Chcete zvýšit svůj dosah na sociálních sítích? Než budete trávit hodiny zkoumáním ověřených postupů pro dosáhnutí co největšího počtu liků do vašeho businessu, přečtěte si moje rady.

Já začal docela pozdě zjišťovat, co všechno Facebook, Instragram a další sociální média se svými algoritmy dokážou. A jsem za to celkem rád.

Vybudovat úspěšnou network marketingovou síť jsem zvládl ještě před tím, než jsem vůbec slyšel a četl o tom, jak vyzrát na online algoritmy a jak oslovit co nejvíce lidí, nebo co vše k tomu vlastně potřebuji…

Když jsem tedy nevybudoval svůj business za pomocí hlubokých znalostí online algoritmů, či spousty peněz do placené online reklamy, jak že jsem to vlastně dokázal?

Soustředil jsem se na tři věci:

  1. Konverzace s lidmi
  2. Propojení s nimi
  3. Prodej

V současnosti má Mlm Jinak pravděpodobně o dost větší dosah, než míval, o tom nepochybuji. Ale když jsem dostal úplně na začátku první komentáře k mým příspěvkům, byl jsem u vytržení, nemohl jsem tomu uvěřit!

Každému z těch komentujících jsem psal, povídal si s nimi a zjišťoval, jestli se jim líbí to co dělám.

Právě díky tomu jsem rozšiřoval komunitu ještě dřív, než jsem vůbec zapojil do práce i algoritmy sociálních sítí.

Je vlastně dosah tak důležitý?

Pokud je váš business součástí světa sociálních sítí, asi si říkáte, jak je potřeba se nejprve naučit ovládat reklamy a nastavovat cílení a hrát si s algoritmy, pro ten nejlepší výsledek.

Ale zkuste zapřemýšlet, kolik času vám tohle všechno spolkne? Určitě je super věc se k tomu jednoho dne dopracovat, ale celá problematika je neuvěřitelně komplexní a není to jen o tom si přečíst za víkend nějakou knížku.

Všechen ten čas můžete využít efektivněji

Jak jsem nedávno zmiňoval v článku Zasekli jste se na místě? Mám návod, jak to překonat a splnit si všechny vaše plány, je mnohem efektivnější vlítnout rovnou do akce.

Ptejte se lidí, kteří vás sledují, komentují a fandí vám, jestli by se jim nelíbila vaše příležitost. Teda nyní aby nevzniklo nedorozumění…

Co jsem napsal výše platí, pokud samozřejmě neprovozujete nezávislý MLM blog jako já, ale máte naopak blog, FB-stránku/skupinu, nebo cokoliv jiného, co přímo podporuje Váš konkrétní MLM business.

Zjistěte, jaké problémy řeší – jak? Stačí povídat si s nimi…. A pak teprve nějaký čas věnujte tomu, abyste se učili novým věcem, jako je ladění co největšího dosahu na Facebooku.

Neustálým učením a hleděním do chytrých knížek nic nevyděláte. Teprve akce je to, co vám přinese peníze.

Zlepšete svůj time management

Znám lidi, kteří hodiny sedí nad tím vším nastavováním a přemýšlí, jestli mají dát příspěvek ve 14:15 nebo ve 12:45. A nevydělají si logicky ani korunu.

Prostě jen donekonečna zkoumají čísla, ale s lidmi už pak nekomunikují, nezajímají se o ně. Pro ně to jsou jen čísla.

Nastavování reklam na sociálních sítích je skvělá věc. Ale jaký je ještě mnohokrát lepší způsob vydělávání peněz? Správným time managementem.

Můžete být opravdový mistr ve všech těch kouzelných algoritmech a čísílkách, ale dokud nezačnete za těmi čísly vidět reálné lidi a zajímat se o ně, nezmůžete nic.

Musíte umět uspořádat svůj čas. Protože právě chytré a intenzivní spojení s lidmi je to, co pro svůj business potřebujete.

A protože víme, jak obtížné je na trhu sehnat něco “na míru ušitého” pro MLMáky, co by nám v tomto ohledu pomáhalo, tak to je důvod, proč pro Vás už brzy spustíme službu unikátního CRM systému…

A to právě unikátně a čistě pro lidi z MLM, protože my velmi dobře víme, co si v našem businessu musíme pohlídat, abychom se neztráceli, ale VYDĚLÁVALI 😉

Naše IT oddělení maká na 100% a za nedlouho to spustíme – bude to PECKA a pokud chcete patřit k prvním beta-testerům nadšencům, tak se přidejte do FB Skupiny VIP-Networker pro CZ/SK trh 😉

Znovu se budu opakovat, ale je důležité neutrácet svůj čas na věcech, které vám nevydělají, ani korunu.

Nehoňte se za co největším dosahem

Pracovat se sociálními médii je pro business rozhodně přínos. Ale pokud zatím nevyděláváte žádné peníze, starat se na startovní čáře jen o algoritmy, není dobrý nápad.

Potřebujete se dostat do kontaktu s lidmi a povídat si s nimi. Ale k tomu přeci nepotřebujete žádná složitá řešení, které vám sociální sítě neustále nabízí.

Protože když budete mít u fotky stovky srdíček, co vlastně s nimi uděláte? Proč se hnát za co největším dosahem, když pak ani nebudete mít čas si se všemi těmi lidmi popovídat a opravdu zjistit, co je trápí?

Srovnejte si čas strávený nad vším tím technickým nastavováním a porovnáváním. S kolika lidmi byste si třeba za dvě hodiny stihli popovídat? Kolik napíšete zpráv a kolik komentářů?

Pokud máte dvě hodiny denně, kolik lidí se během té doby zeptáte, jestli nejsou otevřeni vaší příležitosti?

Komentáře, ani počet liků, nejsou měna

Kolik věcí si koupíte za to, že vám někdo LAJKNUL příspěvek? Co to pro vás vlastně znamená? Že má o vaši příležitost zájem?

Že ho rozesmála fotka? Že na to někdo kliknul omylem? Nic z toho nezjistíte, dokud se sami nezeptáte.

Na konci dne stejně nejvíc záleží na tom, s kolika lidmi jste mluvili, než kolik máte srdíček u profilového obrázku.

Záleží na tom, kolika lidem jste řekli o své příležitosti, s kým máte domluvený hovor, nebo rovnou schůzku. Na tom záleží, jestli vyděláte dost peněz pro sebe a svou rodinu.

Naučte se věci prioritizovat. Nekomplikujte si svůj business a neutrácejte všechen svůj vzácný čas tím, že budete hledět do čísel či statistik, které Vám nedávají peníze.

Jakmile za čísly uvidíte lidi a budete s nimi komunikovat, ptát se jich na jejich potíže a nabízet jim řešení, pak se to teprve projeví na vašem úspěchu (a na Vašem kontě)…

Nevíte, jak se správně dělá MLM? Hledáte zkratku?

Žádný problém – unikátní kurz 8mi krokového MLM sytému je KONEČNĚ HOTOVÝ a obsahuje přes 11 hodin (!!) zhuštěného MLM knowhow a to bez omáček a vaty!

Je to prostě něco jako moderní MLM BIBLE formou 11+ hodin extra hodnotných videí 😉

Troufnu si říct, že i kdybyste neměli jiné zdroje informací o MLM, pak jen z tohoto zdroje, prostě uspějete, pokud se budete držet návodu a budete to dávat do praxe!

PRVNÍ MODUL VÁM DÁM NA TEST ZDARMA FORMOU WEBINÁŘE:

[WEBINÁŘ ZDARMA]

JAK NA IMPÉRIUM Z DOMU A BEZ KAPITÁLU?

Už jste viděli webinář zdarma,Jak vybudovat IMPERIUM z domu a BEZ KAPITÁLU“?

Opravdu ne? Pak pokračujte zde

Palce Vám drží Váš MLM fanoušek číslo #1

Michal Karmazín

Nikdy to nevzdávejte, stojí to za to! 😉


Za inspiraci pro tento článek děkuji mému „MLM“ příteli, Rayovi Higdonovi (firma HIGDON GROUP™).



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.