Vkročit do network marketingu je v současné době velmi jednoduché. Ale už není tak snadné se v něm dopracovat k úspěchu. Největší výhoda MLM se tak často stává také nevýhodou. 

Tím, že může kdokoliv začít podnikat, je v tomto businessu velké množství “konkurence”. Jedním z řešení, které Vám pomůže zanechat konkurenci daleko za sebou a postrčí Vás kupředu na cestě k úspěchu, je využívání aktivní sponzorské linie, mentora, nebo mentorky.

Právě to může být klíčem, který Vás promění v úspěšné podnikatele. Proč?

Co Vám aktivní (nad)sponzor, nebo mentor přinese do podnikání (a do života)?

Mentorství je k nezaplacení. Může vám ho nabídnout jednotlivec, nebo rovnou celá skupinka lidí, kteří už za sebou mají úspěch ve stejném oboru, v jakém chcete uspět vy.

Mentor je jedním z nejdůležitějších lidí v životě. Dokáže ovlivnit skvělým a pozitivním způsobem více oblastí Vašeho života.

Při pohledu zpátky je těžké si představit, jak moc rozdílný život bych vedl a jak úspěšný by byl můj business bez lidí, kteří mě vedli a inspirovali. Možná bych to i vzdal.

Nebo bych promrhal spoustu peněz a času na dlouhé cestě za úspěchem, která by vedla špatným směrem. Nebo dokonce na něčem, co by nedávalo smysl. Nikdy bych na sebe tolik netlačil a nepředstavoval si před sebou, tak úžasné možnosti.

Pomůže vám vstát a opřít se do výzvy znovu, když se vám nedaří a nevidíte východisko.

Aktivní sponzor, nadsponzor, nebo externí mentor, nebo mentorka (kteří dobře znají z vlastní praxe naši práci) Vás naučí, jak být lépe organizovaný, jak efektivněji přemýšlet nad problémy, jak být kreativní a zároveň promýšlet věci do detailů.

Faktem je, že existují návody, o nichž ani nevíme, že je v životě potřebujeme. Existují techniky, které by nám dokázaly neuvěřitelně pomoci, ale ke kterým nemáme přístup.

Existují znalosti, které se nenaučíme sami od sebe. Ale právě díky mentorovi, budete mít všechny tyto techniky, návody a znalosti po ruce. Kvůli tomu je inspirativní sponzorská linie či mentor nutnost, pokud plánujete být úspěšní.

Je to jako pozvánka na exkluzivní party

Zamýšleli jste se už někdy nad tím:

  • Jak to úspěšní podnikatelé dělají?
  • Jak to, že věděli, že se stane zrovna tohle?
  • Jak na to přišli?

Odpověď na tyto a spoustu podobných otázek je jednoduchá a většinou stejná.

Při svém podnikání jsou inspirováni a vedeni dobrou sponzorskou linií, nebo využívají mentora nebo mentorku, která jim dokáže prozradit spoustu technik, znalostí a tajemství úspěšného podnikání.

Díky dobrému vzdělávacímu systému, inspiraci a vedení skvělého (nad) sponzora či díky mentorovi se dostanete do pracovního postupu, ke kterému byste se jen stěží sami dostali. Urychlí Vaši schopnost přizpůsobit se, učit se a uspět.

Představte si úspěch jako exkluzivní luxusní párty. Každý tam chce být, každý se chce dostat dovnitř. Všichni jsou zvědaví, co se tam děje a co tam lidi probírají. Ale jediný způsob, jak se dostat dovnitř, je s pozvánkou. A právě knowhow a znalosti mentora se touto pozvánkou mohou stát.

Mentor se stane Vaším druhým svědomím a vědomím. Znovu a znovu Vás a vaše myšlenky dokáže kontrolovat a krotit. Vždy se ujistí, že jste na správné cestě.

Často se stává, že se zeptáte někoho dalšího, jestli to, co děláte, děláte správně, je to tak? A občas vám někdo vnukne nápad nebo myšlenku, aniž by se o to snažil, prostě něco řekne a najednou vám v hlavě vyskočí jeden AHA moment.

Některé z těch nejsilnějších zpětných vazeb, které jsem získal, byly ukryté v naprosto jednoduchých a nevinných otázkách, které ale ťaly přesně do živého:

  • Opravdu si chceš jít zrovna za tímto cílem? Bude ti vynaložená energie za to stát?
  • Co se stane, když nedokončíš úkoly, které sis naplánoval?
  • Co se stane, když se k tomu cíli nedopracuješ?

Věřím, že kvalitní upline, či mentor nejen změní váš život, ale změní celou vaši kariéru. Nečekejte a neváhejte. Zavolejte někomu, koho obdivujete, nebo si ve svém okolí najděte pozitivní skupinku/tým, která ví kam jde.

Skupinku, ve které se lidé navzájem podporují.

Je na čase, abyste dostali výcvik vedoucí k úspěchu a správný vzdělávací systém je absolutní základ:

#TIP 1: Online kurz “Jak na MLM v 8mi krocích” z pohodlí domova www.mlmSystem.cz

#TIP 2: MLM Akademie na živo ke konci roku v Brně: www.mlmAkademie.cz

Je čas si definovat svůj vlastní sen a začít na něm pracovat. Nikdo jiný, za Vás totiž tohle neudělá a vzdělávací systém se správným mentorským vedením jsou věci, které Vám k tomu dopomohou.

Na závěr

Tak a to by pro dnešek opět stačilo, ale ještě něco – pamatujte, že nebyla lepší doba pro MLM a práci z domu, než DNES!

Pokud se na to cítíte sami, tak Vám říkám, že NEJSTE…

Palce Vám totiž drží Váš MLM fanoušek číslo #1…

…Michal Karmazín z Brna ?

PS: Vzdávají se zbabělci, ale to Vy NEJSTE! …vidíme se… na vrcholu! Protože děláme MLM JINAK! ?

 


Za inspiraci k tomuto článku děkuji mému „MLM příteli“, Ericovi Worremu.



SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.