Chcete zúročit více z vašeho online úsilí, když přijde na téma síťového marketingu? Následujících 5 tipů vám pomůže. A upřímně – ty prostě musíte znát!

Pravda o online marketingu (nejen) v MLM

Kdykoliv mluvíme o online v network marketingu, musíme si připomínat, že existují dvě cesty budování MLM podnikání. A je to jak hledání nových zákazníků, tak prezentování marketingu, jakožto prezentování obchodní příležitosti. Tady jedna bez druhé funguje těžce, jelikož se navzájem proplétají a doplňují.

Pokud prezentujete jen produkty(či služby) a nebo jen kompenzační plán, pak je to jako byste na té loďce pádlovali jen jedním pádlem – jaký by byl výsledek? Ano správně, budete se točit v bludném kruhu a ne a ne se posunout směrem kupředu! Myslete proto při budování svého podnikání na oba faktory, obě cesty – prezentujte produkt i marketing se stejnou váhou, to je nejrychlejší cesta k růstu v MLM.

5 tipů pro online marketing, které potřebujete znát

  1. Internet nepotřebuje další a další “velkoobchody”.

Při budování své osobní značky / svého jména online (jelikož tak se MLM na Internetu dělá správně) se nespokojte jen s tzv. “výstavní skříní” své osoby či vašich produktů, nebo služeb. Dneska je všeho všude už moc a to je důvod, proč potřebujete lidi především zaujmout, je to tak? A jak na to?

  1. Předejte lidem nějakou opravdovou hodnotu ZDARMA.

Bavte je! Vzdělávejte je, rozesmějte je, předejte jim své příběhy a zkušenosti. Něco, do čeho přidáte kousek svého opravdového já.

Nebuďte jen další výkladní skříň internetu. Odlište se!
  1. Jednejte tak, abyste zaujali i náhodné návštěvníky.

Místo přemlouvání ke koupi produktu se zaměřte na lidi. Pro někoho, kdo vás nezná, může jakékoliv podbízení působit, jako byste žádali o ruku někoho totálně cizího. Přestaňte doufat v zázračný prodej a místo toho si určete plán o tom, jakou přidanou hodnotu jim předáte, abyste vyvolali pozitivní emoci, která později může přerůst až v navázání vztahu a později dokonce k navázání důvěry.

  1. Za návštěvnost na sociálních sítích platíte ať už vědomě, nebo nevědomky.

A to buď časem, nebo penězi. Můžete studovat všechno o nárůstu přirozeného dosahu příspěvků na Facebooku, nebo si si za to dokonce zaplatit, nicméně pamatujte, že tady žádná garance návratu investic neexistuje – často spíše naopak! Proto počítejte s tím, že bez investice se při budování jména online neobejdete – to je zkrátka fakt a proto to dobře zvažte, zda se do online chcete opravdu pustit.

  1. Odlišnost je ještě lepší, než lepší.

V MLM existují principy, které fungují již 60+ let a ty jistě jen tak nikdo nezmění, nicméně při vytváření online obsahu za účelem propagace vaší osoby, se v žádném případě nezkoušejte opičit po někom jiném a využijte vlastní zkušenosti a myšlenky z praxe – bacha na to, lidi to fakt poznají! Nepokoušejte se o dokonalost. Perfektní lidé jsou nudní!

Buďte odlišní a dejte do svého projektu na sociálních sítích kus sebe sama, když už se rozhodnete budovat MLM i touto cestou. Vyplatí se to.

BONUS: 3 pravdivé marketingové citace

Trh není nikdy nasycen dobrým produktem, ale je velmi rychle nasycen tím špatným.
– Henry Ford

Bez ohledu na vše ostatní, vaším prvním majetkem na sociálních medií by měl být blog.
– Chris Brogan

Marketing je soutěž o lidskou pozornost.
– Seth Godin

A co vy? Máte svůj oblíbený citát? Dejte jej do komentu pro inspiraci 🙂 Líbil se Vám článek? Pak za SDÍLEČKU moc děkujeme!


Za inspiraci pro tento článek děkuji mému „MLM“ příteli, Rayovi Higdonovi (firma HIGDON GROUP™).



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

4 Comments

  1. Nadezda
    19.6.2019 @ 19:33

    Oblubeny citat zatial nemam , no Vase rady su SUPER .DAKUJEM.

    Reply

    • Michal Karmazín
      17.7.2019 @ 12:17

      Naděždo díky moc za podporu, velmi si jí vážím 🙂 Ať to lítá ve Vaší síti 🙂

      Reply

  2. Michaela
    21.6.2019 @ 6:15

    PDF

    Reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.