Devátým tématem, které patří mezi 10 věcí z know-how úspěšných vedoucích v MLM je SYSTÉM A DUPLIKACE!

Co je vlastně myšleno tím systémem?

No přece systém práce, systém školení, systém prezentací a informační systém ve Vaší MLM společnosti. Dá se zkusit dělat MLM bez systému? Ano určitě dá, ale jedno je jisté – cesta metodou „pokus-omyl“, rozhodně nevede ke stabilnímu úspěchu!

DUPLIKACE a pasivní příjmy, to jsou hesla, které uslyšíte v každé firmě od mnoha lidí, ale řekněme si na rovinu, kdo tyto pasivní příjmy, opravdu má?

Byli jste někdy v cirkusu?

Viděli jste také to číslo s tím klaunem, který roztáčí talíře na dlouhých špejlích a stále přidává další a další talíře? Toto vystoupení totiž krásně demonstruje práci v MLM, bez systému a bez duplikace. Klaun se neustále vrací zpět tam, kde již v minulosti práci odvedl a stále znova a znova musí dodávat energii talířům, které již několikrát roztočil.

Čím více talířů drží ve vzduchu, tím více se honí, rychleji běhá a dřív či později, tak jak tak, přestane stíhat a talíře jeden po druhém, začnou padat tvrdě na zem. Klaun má totiž jeden problém. Klaun se nemůže zduplikovat, jelikož na to nemá ani systém, ani lidské zdroje, které by to právě s pomoci systému, naučil.

A jelikož mu nikdo nemůže pomoct, tak on, chudák stále sám, se musí vracet znova a znova k prvnímu roztočenému talíři, který opět ztrácí svoji rychlost, nebo už je dokonce dávno na zemi…

Jak neskončit jako ten klaun?

Úspěšní vedoucí v MLM si jsou vědomi nejen předchozích osmi pravidel úspěchu (uvedených v předchozích článcích), ale rovněž vědí, že jen tam, kde se dává pozornost na vzdělávání a tam, kde je systém práce, tam lze dosáhnout duplikace a tím pádem i vysněných pasivních příjmů, které jsou nejen stabilní, ale i dlouhodobé.

Úspěšní vedoucí se starají o své lidi a učí je kompletně všechny nezbytné kroky k tomu, aby je osamostatnili. Tedy ne proto, aby už navždy dělali práci za své lidi, nýbrž proto, aby došlo k přenosu znalostí a dovedností směrem dolů do další linie.

Určitě znáte to přísloví o tom, že je lepší lidi naučit chytat ryby, než jim ty ryby prostě jen tak dát, že ano? Pokud tedy nechcete v MLM fungovat jako ten klaun, pak do své skupiny zavádějte jasný systém práce a školení, který nabízí Vaše MLM společnost.

Až budou Vaši lidé tzv. „na systému“, pak Vaše síť neporoste lineárně, nýbrž exponenciálně! Všude tam, kde je systém a vzdělávání, tam dochází k přidávání hodnoty lidem, což je to nejlepší, co můžeme lidem dát. Pomáhejme lidem rozvíjet jejich potenciál a za to buďme ještě zaplacení – no není zrovna tohle báječná věc?

Nejen finanční profit je odměnou za dobrou práci!

Ten pocit, když vidíte, jak nejen Vy sami, ale hlavně, že lidé kolem Vás rostou! Když se můžeme radovat z úspěchu lidí, kteří nám dali důvěru a rozhodli se nás nasledovat… To je ta největší odměna a vždy si člověk uvědomí, jaké štěstí má, že tuto práci může dělat!

Lidi, pracujte podle systému, učte ho další lidi a vytvářejte tak Vaše další, aktivní články ve Vaší síti, kteří to budou duplikovat a naučí to zase další! Jak se Vám to začne dařit, zažijete velký úspěch, který Vám VŠEM upřímně přeji!




SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

One Comment

  1. Anna Paulecová
    7.4.2016 @ 20:09

    Veľmi poučne a pravdivo napísané.
    Ďakujem pan Karmazín.

    Reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.