Jsou peníze důležité, pokud jde o moc, sílu, nebo schopnosti? Dnes se s vámi podělím o příběh, který vypráví o tom, jak peníze pomohly ženě vidět světlo na konci tunelu, během těžké situace, která potkala jejího syna.

Jméno naší hlavní hrdinky je Angel Fletcherová, jedna z nejvlivnějších a nejúspěšnějších žen v network marketingu, která dosáhla nejvyšší pozice ve společnosti za pouhých 364 dní.

Je považována za líderku s nejskvělejšími dovednostmi a znalostmi v MLM odvětví, pokud jde o rostoucí organizace v síťovém marketingu, a to díky Facebook skupinám.

Tato žena se podělila o svůj příběh, jak peníze před několika lety, pomohly jejímu synovi, překonat neuvěřitelně těžkou situaci.

Je důležité, abyste si to přečetli, protože to zdůrazňuje její sílu jako matky, roli peněz v příběhu a taky o síle člověka.

Myslíte si, že peníze otvírají všechny příležitosti? Že vám dají moc a schopnosti?

Příběh Angel Fletcher

Mám na srdci dvě věci. Zaprvé bych vám ráda řekla, že peníze vám nedají moc nad vašimi vlastními volbami. Protože i když peníze nemáte, stále máte moc nad svými rozhodnutími. Nejste oběti, nechovejte se tak.

Druhá věc, kterou vám povím, je o telefonátu od mého syna. Neviděla jsem ho tři roky a z čista jasna mi zavolal a řekl mi, že mám roční vnouče. Byl celý nešťastný, brečel a říkal, že mě potřebuje.

Když jsem se zeptala, co se děje, prozradil mi, že našel svou přítelkyni v posteli s někým jiným. Tu noc, kdy mi volal, spal na gauči ve svém vlastním domě a jeho přítelkyně spala v ložnici s cizím člověkem, protože „neměl kam jinam jít“.

Můj syn mi plakal do telefonu a říkal mi, že je z ložnice slyšel, jak si povídají. Mysleli si, že už spí, tak začali plánovat jeho vraždu.

Hned jsem si rezervovala let na půl páté ráno, celou noc jsem nespala a než jsem dorazila na místo, najala jsem si dva právníky a soukromé vyšetřovatele.

Vystoupila jsem z letadla a během 24 hodin jsem měla video a audio nahrávky, které potvrzovaly plány té dvojice.

Zavolali jsme policii a okamžitě jsme dostali dítě do péče. Advokát řekl, že do pondělního soudu syn potřebuje zařízený byt, auto a další věci jako zázemí, potřebné pro dítě.

Během 48 hodin jsem byla schopná to všechno sehnat. Najala jsem lidi, které jsme potřebovali a dostala mého syna do nového domu s novým autem.

Před šesti lety bych byla bezmocná. Ani bych nebyla schopná nastoupit do letadla.

Když vstoupil do soudní síně, byl oblečen, jako kdyby měl peníze a já se stala tou, která mu byla nejbližší a mohla mu pomáhat s dítětem. Ten den, co jsme nastoupili na soud, jsme vyhráli plnou péči o dítě.

Peníze nevyřešily mé problémy. Ale díky nim bylo mnohem jednoduší se s problémy vypořádat. Bez peněz bych spoustu těchto věcí nemohla udělat a kdo ví, jak by to dopadlo.

Důvod k tomu, proč se s vámi dělím o tento příběh, má delší historii. Ještě před šesti lety jsem neměla peníze, žila na stravenkách a měla sotva na nájem…

Možná to zní jako strašně dlouhá doba, ale také vím, že spoustě z vás trvalo několik měsíců, než jste se dostali ke svému prvnímu zákazníkovi, nebo spolupracovníkovi, ve Vašem MLM.

Vše vyžaduje čas. A i když to bude za chvíli sedm let, co jsem se připojila k network marketingu, cítím, jako kdyby to bylo včera.

Denně se starám o spoustu lidí, vše dělám od srdce a network marketing je pro mě o spojení s lidmi. Pro mě to není, a ani nemůže být, jen o obchodě.

Chci vám ale také říct to, že mě peníze změnily. I když vám peníze nedají moc – pomáhají v situacích, kdy je potřebujete nejvíce.

Mohla jsem jít a získat stejné potěšení ze služby pro lidi třeba tím, že pomůžu v pečovatelském domě, nebo se aktivně zapojím do činností v místním kostele.

Ale žádná z těchto věcí, by nikdy nenapravila situaci mého syna. Ano, někdy jde o peníze, a je to tak v pořádku…

Angel prokázala neuvěřitelnou sílu pro svého syna. Peníze sice umožní spoustu věcí, ale nikomu nedodají sílu.

Vaše síla nezávisí na objemu peněženky

A já k příběhu už jen dodám, abyste nikdy nehodnotili svou sílu podle peněz!

Můžete být bohatí, nebo žít od výplatě k výplatě. Ale síla, která z vás vychází, na nich nezáleží.

Nebyly to peníze, které přiměly Angel nastoupit do letadla, své schopnosti nečerpala z peněženky.

Stejně jako ona, také Vy v sobě máte sílu bez ohledu na to, jestli zrovna máte peníze, nebo ne.

Tak ji pojďte, konečně použít – čas nám všem běží – máte na to a já ve Vás věřím! 😉

Dodatek na závěr

Angel jsem měl tu čest zažít osobně v Las Vegas na této akci:

REPORT: GoPro v Las Vegas (2018)

A byla to právě rada od Angel, co se MLM budování týká, která tam pronesla tuto radu, cituji:

Angel Fletcher

“Nikoho neobtěžujte! Poznávejte lidi, spřátelte se s nimi. Můj nejčastější způsob zahájení komunikace s lidmi je ten, že najdu něco zajímavého na jejich sociálních sítích, o čem si spolu můžeme povídat.”

 


Za inspiraci pro tento článek děkuji mému „MLM“ příteli, Rayovi Higdonovi (firma HIGDON GROUP™).



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.