Šestou ingrediencí Vašeho úspěchu v MLM, jakožto budoucího lídra či vedoucího, není nic jiného než Vaše VLASTNÍ AKTIVITA A PŘIJMUTÍ ODPOVĚDNOSTI.

Taky se Vám už někdy stalo, že jste měli svůj vlastní plán plný správných aktivit na celý den a pak se najednou něco stalo, co Váš plán naprosto rozhodilo a Vy jste neudělali dohromady nic?

Jak jste se po takovém dni cítili? Určitě otráveně a s nedobrým pocitem, je to tak? Dobře si ten pocit zapamatujte proto, abyste už vždy jednali tak, abyste ho už nikdy nemuseli zažít.

Jaký je recept úspěšných lidi, kteří nikdy nezůstanou stát na místě?

Jejich receptem je jejich vlastní aktivita a rychlá proaktivní reakce na aktuální situace a změny, které se prostě tu a tam dějí.

Pořádali jste třeba veřejnou prezentaci Vašeho projektu, kdy se kvůli náhlé nepřízni počasí nemohl dostavit nikdo z hostů? Jaká byla Vase reakce? Zůstali jste v negativní emoci a v nečinnosti, nebo jste raději zasedli ke stolu k seznamu kontaktů, popadli telefon a využili volného času k domluveni další skupiny hostů na náhradní termín?

Když nejdou věci podle plánu, je třeba plán aktualizovat

Vždy se dá vymyslet nějaký užitečný záložní plán, kdy se využije čas smysluplně. I kdybyste si třeba jen měli např. protrénovat pozývání, nebo techniku telefonátu se svým sponzorem… Pamatujte na to, ze úspěšní lidé zůstávají za každé situace pozitivní a (pro)aktivní.

Být proaktivní znamená převzít odpovědnost za to, že se stanou věci, které chceme, aby se opravdu staly. Proaktivní lidé nic nevzdávají, vybírají jen jiné možnosti. Když cokoliv nejde podle Vašeho plánu, pak položte sami sobě otázky typu:

  • Co já s tím mohu udělat? 
  • Jak toho mohu jinak využít?

Je potřeba si už jednou pro vždy uvědomit, že my sami jsme tvůrci svého života – nikdo jiný než Vy, ten úspěch za Vás neudělá! Jsme to my sami, kdo píše scénář vlastního osudu.

Přestaňme už s výmluvami, proč nemůžu to a tam to, nebo kdo za co může a nemůže, jelikož to, kde jsme nyní, to je výsledkem pouze našich vlastních rozhodnutí, učiněných v minulosti!

Kdo neřídí, je řízen!

Přijměte už konečně odpovědnost za svůj život a svoji budoucnost, jelikož kdo neřídí, ten je řízen jinými! Začnete vědomě a aktivně přistupovat ke každému Vašemu dni a dělejte ty správné věci, které prokazatelně směřují Váš život ke spokojenosti a úspěchu.

Važme si a buďme hrdí na to, že vůbec máme tu možnost – možnost volby, že můžeme vědomě a svobodně tvořit náš vlastní život. No lidi řeknete sami, není už tohle samo o sobě, velké štěstí? 🙂




SDÍLET = LÍBILO SE MI TO!
⇩ DÍKY! 💘 DÁRKY NÍŽE ⇩


MARKETINGOVÝ ONLINE MLM SUMMIT ZDARMA!


DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 



MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.