Co je číslo jedna v rozvíjení potenciálu? Nejsou to dovednosti. Vy přece víte, jak získat zákazníky, nebo jak někoho zaujmout a jak začít. Ale stále je tu něco, co vám brání dosáhnout vašeho skvělého potenciálu. Blokuje to váš růst. Co to je?

Vaše sebevědomí

Neschovávejte se, když máte světu ukazovat své světlo. Ujistěte se, že sebevědomí a smýšlení o sobě, slouží vám, ne naopak! Máte přístup ke všemu, co potřebujete k dosáhnutí obrovských výsledků. Vaše znalosti, dovednosti a celé myšlení je unikátní program, který vás dovede k úspěchu. Jen ho stačí správně nastavit.

„Dělej to, co dělají normální lidé. Nevybočuj z davu. Dodržuj naše pravidla.“ – Všichni se s tímto nátlakem už jistě někdy setkali… Podlehli jste?

Naše hranice, chování a důsledky z toho plynoucí, tak možná i trošku nevědomky, stanovili naši rodiče, škola a vlastně celá společnost. Vždy jsme v životě museli následovat nějaká ta pravidla…

Je ve vás něco, co brání vašemu potenciálu se rozvinout?

První věc, kterou musíte udělat, pokud chcete napravit své smýšlení, je odložit věci, které vás drží zpátky. Třeba vám už někdo řekl (ať už přímo, nebo nepřímo), že kvůli vašemu pohlaví/zkušenostem/předpokladům, nebo čemukoliv jinému, od vás nikdo nemůže moc očekávat. 

Pochopte prosím, že je pouze a jen na vás, jestli přijmete nesmysly, které někdo někdy řekl!

I fyzik Richard Feynman prohlásil, že „nemáme žádnou zodpovědnost žít podle toho, co si o nás ostatní lidé myslí“K tomuto závěru skutečně dospěl kvůli lidem, kteří od něj měli obrovská očekávání, protože už za sebou měl spoustu velkých úspěchů. A je to velmi mocné prohlášení. Podtrhuje skutečnost, že přesvědčení jiných lidí, nemusí ovlivňovat vaše výsledky a vaše chování.

Nenechte, aby vás očekávání druhých limitovalo, ve vašem úspěchu!

Nemáte žádnou povinnost žít život, který od vás někdo jiný očekává 

Jakmile se vám podaří odsunout negativní vzorce chování, co budete dělat dál? Nastavte vaši mysl tím správným směrem! Sami se rozhodněte, že budete ten, kdo bude určovat vaši cestu a úspěchy, kterých po ní dosáhnete. Rozhodněte se sami – a pak to udělejte.

Začněte tím, že se zeptáte sami sebe, kam až můžete dojít, když o sobě budete smýšlet v pozitivním světle. Kam dojdete, když začnete naplňovat váš potenciál, který ve vás dřímá? Většina z vás využívá jen špetku z něj. Ale vy to přece víte a to vás trápí!

I já jsem si tím prošel. A teď chci pomoci vám, abyste stejně jako já uzavřeli tu mezeru, která je mezi tím, kde jste teď a kde je váš potenciál.

Naučte se myslet JINAK!

Budete muset podstoupit kompletní reorganizaci ve svém mozku. Už máte moc, máte schopnosti, máte kapacitu. Je to jen o tom, že do toho všeho vkročíte naplno!

Dám vám příklad. Co se vám vybaví, když se řekne slovo „práce“? Je to bolest? Povinnosti? Únava? Něco, co chcete mít rychle za sebou? Některým se tyto pocity vybaví… To je ale klasické „zaměstnanecké“ smýšlení o práci a je to něco, od čeho chcete dát ruce pryč. Vy takhle přece nechcete přemýšlet nad svou prací!

Pro nás je naše “MLM práce” (nebo přesněji řečeno “naše MLM podnikání”) vášní – tedy je to budování něčeho, co má co dočinění s vytvářením hodnot a hlavně se zlepšováním života druhých tím, že jim předáváme opravdovou hodnotu! 

Změňte své myšlenky, své činy a změníte svůj život

Může to trvat a pravděpodobně to bude chtít hodně snahy. Začněte ale postupně měnit způsob, jakým o podobných věcech přemýšlíte. Teď už víte, že když budete přemýšlet negativně, můžete se zastavit, o krok ustoupit a uvědomit si, že jste to jen a jen vy, kdo má nad svým smýšlením kontrolu – NIKDO JINÝ!

Pokud se obáváte některých svých úkolů a důležitých činností / aktivit, pak se okamžitě zbavte zaměstnaneckého smýšlení a začněte nad tím přemýšlet jinak. Neexistuje žádná nepříjemná, nebo nudná činnost, vše jsou vlastně pouze výzvy! A tím, že je zvládnete, budete zase o krok blíže ke zlepšení svého života a života všech lidí, kolem vás!

No řekněte sami – nestálo by to za to? Co můžete ztratit, hm? Co vlastně tak hrozného se může stát, co riskujete? Já Vám to povím – Riskujete maximálně to, že budete spokojenější, nebo budete mít minimálně další cenou novou zkušenost do života, je tak? 🙂 

ZAPIŠTE SI VAŠE NOVÉ KRÉDO:

“VYHRÁVÁM, ANEBO ROSTU !” 😉

A pomozte k tomu i svému týmu! Jakmile o sobě začnou smýšlet méně (a mezi nimi a jejich potenciálem je také obrovský rozdíl), upozorněte je na to! Promluvte si s nimi o tom, jak zlepšit své myšlení.

Každý z nás má schopnost přeměnit svou práci i celý život.

Všechno, co k tomu potřebujete, už máte. 😉 


Měl pro Vás článek hodnotu? Dejte prosím vědět do komentu.

Pomohl by Vašemu týmu? Nasdílejte jim ho – mnoho úspěchů v MLM! 😉


Inspirací k článku mi byl můj dobrý přítel, Eric Worre.



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

10 Comments

  1. Vanesa
    30.6.2019 @ 11:25

    Prosím pošlete mi informace.dekuji.moc

    Reply

  2. Renata
    30.6.2019 @ 14:16

    Bezva článek, je je třeba začít změnit myšlení což je dost těžké a jít do akce, musím na tom zapracovat, abych se někam pohnula.

    Reply

    • Michal Karmazín
      14.7.2019 @ 12:19

      Přesně tak Renatko, děkujeme za reakci! 🙂 Mnoho úspěchů 😉

      Reply

  3. Otília
    30.6.2019 @ 16:44

    Super článok. Len to začať podľa toho robiť.
    Ďakujem.

    Reply

    • Michal Karmazín
      14.7.2019 @ 12:20

      Díky moc za Vaši pochvalu a přeji mnoho registrací do Vaší MLM sítě 😉

      Reply

  4. Jiřina
    1.7.2019 @ 11:42

    velmi pravdivý článek – je třeba změnit myšlení a postoj k vlastní osobě a vše bude zas o něco snadnější a smysluplnější

    Reply

    • Michal Karmazín
      14.7.2019 @ 12:21

      Jiřko díky za komentář a přeji plno nových zákazníků i následovníků 🙂

      Reply

  5. Lydie
    1.7.2019 @ 17:31

    Ano , změnit myšlení to je nejtěžší práce, zvláště, když jsem byla zvyklá celý život dělat jenom rukama.

    Reply

    • Michal Karmazín
      14.7.2019 @ 12:21

      Osobnostní rozvoj a právě práce sama na sobě někdy nemusí být jednoduchá avšak vyplatí se a vynese Vám tučné dividendy 😉

      Reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.