Plynule se dostáváme k VYTRVALOSTI A SPRÁVNÝM NÁVYKŮM, které jsou třetí ingrediencí úspěšných vedoucích v MLM, které navazují na Vaši touhu chtít, motivaci, cíle a akční plán (neboli mapu) na cestě k Vašemu úspěchu.

Vytrvat v tom co dělám, bez ohledu na pády, negativní okolí, bez ohledu na překážky menší či větší, to je to, co odlišuje neúspěšné od úspěšných! Lidé často vidí ty úspěšné až na jejich vrcholu, ale zapomínají na to, že nikdo se nestal úspěšným hned přes noc.

I úspěšní lidé někdy nějak začínali

Zapomíná se někdy na to, že ten, kdo je nyní úspěšný, musel před tím klidně i 2x, nebo i 3x zkrachovat… Právě, když jste na dně, objevíte ta nejcennější poučení. Právě na tom pomyslném dně se skrývají sice ty nejtvrdší, ale zároveň ty nejcennější životní lekce.

Vím, že život umí přinést kolikrát velmi těžké chvíle, ale řeknu Vám jediné – Nikdy, ale nikdy to nevzdávejte! Dokud se totiž nevzdáte, tak ani nikdy neprohrajete! Je jenom jediná osoba na světe, která Vás může opravdu porazit – jste to Vy sami…

Je jednodušší začít dřív, než později!

Proto pracujte na své vytrvalosti a každý jeden den se snažte aspoň jednou denně vystoupit ze své zóny komfortu. Pracujte raději už dnes, dokud jste ještě relativně v pohodě (soudím podle toho, že můžete číst můj blog) a ne až se bude blížit totální dno, kdy to bude zase těžší.

Proto už konečně přestaňme odkládat a každý den udělejte aspoň jednu aktivitu, která Vám možná není sice až tak příjemná, ale která Vás prokazatelně posunuje směrem k Vašemu úspěchu.

Vytrvejte a začnou se dít zázraky

Vytrvalá správná akce, vede k tvorbě správných návyků. Vaše tělo a mysl se programuje do správného módu, kdy to, co Vám přišlo dříve obtížné, začínáte zvládat s pohodou uvnitř a úsměvem navenek. Každý úspěšně zavedený pozitivní zvyk posiluje Vaše sebevědomí a Vaše vůle vytrvat, neustále roste!

Lidi vytrvejte a dělejte ty správné věci správně a dostatečně dlouho a Váš úspěch Vám půjde naproti!

Inspirační citát na závěr:

„Náš největší úspěch není v tom, že nepadneme, ale v tom, že vždy vstaneme, kdykoli padneme” – Konfucius




SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.