Dalším stále plně aktivním lídrem v MLM branži, který již několik dlouhých let koučuje velké sítě a který patří mezi světově uznávané kouče síťového marketingu a motivační řečníky je pan HOLTON BUGGS od kterého se též, moc rád inspiruji.

HOLTON BUGGS publikoval velmi zásadní a jednoduchá pravidla MLM, jako “4 zásady síťového marketingu”. Výhodou tohoto know-how je jednoduchost, protože tyto zásady jsou natolik prosté, že nic nebrání k jejich zavedení a k použití do praxe a o to jde!

Takže, tady to máte… 🙂

Zásada 1 – Vyobrazujte si svůj úspěch

V životě nedostanete to, co chcete, nýbrž pouze to, co si dokážete představit.

Vaše sny jsou katalyzátorem pro Váš úspěch v síťovém marketingu, protože poskytují vyobrazení Vašeho úspěchu. Když si sebe začnete vyobrazovat žijícího podle Vašich snů, budete minutu po minutě pomalu zasévat do svého podvědomí a to podvědomí najde způsob, jak Vaše sny proměnit v realitu. Život a smrt je v moci jazyka – slova, které vyslovujete, jsou přímo napojeny na následnou realitu, kterou vidíte…

Zásada 2 – Zjistěte, čeho jste ochotni se vzdát, abyste získali co chcete

První je vždy investice, aby zisk mohl přijít později. Musíte se rozhodnout, co jste ochotni dočasně obětovat pro získání Vaší vysněné budoucnosti… Úspěch není lehký či pohodlný. Nicméně … Získat úspěch je velmi jednoduché. Není snadné vybudovat podnikání v Multilevel Marketingu, ale je to jednoduché. Všechno v životě je o dávání a přijímání. Jestliže zasejete průměrně, budete sklízet průměrnou úrodu. Dáte-li hodně, budete mít hodně – tak jednoduché to je!

Zásada 3 – Vyberte si šampióna a učitele v jedné osobě

Když mi bylo 8 let, můj dědeček mi jednou řekl: „Synu, jestliže se někdy chceš stát v životě úspěšným, najdi ty, kteří už dokázali udělat to co chceš a zkopíruj je.“

To je princip, kterým jsem vždy žil, dokonce až do dnešního dne. Najdi někoho, kdo už byl tam, kde chceš být – někoho, kdo již dokázal udělal to, co ty hledáš – někoho, kdo bude ochotný Tě učit, jak dokázat tu stejnou věc, jako on. Pak následuj tu cestu, kterou Ti nastaví. Úspěch je mnohem pravděpodobnější, pokud máš k sobě někoho, kdo je více zkušený než jsi ty – někoho, kdo již převzal osobní odpovědnost za svůj vlastní úspěch v životě.

Vyhledej někoho ve Tvé firmě, kdo má peníze a životní styl, který chceš a buduj s ním vztah. Záleží na koho narazíš, možná k Tobě budou, nebo nebudou osobně přístupní. Pamatuj ale, že s nimi můžeš být stále koučován, třeba i na velkou vzdálenost. Kdekoliv tyto lidi vidíš mluvit, ať je to v davu, nebo na pódiu, vždy měj připravený zápisník a diktafon. To jsou ty nejjednodušší a neocenitelné nástroje, které Ti mohou vydělat milióny.

A konečně zásada číslo 4, podle Holtona je …

[sociallocker id=”377″]

VIZE!

Bez vize, lidé zahynou přehráváním jejich minulosti se všemi jejich chybami, které učinili. Moje žena a já žijeme životem spočívajícím v dotahování věcí dokonce a vizí pozitivně ovlivnit životy 100 milionů lidí osobně, profesně, duchovně a finančně. Víme, že jste jeden z nich – uvidíme se Diamante!

[/sociallocker]

Oslovil Vás Holton Buggs? Také souhlasíte s tím, že v jednoduchosti je nejen krása, ale i síla?

Mnoho úspěchů Vám přeji! 🙂




SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.