Říká se, že mnoho lidí v MLM neuspěje – je to pravda? No určitě o nic menší, než v jakémkoliv jiném podnikání. Problém je dost často v tom, že lidé k síťovém marketingu právě nepřistupují, jako k podnikání. Jenže ono to podnikání je a to je bez debat.

Proč tolik podnikatelů krachuje?

Proč mnoho lidí neuspěje v klasickém podnikání, nemůžeme jen tak jednoduše určit, protože každé podnikání, může být naprosto jiné. Nicméně v síťovém marketingu máme tu výhodu, že se jedná o podnikání podle návodu.

A proč lidé krachují v MLM?

A když můžeme v MLM podnikat podle návodu, tak to znamená, že můžeme i blíže poukázat na pravděpodobné příčiny případného neúspěchu. V MLM platí principy, které se za 70 let nezměnily a to je důvod, proč můžeme otázku otočit a naopak definovat, co lidi v MLM drží.

Fluktuace je přirozená, ale lze ji brzdit

Z toho pak plyne poučení, co tedy dělat a nedělat, aby nám lidé v MLM končili co nejméně často, i když určitá míra fluktuace je přirozená a prostě patří k tomuto businessu, takže žádné obavy – prostě mrkněte na video 😉

Věřím že Vám pomůže – další fígle jak na to, co dělat a nedělat, aby nás lidé následovali a “neumírali” nám aktivní lidé ve skupině, probereme na MLM AKADEMII jediné svého druhu (bacha, bude jen jednou za rok) a vstupenky mizí! 😉

 




SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.