opravdu nevíte o vůbec ŽÁDNÉM cíli, pak neexistuje ani cesta, která vás k němu přivede. Proto si raději nějaký vytvořte, může jím být cokoliv, co vám připadá důležité:

  • splatit auto,
  • dopracovat se na vysokou úroveň v kariéře,
  • pomoci ostatním lidem,
  • poslat peníze na charitu,
  • zaplatit si dovolenou.
Je vaším snem si pořídit auto a procestovat Evropu? Založte na něm svou vizi.
Je vaším snem si pořídit auto a procestovat Evropu? Založte na něm svou vizi.

Vize vám pomůže zůstat konzistentní

Jak se udržet v pravidelnosti vydávat články / videa / webináře? Jak neuhnout roky z předem dané cesty a stále zůstat vytrvalý?

Odpovědí je vize, která je silnější než jakékoliv rozptýlení!

Neznamená to, že už vás nikdy nic nerozptýlí od vašich plánů nebo cílů. Určitě se před vámi otevře spoustu dveří, které nabídnou skvělé příležitosti. Ale vize toho, čím se chcete stát a jak chcete ovlivnit svět, bude silnější než vaše touha sejít z cesty.

Povím vám příběh mého “MLM přítele” Raye Higdona. Když Ray odešel z aktivního úspěšného budování podnikání v oblasti síťového marketingu, měl v záloze cca 8 – 10 společností, které mu nabízely velké peníze a všechny výhody, které neměly ani jejich nejlepší top lídři. A to jen proto, aby se stal jejich distributorem. 

Byla to pro něj obrovská příležitost. Jenže v tu dobu již nebyla v souznění s jeho vizí, kým se chtěl stát a jak chtěl ovlivnit MLM profesi a celý svět. Proto svou vizi nazývá “nemilosrdným diktátorem”, který ho popadne při chvílích zaváhání a rozhoduje za něj.

Ray udělal obrovské rozhodnutí, když odešel z aktivního budování businessu, prošel rozvodem a ani další zasnoubení mu nevyšlo. Ztratil všechny své peníze a neustále ho pronásledovali jeho věřitelé. Byl v pasti, život mu dával jednu ránu za druhou.

Vše se změnilo, když objevil svou vizi toho, kým se chtěl stát. 

Život nikdy nebude jednodušší, ale když si určíte směr, za kterým půjdete dál, na všech potížích najednou přestane záležet.

Už se o ně nemusíte starat, vaše vize bude nemilosrdným diktátorem a vše překonáte. Nebudete potřebovat si psát úkoly na papír nebo to-do listy. Vaše vize vás povede kupředu!

Začněte postupně rozvíjet svou vlastní vizi

Soustřeďte se na to, co chcete a kým se chcete stát.

Nehledejte odpověď jen na otázku „proč“. Je tu spousta lidí, kteří neustále opakují, že musíte najít své “proč”. A problém je v tom, že se ho budete muset držet a vzhlížet k němu třeba dalších 5, nebo i 10 let…

Vážně je vaše odpověď na otázku „proč“ tak silná, že vás udrží na cestě i 10 let bez dosažení nějakého hmatatelného cíle / výsledku?

Spíše než hledání vize, která vám řekne, co a proč chcete dělat, se zaměřte se na to, kým se chcete stát. Pak konečně spatříte svou vizi.
  • Jak se chcete představit světu?
  • Jaký chcete mít vliv na lidi?
  • Jak chcete něco změnit?
  • Jak chcete zvýšit svou hodnotu?

Zaměřte se více na to, kým se chcete stát než na to, čeho chcete dosáhnout. Když budete vytvářet věci kvůli tomu, ať jste dříve v důchodu, co to vlastně znamená? Že to děláte kvůli pozdnímu vstávání?

Zkuste svou vizi pojmout jinak, ať před sebou nemáte jen nějakou hloupost, která jen skvěle zní…

Když vaším cílem je odejít dříve do důchodu – jak to bude vypadat, až toho dosáhnete? Představte si to. Kam půjdete na snídani? Kam budete chodit na masáže? S kým se budete setkávat? Jaké dárky budete dávat svým blízkým?

Představte si to. Najednou před sebou uvidíte vizi, za kterou můžete jít. A je to vážně skvělá představa, nemyslíte? 🙂 Moc Vám držím palce MLMáčci, kteří to chcete dělat “jinak” 😉


Za inspiraci pro tento článek děkuji mému „MLM“ příteli, Rayovi Higdonovi (firma HIGDON GROUP™).



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

4 Comments

  1. Štefan Andrašík
    24.7.2019 @ 12:52

    Ahoj mlmáci 🙂 toto je ten naj článok aký tu bol vydaný. Keď toto nieto nepochopý hneď na začiatku tak nema zmysel ani pokračovať. Alfou a Omegou celeho života je vlastná vízia toho Čím sa chceme stať 🙂

    Reply

    • Michal Karmazín
      24.7.2019 @ 13:03

      Díky za pochvalu Štefane a vypadá to, že Vy máte již jasno – takže gratuluji k prvnímu kroku a držím palce i v těch dalších krocích 😉 Mnoho úspěchu! 🙂

      Reply

  2. Ivana
    24.7.2019 @ 17:35

    Super článok,bez vízie človek len prešľapuje na mieste a veľa krát o tom ani nevie. Odporúčam prečítať viacerim osobám 🙂 posunie ich tak ako teraz mňa

    Reply

    • Michal Karmazín
      26.7.2019 @ 10:41

      Díky za moc za koment a podporu Ivanko, přeji Vám ať naplníte svoji vizi co nejrychleji ať se Vám moc daří, nejen v síťovém marketingu 😉

      Reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.