Osmou vlastností úspěšných vedoucích nejen v MLM je POMÁHÁNÍ DRUHÝM! Když se podíváme na klasické podnikání a úspěšné majitele jakýchkoliv firem, pak zjistíme, že majitel je člověk, který dostává zaplaceno za své úsilí, až jako ten poslední člověk v celé firmě.

Majitel firmy, aby mohl byt úspěšný, se prostě musí postarat o spokojenost svých zaměstnanců, manažerů, vedoucích stůj co stůj a to kolikrát i za tu cenu, že bude muset první roky firmu dotovat z vlastní kapsy.

No a v MLM je to podobné…

My sice naše podnikání, zejména na začátku, nemusíme naštěstí až tak dotovat velkými penězi, ale není pochyb o tom, že investujeme hlavně vlastní energii a vlastní čas.

Do čeho/koho investovat?

No přece do neustálého zvyšování potenciálu Vašich lidí, ve Vašem týmu! Každý úspěšný vedoucí v MLM ví stejně jako klasický podnikatel, že jeho největší know-how a kapitál není výrobek, ani plán odměn, ale jsou to lidské zdroje v jeho vlastní organizaci.

Ten pocit, když řeknou jen:

“Registruj se a rychle přiveď další lidi!”

Taky se Vám už někdy stalo, že Vás někdo někam jenom zaregistroval a hned po Vás chtěli pouze jediné, ať přivedete rychle další lidi? Taky se Vám už někdy stalo to, že po Vaší registraci jakákoliv podpora od sponzora skončila, kdy sponzor omezil práci s Vámi jen a pouze na kontrolu Vašich čísel přes virtuální kancelář?

Rozumím Vám a vím, že se to bohužel děje…

Nezoufejte, jelikož i na takovéto negativní zkušenosti je cenné poučení v tom, že již minimálně víte, že takto se úspěšný tým nebuduje. Vy ale chcete být opravdu úspěšní, je to tak? Pak moje rada zní: „Pomáhejte svým lidem, jak jenom můžete“!

Dokud totiž nebudou oni úspěšní, nemůžete být v MLM, ani Vy! To je zákon a zároveň největší spravedlnost v systémech MLM. Kdo tvrdí, že pomáhat svým lidem nemusíte, nebo že není třeba se o nikoho starat, ten MLM buď nepochopil, nebo prostě neříká pravdu.

MLM je spolupráce v týmu

Nebojte se POMAHANÍ svým lidem. Vím, možná máte pocit, že Vy sami toho ještě moc neumíte – rozumím Vám, ale věřte mi, právě když aktivně učíte druhé, tak se sami naučíte nejvíce.

Nejste na to sami, vždy máte kam jít pro radu po sponzorské linii směrem nahoru, jen se prostě nesmíte bát zeptat. Vzdělávací akademie Vaší firmy, to je další velká pomoc, které je třeba využít.

Musíte to udělat, už kvůli svým lidem, které jste přivedli do spolupráce! Máte přece zodpovědnost minimálně za jejich úspěšný start a proto pro ně musíte mít ty správné informace.

Lidé nejdou do firem jen za produktem ani provizemi

Víte o tom, že lidé nejdou do firem ani tak kvůli produktům či kompenzačnímu plánu? Lidé jdou do firem za lidmi! Oni Vám projevili velkou důvěru tím, že se k Vám přidali, je to tak?

Nikdy nezklamte jejich důvěru!

Buďte se svými lidmi často v kontaktu a místo přikazování, co a jak by měli dělat, se jich raději ptejte, jak jim můžete pomoci, nebo jak jim můžete poradit. Lidé Váš zájem ocení a práce v týmu Vám vždy vynese tučné dividendy, ale to již určitě víte…

Pomáhejte, pomáhejte a znovu pomáhejte Vašim lidem, kteří chtějí uspět a Vy budete také velmi a velmi úspěšní!




SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.