Některé věci nás mohou držet zpátky, aniž bychom si to vůbec uvědomovali.

Rozhodl jsem se s Vámi podělit o příběh mého přítele, kterého katapultovalo k úspěchu usmíření se jeho otcem. Otec s ním nemluvil dlouhých 13 let a dokonce po celou tu dobu neviděl ani jeho děti. Jak to ovlivnilo jeho kariéru?

Příběhy lidí mají vliv na ostatní

Konference a eventy jsou skvělým místem, kde získat motivaci a znalosti k tomu, abyste v network marketingu uspěli. Jsou přeplněné emocemi a skvělými lidmi.

Na jedné z nich si můj přítel uvědomil, že jsou v životě věci, se kterými je potřeba se utkat a vyřešit je. Jednou z těch věcí bylo napravit vztah se svým tátou.

Když se o svůj příběh dělil poprvé, přišel za ním na konci vyprávění chlápek se slzami v očích…

Děkoval mu, že se o svůj příběh podělil a prozradil mu, že ho zasáhl přímo do srdce – on sám se svým otcem nemluvil 17 let a den po přednášce, měl letět na jeho pohřeb.

Co byste si v takových chvílích uvědomili? Je dobré se dělit o své příběhy, protože někomu mohou změnit život. Příběh, ve kterém jedete po 17 letech vlastnímu rodiči na pohřeb, neskončil dobře.

Ale je naděje, že pro někoho jiného, kdo ho uslyší, skončí ten jejich příběh šťastně a setká se s lidmi, o kterých už dlouhá léta neslyšel.

I váš příběh má sílu měnit životy.

Neodkládejte věci, co vás tíží

Příběh mého přítele slyším na konferencích často. Nesdílí ho s ostatními pokaždé, jelikož pro něj je to příliš citlivé téma.

Ale když cítí, že to je potřeba, podělí se o něj. Téměř vždy se k němu pak zpětně dostane vyprávění od ostatních lidí, kteří opravili svůj vztah s rodiči, dětmi, nebo sourozenci.

Většina z nás si ani neuvědomuje, že se svým životem táhnou nějaké dlouho zapomenuté závaží, které je potápí před úspěšnou budoucností.

Nikoho ani nenapadne, že vydělává méně peněz, kvůli špatnému vztahu se svou sestrou – jak by někdo dokázal k takovému závěru dojít, že?

Ohlédněte se zpátky ve svém životě a prozkoumejte věci, které nejsou v pořádku.

Rozmyslete se dobře, jestli nemáte nějaké záležitosti, které potřebují vyřešit, které za sebou nemají definitivní tečku, ale otazník, který na vás čeká.

Máte svůj seznam věcí, které chcete vyřešit, ale už jste se na něj dlouho nepodívali? Radím vám dobře – udělejte to včas. Protože za seznamem, na který se práší, jsou často zničené vztahy, které už nikdo nestihne napravit.

Inspirujete ostatní

Proč vás chci stále posouvat kupředu a proč se tu dělím o příběh mého známého?

Protože vy také máte, nebo budete mít vliv na ostatní kolem sebe. Může vypadat jinak, může být skrytý, ale je tam. Nepřestávejte pozitivně ovlivňovat lidi kolem sebe, podělte se o své příběhy.

Ten jeden příběh o dávno ztraceném a znovu nalezeném otci má za následek desítky lidí, kteří se znovu setkali se svými blízkými.

A já nevěřím tomu, že cokoliv jiného by ty lidi přimělo se znovu setkat se svými příbuznými, kdyby ten ho příběh neslyšeli.

Vy máte ve svém příběhu jiné věci, které přesvědčí ostatní a které nikdo další nemá. Budete inspirovat lidi, ke kterým se nikdo jiný nemusí nikdy dostat. To je důvod, proč vás neustále přesvědčuji o síle právě toho vašeho příběhu.

Rozjeďte to ve velkém!

Na druhou stranu, ve svém příběhu můžete mít také věci, které využíváte pouze jako výmluvy, které vám brání v úspěchu.

A přitom, kdybyste třeba jen odehráli kartu, která vám přišla, a nesnažili se neustále brát jiné, nakoplo by vás to směrem k úspěchu. Byl by to pro vás další silný příběh, který mění životy.

Ovlivňujte pozitivně více lidí!

Běžte ven a hrajte ve velkém, ve větším, než do teď. Dělejte těžká rozhodnutí a ukažte se světu JINAK. Máte ve svém životě události, které někteří lidé tam venku, potřebují slyšet. DEJTE TO KONEČNĚ VEN!

Tam venku jsou totiž lidé, kteří musí slyšet o tom, že si někdo prošel stejným příkořím, jakému čelí oni. A třeba jste to právě vy, kteří za sebou máte stejnou zkušenost a můžete jim pomoci.

I když je to extrémně těžké pochopit, tak někdy těžkost, může být současně i dar – dar k inspiraci ostatních!

Tak začněte hrát ve velkém, začněte se ukazovat JINAK. Pak budete mít své vlastní, velmi inspirativní příběhy a lidé, Vás začnou následovat!

Více o nezbytných dovednostech MLM lídra?

Zajímá Vás, co ještě musí lídr ovládat, aby mohl učit a předávat to správné knowhow svým následovníkům? Skvělé!

Proto jsem pro Vás nachystal MLM AKADEMII, kde probereme kompletní MLM knowhow od A-Z jak v offline, tak online 😉

Ceny vstupenek jsou však garantovány, jen do konce měsíce. Pak bude muset cena nahoru, z důvodu omezené kapacity v místě konání, kterou nelze navyšovat – děkuji za pochopení a těším se na setkání 😉

TIP: Vezměte sebou svůj tým, ať to máte levnější a nehledě na to, že platí:

VYŠKOLENÝ TÝM = TÝM PRODUKUJÍCÍ €€€

PS: Setkáme se ke konci roku u Brna a tam společně nastartujeme Vaši kariéru tak, jak tomu ještě nikdy nebylo, ať ten Nový rok stojí za to a je Vaším nejlepším rokem v životě! 😉

“Pokud chcete dokázat něco, co jste ještě nedokázali, pak je zapotřebí udělat něco, co jste ještě neudělali!”

Těším se na Vás…


Za inspiraci pro tento článek děkuji mému „MLM“ příteli, Rayovi Higdonovi (firma HIGDON GROUP™).



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.