Tentokrát pro vás mám nejzajímavější myšlenky z rozhovoru Erica Worreho s předními MLM leadery Danienem Feierem a Stephanií Lo Gatto-Feier. Network marketing jim přinesl do života spoustu změn. Působí úspěšně jako podnikatelé, jako tým i jako pár.


Jakto, že si tolik rozumí po profesní i životní stránce? Jejich dvě odlišné osobnosti se skvěle doplňují. Danien jde vždy rovnou na věc a za svou největší přednost považuje svou bystrou mysl, zatímco Stephania má obrovské nadšení do života a dá především na svou intuici.

Počátky v network marketingu

Danien to zkoušel několikrát

Danienovi představili síťový marketing už v 17 letech. Začal s ním hned po škole na částečný úvazek a za několik let se postupně dopracovat na plný úvazek, i když ho doprovázelo několik nepříjemností.

Ty nakonec způsobili, že si Danien dal od network marketingu pauzu a spolu s přítelem se pustil do obchodu s nemovitostmi. Postupem času si ale začal uvědomovat, že takový business je mnohem složitější než network marketing – i když bylo zpočátku obtížné získat spoustu lidi do svého týmu, alespoň si mohl být jistý, že za svou námahu získá tučný šek.

Při obchodování s nemovitostmi ale cítil, že není sám sebou a je závislý na cizích lidech, i když nebyl nikde zaměstnaný a pracoval na volné noze. Network marketing mu začal brzo chybět.

Chvíli mu trvalo, než našel správnou společnost, ke které se mohl připojit. Ale nakonec Danien s network marketingem znovu začal a pracuje v něm dodnes.

Jakmile Danien jednou poznal výhody práce v network marketingu, těžce se mu pracovalo jinde. Nakonec se k MLM znovu vrátil – a uspěl.

Stephania byla nedůvěřivá

Stephania měla odlišné zkušenosti ve svých začátcích. Byla skeptická a nevěřila tomu, že by to pro ni mohlo znamenat nějakou razantní změnu v životě. Ale rozhodně milovala své oblíbené výrobky, ráda je doporučovala dál a dělila se o ně s ostatními.

Díky tomu, že společnosti přivedla spoustu nových zákazníků, tak ji oslovili, jestli pro ně nechce pracovat. I když se k síťovému marketingu původně připojit vůbec nechtěla, souhlasila s pomocí. Netrvalo dlouho a zjistila, jak skvělý to je business.

V životě to neměla moc jednoduché. Po rozvodu přišla o hodně a byl pro ni poslední kapkou pro rozhodnutí, že se do network marketingu vrhne po hlavě. Danien byl pro ni zpočátku jen mentor – pomáhal jí, dával užitečné tipy a od začátku s ní jednal upřímně.

Co na network marketingu považují za to nejdůležitější?

Podle Daniena jsou ve vašem podnikání dva důležité dny:

  • Den, kdy začnete dělat svůj business.
  • Den, kdy začnete svůj business dělat správně.

Jedna z věcí, která ho inspirovala a kterou předává dál, je uvědomění si, že štěstí není faktorem, které tvoří úspěch. Je to úsilí, dovednosti a obětavost. On sám ve svém podnikání začal tvrdě pracovat a jeho společnost začala postupně růst, až dokud nesplnil svůj finanční cíl, který si vytyčil. A to nejúžasnější – zvládl to za pouhých 9 měsíců.

Jenže pak přišel o svého leadera a všechno začalo jít z kopce. Musel se začít věnovat své firmě naplno, aby byl schopný se z této šlamastiky dostat. Po tvrdé práci se věci začaly měnit k lepšímu a Danien dokázal zviditelnit sebe i společnost a poznalo ho mnoho lidí.

Stephanie nejdříve network marketingu nevěřila. Jakmile do něj ale začala pronikat, zjistila, že ve skutečnosti nevěřila sama sobě. Až když si začala věřit, zvládla uspět.

Stephaniin postoj se změnil hlavně tehdy, když konečně začala věřit sama sobě. Po dřívějších životních zkušenostech se neustále cítila, že není dost dobrá – a to platilo i o network marketingu. Nikdy předtím nepracovala, tak nevěřila, že něco podobného zvládne.

Ale jakmile začala věřit sama sobě i síťovému marketingu, dokázala uspět a dál růst. Podle ní jsou důležité dvě věci:

  • Víra v sama sebe, ve svůj produkt a profesi.
  • Ochota se pustit do tvrdé práce.

K úspěchu pomáhá také to, pokud v sobě najdete důvod, proč jste se do toho pustili. Pak se neztratíte ze své cesty, i když se zrovna nebudete cítit ve své kůži.

A nakonec – buďte autentičtí, buďte sví. Protože lidé, se kterými pracujete, to pocítí a budou vás následovat a obdivovat.

Celý rozhovor si můžete pustit na YouTube, pokud ovládáte angličtinu:

Michal Karmazin a Danien Feier v USA

Tajné info: když jsem se bavil s Danienem naposledy, jejich příjem byl něco přes 300.000 USD (cca 7.000.000 Kč) měsíčně (ne to není překlep!), kolik je to však už teď, fakt nevím…. Zeptejte se ho sami 😉 Mluví anglicky a německy.

Nepíšu to tady, abych Vás ohromoval, ale spíš abyste viděli i důkazy z masa a kostí, že to jde a hlavně také co vše je tady možné – plňte si sny s MLM!

Vyzývám Vás – přestaňte okamžitě myslet v malém, investujte do sebe a pojďte na tuto akci, ať  víte, jak se to dělá správně.

😉




SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

2 Comments

  1. Daniela Hannah
    18.1.2020 @ 16:39

    Díky za nádherný článek, oba jsem zažila několikrát “na živo” energie z nich jen sálá.

    Reply

    • Michal Karmazín
      18.1.2020 @ 16:44

      Je to tak Danielko, kdo by tyhle dva neměl rád? 🙂 Jsou boží tím, jak inspirují tisíce a tisíce 🙂 Opravdový líderský pár!

      Reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.