Podělím se s vámi o čtyři hlavní důvody, proč dělat síťový marketing. A taky o čtyři další, proč MLM nedělat. Na rovinu říkám, že jsem díky network marketingu vydělal miliony, ale to neznamená, že si myslím, že by ho měl dělat každý.

Jaké jsou mé čtyři důvody, proč dělat síťový marketing?

Časová svoboda

Většina MLM společností s sebou nese efekt reziduálního příjmu. Jsou lidé, které jsem jako zákazníky přivedl v prvních měsících a kteří si objednávají i po všech těch letech. (A já jsem jim moc vděčný.) Reziduální příjem je něco, co většina lidí nemá šanci získat. Pokud nevlastníte nemovitosti, je těžké najít způsob, jak si kontinuálně vydělávat bez toho, aniž byste vyměňovali svůj drahocenný čas za peníze. To je pro mě důvod číslo jedna, proč dělat síťový marketing.

Můžete to dělat na částečný úvazek

Pokud se snažíte do domácnosti vydělat peníze navíc, může to být obtížné. Zvládat další úvazek není legrace. Naštěstí je network marketing škálovatelný a vy sami si můžete určit, kolik mu věnujete času. Můžete se do toho ponořit tak moc, jak jen chcete.

Poznáte nové lidi

Díky síťovému marketingu jsem získal některé ze svých nejlepších přátel. Někteří z nejlepších lidí tíhnou k síťovému marketingu. Rádi se učí, chodí na akce, seznamují se, obecně jsou rádi podnikateli. A vy máte díky MLM se mezi tuhle skvělou sortu lidí dostat.

Málokde narazíte na tak skvělou komunitu. Díky!

 

Osobní rozvoj

Tohle je opravdu výjimečné, protože čím více se budete rozvíjet, tím lépe budete dělat cokoli, co děláte. Mnoho lidí začne se síťovým marketingem (ať už jim vyhovuje, nebo ne) a naučí se některé věci, které je přimějí se věnovat jinému typu podnikání. Na tom není nic špatného. Nejsem tu od toho, abych říkal, že je to konečná a že to musíte dělat. Ale podle mě je to skvělý způsob pro lidi, kteří by možná nikdy nezačali provozovat restauraci nebo rozjíždět jiný druh podnikání.

Jaké jsou čtyři důvody, proč nedělat síťový marketing?

Pokud jste příliš posedlí názory ostatních

Se síťovým marketingem budete mít potíže, zejména v této zemi. Třeba v Asii neexistuje žádné špatné stigma ohledně síťového marketingu. V Asii je dokonce v síťovém marketingu provozováno více podniků než ve Spojených státech, věřte tomu nebo ne.

Tam jste něco jako hraniční celebrita, když se vám daří v síťovém marketingu, ale ve spoustě dalších zemí má MLM stigmata. Od lidí, kteří se do něj dostali, slibovali a vymýšleli si nesmysly. Možná jen použili výjimečný příběh: “Jo, jeden člověk vydělal 250 000 za první měsíc” – a to se hypuje jako normální příběh. Ale to vůbec normální není.

Pokud jste někdo, kdo je příliš posedlý názory druhých, pak budete mít problém s tím, abyste šli ven a byli síťovým marketérem. S vědomím, že se dočkáte nenávisti v komentářích, že vám lidé budou říkat, že je to pyramida a že to nefunguje.

Pokud máte vlastnost “potřebuju, aby všichni souhlasili s tím, co dělám”, budete se síťovým marketingem bojovat.

Chcete něco zadarmo

Pokud si říkáte: “Hele, já se k tomu přidám, nebudu nic dělat, s nikým se nebudu bavit a dostanu za to zaplaceno. No ne? Takhle nic nefunguje, doslova nic. Nic nedělám a najednou vydělávám peníze, že? Ne, takhle nic nefunguje.

Hodně závisí na tom, jaký vedete život. Pokud jste někdo, kdo byl pro všechny skvělým přítelem, pomohli jste lidem se stěhováním, byli jste jim oporou, když procházeli těžkými časy, pak budete pravděpodobně odměněni. Pokud jste se obklopili lidmi, kteří mají motivaci, inspiraci a jsou otevření, pak to budete mít snadnější.

Pokud jste se obklopili lidmi, kteří si neustále na něco stěžují. Stěžují si na vládu a média a jsou neustále negativní a myslí si, že všechno je podvod, nebo nenávidí každého, kdo je milionář, protože zjevně okrádá lidi, pak to budete mít těžší. Neznamená to, že se vám to nepodaří, ale budete to mít těžší.

Hledáte záruku

Možná vás teď zklamu, ale žádná záruka neexistuje. Zárukou je, že pokud si dáte tu práci (oslovíte lidi, zjistíte, jestli jsou otevření vaší příležitosti, domluvíte si schůzky, budete je sledovat, dostanete je na prezentace), někteří z nich řeknou ano. Jaké procento? To nevím. Záleží na tom, jak k nim přistupujete, záleží na tom, jak vás vnímají, je tu spousta různých faktorů, které do toho vstupují, ale žádná záruka neexistuje.

Jestli hledáte záruku, tak si najděte práci s platem. Někteří lidé svou práci milují, a to je úžasné. Na práci není nic špatného, že jo, ale existuje realita toho, co je možné a co ne. Ve většině zaměstnání prostě není možné, abyste vydělávali miliony ročně nebo víc, to prostě není možné.

Nechápete rozdíl mezi prací a podnikáním

Pokud hledáte zaručenou mzdu, tak to není podnikání. Práce je zaručená mzda, ukážeš se, odvedeš práci, dostaneš peníze. Obvykle není moc možností, jak zdvojnásobit nebo ztrojnásobit svůj příjem nebo získat časovou svobodu, ale je to záruka.

Pokud hledáte záruku, podnikání (nejen síťový marketing) pro vás není vhodné. Je spousta lidí, kteří se potýkají s jakýmkoli druhem podnikání, nejen se síťovým marketingem.


Za inspiraci pro tento článek děkuji mému „MLM“ příteli, Rayovi Higdonovi (firma HIGDON GROUP™).



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.