Každý má věci, které jsou pro něj důležité. Mezi tyto věci obvykle patří zdraví, láska, rodina a přátelé, cíl, svoboda a v neposlední řadě čas.

Čas je dar a odpovědnost. Je vzácný a cenný, přesto je to věc, kterou obvykle nejvíce zneužíváme a plýtváme s ní.

Můžete pracovat a vydělávat peníze, ale čas si nikdy nevyděláte. Síťový marketing je však velmi skvělé podnikání, které vám skutečně časem, umožní mít času více.

Jaké jsou kreativní způsoby, jak svůj čas co nejlépe využít?

Jedním ze způsobů je přistupovat k podnikání v síťovém marketingu jako k práci, protože pak skutečně ukážete, co ve vás je!

Stanovte si pracovní dobu a dodržujte ji. Nebude nikdo, kdo by vás k tomu nutil – o tom to ale přece není. Úspěch záleží na tom, co děláte, když se nikdo nedívá.

Pokud už máte zaměstnání na plný úvazek, buďte efektivní s hodinami, které máte pro své podnikání v síťovém marketingu.

Pokud se do toho opravdu pustíte, můžete toho hodně stihnout v patnáctiminutových úsecích nebo blocích.

Řekněme, že máte 10 hodin týdně, které můžete věnovat síťovému marketingu. To je 40 patnáctiminutových bloků! Za čtyřicet 15ti minutových bloků, toho můžete udělat opravdu hodně.

Ať už pracujete na plný nebo částečný úvazek, vyčleňte si tzv. “posvátné” hodiny, které si stanovíte pro své podnikání v síťovém marketingu, díky kterému si budete moci postupně splnit své sny.

Neplýtvejte tímto vyhrazeným časem na podřadné úkoly – tyto hodiny pro Vás musí být opravdu téměř posvátné!

Možná si myslíte, že bude super, když veškeré úkoly a činnosti uděláte úplně sami, že ušetříte peníze, ale není tomu úplně tak. Řekněme, že vaším cílem je vydělat 1 milion ročně…

To při plném úvazku vychází přibližně na 500 za hodinu. Neměli byste tedy dělat žádné úkoly, které stojí méně než 500ku za hodinu, dává to smysl?

Pokud například můžete někomu zaplatit 200 za hodinu, aby vám posekal trávník, ale vy toho nevyužijete a posekáte trávník sami, pak je tato hodina vašeho času vyblokovaná a navíc přicházíte o 300 za hodinu!

Zní to šíleně, ale je to tak. Co byste tedy raději měli udělat? No nezapomeňte, že tento čas byste měli raději využít k tomu, abyste se zaměřili na činnosti s vysokou návratností pro vás.

Je taky další způsob, jak se na to podívat…

Kdybyste někomu platili 2.000 týdně za to, že pro vás bude hledat potenciální zákazníky a dělat 30ti minutové prezentace, kolik prezentací byste od něj očekávali?

Bylo by to 5 prezentací? Anebo spíš 10? Kolik prezentací jste teď za poslední týden udělali vy? Jen pár? Nebo spíš žádnou?

Jak můžete očekávat výsledky, když k síťovému marketingu, nepřistupujete jako k seriózní práci – opravdovému businessu?

Můžete dokonce obelstít svou mysl, pokud to bude nutné. Představujte si že lidé, kterých si vážíte, vás neustále sledují. Nebo předstírejte, že o vás někdo natáčí film…

Co byste chtěli aby viděli, že opravdu děláte?

Nečtěte tento článek bez vazby na reálnou akci, protože pouhá teorie je málo! Uveďte tyto věci do praxe a stanete se mistrem v řízení a využité svého času!

Zlikvidujte prokrastinaci (odkládání) a udržte správný směr!

V síťovém marketingu je prokrastinace (neboli chronické odkládání) nepřítelem time-managementu…

Mnozí z nás se mohou považovat za prokrastinátory, ale problém může být ve skutečnosti v tom, že máme nějakou svoji primární činnost a síťový marketing, je pro nás pouze druhotnou činností, takže se odsouvá tzv. na vedlejší kolej.

To v nás vyvolává pocit, že sice prokrastinujeme (odkládáme), ale lze to vyřešit tím, že zlepšíme své dovednosti v oblasti time-managementu, nebo že se network marketing stane naší primární činností.

Pokud máte pocit, že jste se zasekli a odkládáte, nevytvářejte si dlouhý seznam úkolů, ale vyberte si každý den, jen jednu věc. Jen jednu věc, kterou chcete udělat.

To vám pomůže vymanit se z chronického odkládání. Nemusí to být nic těžkého. Vyberte si něco snadného. Potřebujete na start jen něco, co vás uvede do pohybu.

A víte, co se říká – “Co se dá do pohybu, to v pohybu zůstane…”

Brian Tracy napsal knihu s názvem: “Sněz tu žábu! 21 skvělých způsobů, jak přestat prokrastinovat a stihnout víc, za kratší dobu”…

Ten, však navrhuje pravý opak a sice – vybrat si tu nejtěžší věc, aby po jejím dokončení, bylo vše ostatní snazší. Pokud jste takto nastaveni, zkuste raději toto.

Můj táta mě vždycky učil: “Když tě něco čeká, udělej to hned. Ať už to máš za sebou.”

Pokud vás přepadne první záchvěv a řeknete si, že bych to možná měl udělat… udělejte to! To je další způsob, jak porazit prokrastinaci.

Když už máte odkládání pod kontrolou, jak dál udržet na správné cestě?

Pomocí denních cílů, tedy věcí, které budete každý den určitě dělat. Dalším způsobem, je vybudování struktury odpovědnosti.

Jinými slovy lidé, kteří vám pomohou držet vás v odpovědnosti. Mohou to být členové rodiny, přátelé, upline, nebo kolegové z týmu.

Omezte tyto lidi na ty, kteří mají pozitivní, nikoli negativní vliv. Mohou to být i lidé, které jste nikdy předtím nepotkali.

Můžete si také nastavit nějaké postihy a odměny, které vás udrží na správné cestě, nebo vám v případě potřeby, pomohou se na ni vrátit.

Shrnutí:

  1. Nastavte si “posvátné hodiny” síťového marketingu pro práci na životě snů.
  2. Jasně si stanovte pracovní dobu pro Vaše podnikání a zaneste si to do kalendáře.
  3. Tyto hodiny vyplňte pouze produktivními činnostmi, zaměřenými na budování podnikání!
  4. Vymyslete si řadu odměn a postihů, které vás budou držet v odpovědnosti směrem k výsledkům.
  5. Pomocí odměn a postihů si vytvořte prostředí, které vás bude tlačit směrem k vašim snům!

Kde lze získat ZDARMA milionové rady jak ovládnout MLM? Od lidí, kteří už jsou na topu?

Krátká odpověď: Online MLM Summit!

Pokud už v MLM jste nějakou dobu anebo právě začínáte, ale zatím stále nemáte výsledky o kterých sníte, pak Vám možná mohu hodně pomoct tím, že pořádám Online MLM Summit ZDARMA.

Na 5ti až 6ti hodinovém Online MLM Summitu, odevzdá své knowhow síťového marketingu celkem 14 tuzemských CZ/SK lídrů milionářů.

Tito lidé prozradí do detailu, jak vydělali přes 100.000.000+ Kč (resp. přes 4.000.000+ EUR) za velmi krátký čas.

Nejlepší na tom je to, že celý SUMMIT je úplně ZADARMO, takže jedinou investicí je Vaše pozornost a Váš čas v neděli – registrujte se na vysílání a řekněte to všem:

https://summitonline.cz/

Brzy na viděnou!

S pozdravem Michal – Váš MLM fanoušek číslo #1


Za inspiraci k tomuto článku děkuji mému „MLM příteli“, Ericovi Worremu.



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.