V network marketingu budete mít pořádně navrch, když se pravidelně účastníte pořádaných akcí a událostí. A tím nemám namysli nějaké malé skupinkové schůzky týmu…

Mám na mysli velké MLM události, které organizuje, nebo sponzoruje network marketingová společnost. Takové akce mohou být tím nejsilnějším, čeho se kdy účastníte a je důležité, abyste jim věnovali pozornost.

Vím, že někteří budou argumentovat, že v dnešním technologickém světě, který je plný online setkání a workshopů, jsou offline akce minulostí. Že za lidmi nebudete cestovat a věnovat jim čas.

Ale zaručuji vám, že když se podíváte na jakoukoliv společnost v network marketingu která má úspěch, tak uvidíte, že využívá velké offline události, jako jeden ze základních kamenů, pro budování svého podnikání.

Proč je důležité, abyste se takových akcí účastnili?

Připomenete si své sny

Jednou za čas je potřeba, abyste se zbavili rutiny všedního dne a připomněli si své sny, kvůli kterým tohle všechno děláte.

Když pracujete a budujete svůj network marketing, potkáváte lidi a organizujete setkání, můžete postupně zapomínat, proč to všechno děláte.

Účast na společných akcích vám dovolí na všechnu tu práci na chvíli zapomenout a ponořit se do toho, proč jste to vlastně všechno začali dělat a proč jste se k síťovému marketingu připojili.

Máte šanci se znovu soustředit na své sny a na svou budoucnost.

Tyto MLM události vám dají sílu, abyste se vrátili domů a nakopli celý váš business neuvěřitelnou silou kupředu.

Najdete sílu se posunout kupředu

Prezentace, které slyšíte během akcí, vám dají sílu se posouvat dál. Jako speakeři obvykle vystupují ti nejlepší z oboru a pomohou vám získat náhled do jejich způsobů práce a motivace.

Nikdy nevíte, kdy vám kdokoliv z těchto úspěšných lidí řekne něco ve správný moment vašeho života, co s vámi bude rezonovat a změní váš způsob práce, nebo rovnou celý život.

Během let jsem zažil spoustu takových okamžiků na network marketingových akcích. Stačilo, abych si k sobě pustil myšlenky těch nejlepších řečníků a já získal sílu, abych pokračoval vpřed na své vytyčené cestě a nevzdával se.

Přestal jsem obviňovat ostatní za moje selhání. Rozhodl jsem se stát tím nejlepším.

Za spoustu svých aha momentů vděčím právě network marketingovým událostem, kterých se pravidelně účastním.

Budete součástí komunity

Kromě síly a zkušeností, které na akcích získáte, můžete také pocítit sílu komunity network marketingu na vlastní kůži.

Být podnikatelem je často osamělé povolání. Obzvlášť network marketing, protože naše podnikání, je často ostatními špatně chápáno.

Ale když jste na podobné akci, jste obklopeni lidmi, kteří smýšlejí stejně jako vy, kteří vidí v network marketingu stejný potenciál jako vy, vydali se stejnou cestou jako vy.

Mají stejné přesvědčení, naděje, sny nebo postoje. Sdílíte podobné boje, překážky a obavy.

Na MLM událostech nikdy nejste sami, jste součástí ohromné komunity.

Zažijete pozitivní, inspirativní “tlak”

Tato komunita a vzájemná podpora vytváří vzájemný pozitivní tlak. Společnosti, které podobné události pořádají, jsou si toho dobře vědomy. Využívají je k poznávání lidí, kteří jsou úspěšní a už něco ve svém podnikání dosáhli.

Když tito lidé vystoupí na pódiu, cítíte občas, že byste chtěli být jako oni? Vidíte je, slyšíte jejich příběh a říkáte si, že byste to klidně zvládli i líp než oni. Jejich příběhy a úspěchy vás inspirují k tomu, abyste dělali a pracovali více.

Tajemství network marketingových událostí

Účast na akcích je jednou z nejlepších věcí, které pro sebe a pro svůj business můžete udělat. Je důležité v tom nepřestávat a chodit na ně. A já věřím, že po první podobné zkušenosti, už nevynecháte ani jednu.

Když jsem v network marketingu začínal, nemyslel jsem si, že bych na takové akce byl schopný někam cestovat. Neměl jsem peníze, čas, nechtělo se mi.

Ale jakmile jsem to všechno jednou překonal a šel jsem na network marketingovou událost, zjistil jsem, že stojím hned vedle těch nejlepších, vedle těch, ke kterým jsem vzhlížel.

Když jsem se jednoho z nich zeptal, jaké je jeho tajemství k úspěchu, řekl mi něco, co nikdy nezapomenu:

„Vidíš všechny ty lidi kolem sebe? Na další akci se půlka z nich vykašle, ale ta druhá polovina, která se bude vracet, bude vydělávat dvojnásobek průměru všech ostatních lidí v místnosti.

Tvým úkolem je být v té druhé půlce. Ale tím to nekončí. Další a další akce, kterých se budeš účastnit, budou posouvat tebe i tvůj výdělek vysoko nad průměry ostatních, kteří dojdou jen jednou a už se nikdy nevrátí.

A za čas zjistíš, že najednou patříš mezi ty nejvýdělečnější lidi, kteří přijdou. Ocitneš se na pódiu a budou za tebou chodit lidi, kteří budou chtít znát tvé tajemství cesty na vrchol….“

A já k tomu už jen dodám: Udělejte z MLM akcí svou prioritu a ocitnete se na cestě na vrchol!

Jaké MLM akce, mimo ty od Vaší MLM firmy, můžete využít?

Teď mám pro Vás 2 zajímavé akce, pro opravdové MLMáky napříč celým MLM spektrem: 

  1. ONLINE živé vysílání v uzavřené skupině “DO ANGLIE S MICHALEM” kdy 16-17.11.2019 probereme ty nejlepší tipy z NEJVĚTŠÍ MLM AKCE v EVROPĚ (Success Summit 3 v Anglii)
  2. OFFLINE akce u Brna a první nezávislá MLM AKADEMIE už ke konci toho roku, kde probereme celé MLM knowhow uceleně od A až do Z 😉

Těším se na Vás ONLINE i OFFLINE!

PS: Díky této výjimečné události jsem zvýhodněnou cenu na obě akce prodloužil do magického šťastného data 11.11.2019 tak toho stihněte využít!

Nikdy se nevzdávejte – úspěch v MLM stojí za to a navíc – děláte svět opravdu lepším místem ♥


Za inspiraci k tomuto článku děkuji mému „MLM příteli“, Ericovi Worremu.



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.