Jak se vyrovnat s lidmi, negativními k MLM? Znáte to – jste naprosto přesvědčeni, že máte pro lidi skvělé produkty, služby i příležitost, ale čas od času, stejně narazíme na negativní lidi, kteří nás pošlou někam – jak to řešit? A co s tím?

Však já Ti to vysvětlím! Uvidíš kdo má pravdu!

Mnoho z nás je tak přesvědčených a motivovaných kopat za tu naši skvělou MLM šanci, že máme často tendence zaujímat obranný postoj a snažíme se argumentovat, bránit si to naše a přesvědčovat protistranu, že se mýlí.

Každý z nás to dělal, na začátku…

Ani nevíte jak Vás chápu – dělal jsem to dlouho také tak a často jsem měl pocit, že jim to musím “nandat”, abych jim ukázal, že se dobrovolně připravují o zajímavou možnost vedlejšího příjmu. Byl jsem to ale já, kdo byl trochu mimo…

Zkušenosti jsou někdy nepřenosné

Postupem času jsem zjistil, že prostě ne všichni, chtějí od života víc. Zjistil jsem, že existuje hodně lidí, kteří kňučí, že je život nespravedlivý, ale na druhou stranu, S TÍM NEJSOU OCHOTNI NIC UDĚLAT! 😀

Kudy tedy vede cesta?

Jak jsem se dál vzdělával v oblasti osobnostní růstu a praktikoval všechno získané knowhow v trhu, potkával se s mnohem zkušenějšími světovými lídry, všiml jsem si na nich, jedné společné věci – S NEGÁČI NEZTRÁCELI ŽÁDNÝ ČAS!

Koukněte na video 🙂

Nějaké další metody jak na negáče?

Probereme na MLM AKADEMII (lístky mizí)! Těším se na Vás 🙂

😀 😀 😀




SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

2 Comments

  1. Anonym
    12.8.2019 @ 12:56

    Sdileno ;-). Chci PDFka

    Reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.