7mé pravidlo úspěšných vedoucích, zní – věř POUZE a JEN v SEBE, NIKOLIV V JINÉ!

Taky se Vám už někdy stalo, že když jste se rozhodli udělat a dokázat velkou věc, tak právě v té době, kdy jste potřebovali tu nejsilnější podporu od okolí, tak Vám ji paradoxně nikdo nedal?

Také Vás namísto toho začali ostatní naopak stahovat k zemi a snažili se srážet Vaši sebedůvěru směrem dolů řečmi o tom, že to nikdy nedokážete? Rozumím Vám a moc dobře, znám velmi dobře tento pocit, takže vím, jak se cítíte…

Proč nás známí nechtějí v těžkých začátcích podržet?

Je to jednoduše kvůli jejich strachu – oni se totiž bojí toho, že Vy uspějete a oni NE. V těchto chvílích se Vám taky ukáže, kteří Vaši známí jsou opravdoví přátelé a s kým můžete, jak se říká, do budoucna počítat.

Co nám v takových situacích zbývá?

Prostě se nenechte odradit a naopak využijte jejich nepřejícnost a možná i závist k posílení Vaší motivace jít do toho a to s ještě větším odhodláním, než kdykoli předtím!

Jednoduše je neposlouchejte a soustřeďte se pouze na to, co chcete Vy! Protože oni, Vám prostě nepomohou – nikdo jiný to za Vás neudělá! Jste to pouze Vy, kdo má svoji budoucnost pevně v rukou! Nebojte se pustit do své cesty vedoucí k úspěchu, protože když se do toho opřete se spalující touhou, pak Vás nikdo a nic nemůže zastavit!

Ve jménu Vašeho snu to vydržte a nevzdávejte se!

Ano já vím, že je někdy těžké získávat novou sílu sám a pouze ze sebe, když Vas okolí nepodpoří, nicméně Vaše touha, motivace a cíle budou to, co Vás v takových krizových časech udrží nad vodou a od čeho se budete moci odrazit k Vašemu úspěchu!

Nikdy na ně nezapomínejte, stále je mějte před sebou a ve své hlavě! Pamatujte, že musíte pouze uvěřit v sebe a v to, že právě Vy, toho můžete opravdu dosáhnout!

Když to dokázali jiní, tak proc ne Vy? Nejste v ničem horší, než jiní, všichni máme stejné šance uspět! Pak už následuje jenom Vaše rozhodnutí začít a pustit se hned do práce.

Tento citát Vám bude pomáhat:

„Cokoliv si lidská mysl dokáže představit a čemu dokáže uvěřit, toho lze dosáhnout.“ – Napoleon Hill

Zvyšujte svoji sebedůvěru v sebe sama tím, že se budete učit společně se sponzorem, trénovat Vaše získané dovednosti a hlavně je pak také aplikovat do praxe. S každým sebemenším úspěchem Vaše víra ve Vás a Vaše schopnosti poroste a Vy budete na sebe nejen hrdí, ale bude se Vám dařit víc a víc!!




SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

One Comment

  1. alexandr
    28.1.2016 @ 22:31

    Skvele články, pomahaji presne tem, kteri to potrebuji

    Reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.